Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende henüz bir belirti yok testte yapmadım öylece bekliyorum acele etmek istemiyorum bu seferMerhaba hanımlar bat 17 eylül olanlar test yaptınız mı belirti vs bir durumunuz var mı
Aynen kuzum yumurtan cok dedı doktor örn bı kadında 10 sa sende 20 dedı ondan adet dongulerın uzuyor dedı her ay cıft yumurtluyorum heralde. Daha evlenelı 3 ay oldu 2 yıl evvel bır adet duzensızlıgı yasamıstım diana 35 kullnmıstım 6 ay duzene gırmıstı. Dugun oncesıde duzensızlık yoktu mak. 35 gunde bır oluyordum. Ne zaman bırlıktelık basladı o ay bozuldu gecen ay 50. Gunde oldum. 12 hazıran bat 1 agustos battı dusun. Sımdı ya bat gelecek ya hamılelık. Bakalım hayırlısı6 günde 2 yumurtlama mi oldu
İnşallah bunda hamilelikle sonuçlanır.Aynen kuzum yumurtan cok dedı doktor örn bı kadında 10 sa sende 20 dedı ondan adet dongulerın uzuyor dedı her ay cıft yumurtluyorum heralde. Daha evlenelı 3 ay oldu 2 yıl evvel bır adet duzensızlıgı yasamıstım diana 35 kullnmıstım 6 ay duzene gırmıstı. Dugun oncesıde duzensızlık yoktu mak. 35 gunde bır oluyordum. Ne zaman bırlıktelık basladı o ay bozuldu gecen ay 50. Gunde oldum. 12 hazıran bat 1 agustos battı dusun. Sımdı ya bat gelecek ya hamılelık. Bakalım hayırlısı
Olmuş gibiMerhaba kızlar hasretle yumurtlama gününü bekliyorum bebek için bugün sanki oldu gibi mi sizce bakar mısınız
Kızlar bugün yumurtlama günü mü testine bakabilir misiniz bugün de rahim film çekilecektim akşam değerlendirirsen bir sıkıntı olur mu
Yumurtlama döneminde rahim filmi çekilmek çok sakıncalı diye biliyorumKızlar bugün yumurtlama günü mü testine bakabilir misiniz bugün de rahim film çekilecektim akşam değerlendirirsen bir sıkıntı olur mu
Kozlar önceki yumurtamın 8. Günü akşam yaptım testi şimdi atıyorım sizde bakın ve rahim kalınlaşmaya başlamıştı Dr olabilir demişti aöa ihtiyaten yeni bir yumurta var onu değerlendir demişti değerlendiriyorum onu da iki gündür ama şuna eğer ikiside olursa çift yumurta ikizi tutar heralde bi bakın hele ama şu var bende yumurta yeterince büyümediği için silik çizgi görselde sonradan negatif olabiliyor.ama güzel olan taraf doktorun yeni dediği yumurtamda güzel gidiyor dün akşam başladı yumurtlaması onunda değerlendirdim.çatlamayı bekliyorum
Negatif yaptımbaya silik çizgi çıktı o nedenle yaptım.benim durumlar karmaşık ya attım burayada hayırısıCanim ben anlamadım bu testleri
Yurt dışında yaşıyorsun sanırım, testler farklı geldi.Negatif yaptımbaya silik çizgi çıktı o nedenle yaptım.benim durumlar karmaşık ya attım burayada hayırısı