Merhaba benim de 22 Ağustos regl başlangıcı 25 Ağustos bitiş. 5 Ağustos normalde yumurtlama olma gözüküyor düzenli regl olurum. Ama ben 6 eylülde içime kurt düştü bi ovülasyon yapayım dedim 9 eylülde yumurtlama 10 Eylül çatlama gördüm 5-6-7-10 hep değerndirik. 12 eylülden bu güne kadar 5 gündür kaşık ve bel ağrım var. Hiç böyle olmazdım: 19 Eylül bat tarihim. Sende durum nedir ? Acaba bende mi ikinciye yumurtladım acaba dedim. Şiddetli bir kasık ağrım var. Ama enfeksiyonum yok.Kızlar selam23 agustos pik 25 çatlama. Ve tekrar 1 eylul yumurtlama 3 eylul çatlama oldu. 7 sınde doktora gıttım yumurtaların cok cıft yumurtlama olmus dedı. 7 sınde kandada alttan muayenedede bısı yoktu. Bız ıkı yumurtlamayıda degerlendırdık esımle. Son yumurtlamaya gore dun bugun yarın adet baslangıcı olmalı. Ikı gundur peceteye gelen hafıf hafıf kahverengı akıntım var. Bugun sabahtan berı bı mıde eksımesı mı desem bulantısımı bellı degıl parmagımı agzıma soksam anında kusacagım. Gogus uclarım zaten hassas ve dunden berı başım catlıyor. 7 sınde bakıldıgında bısı yoktu hamılelık belırtısı olabılır mı bunlar gec dollenme falan yasayan var mı acaba ?
ayyy inşallah yarın ikinci kanımı vericem bakalım nasip
Benim 41,2 çıkmıştı bugün de verdim 41,4 çıkmış artmamış sağlıksız mı acaba pazartesi tekrar kan vericemBenim son adet 8 ağustos 5-6 gün gecikmeyle 51 çıkmıştı canım 2 gün sonrası da 248 çıktı. Geç döllenme olabilir ikimizinki de, inşallah sağlıklıdırlar
Bu kadar az oynaması normal değil tabi ama belki kan verdiğiniz yerde sorun olmuştur siz ümitsizliğe kapılmadan önce pazartesi de kan verin inşallah güzel olur sonucuBenim 41,2 çıkmıştı bugün de verdim 41,4 çıkmış artmamış sağlıksız mı acaba pazartesi tekrar kan vericem
Bu test kiminse 19 da yumurtlamış ama 20 dünde yine büyümüş yumurta pik yapmış o nedenle havuç yesin daha büyümesin yumurta çatlama zamanını kaçırmasın bol bol havuç güzel olgunlaşmış yumurtasıEki Görüntüle 3130948 Eki Görüntüle 3130949
Büyük resim atayım bir de.
Aynı koyulukta değil mi, bana aynı geldi.
Alttan muayenende bir şey yok ama rahim kalınmıştı acaba bende çoklu yumurtluyorum bu nedenle bende kalınlık oluşmuştu yinede test yap dedi doktor burada kanda gebelik bakmıyorlar testle bakıyorsun.ama şu var senin ikisinde yada 2. Yumurtan tutmuş olabilir bir kan verseydin keşke türkiyedeysen.çünkü orada kanla bakılıyor hemen çıkar.belki evde testte de çıkabilirKızlar selam23 agustos pik 25 çatlama. Ve tekrar 1 eylul yumurtlama 3 eylul çatlama oldu. 7 sınde doktora gıttım yumurtaların cok cıft yumurtlama olmus dedı. 7 sınde kandada alttan muayenedede bısı yoktu. Bız ıkı yumurtlamayıda degerlendırdık esımle. Son yumurtlamaya gore dun bugun yarın adet baslangıcı olmalı. Ikı gundur peceteye gelen hafıf hafıf kahverengı akıntım var. Bugun sabahtan berı bı mıde eksımesı mı desem bulantısımı bellı degıl parmagımı agzıma soksam anında kusacagım. Gogus uclarım zaten hassas ve dunden berı başım catlıyor. 7 sınde bakıldıgında bısı yoktu hamılelık belırtısı olabılır mı bunlar gec dollenme falan yasayan var mı acaba ?
Sizde diğer arkadaş gibi çoklu yumurtlamanız olmuş bunlardan olgun olan döllenebilir belkide döllenmiştir.eğer 10 eylülde son çatlama olmuşsa sizin bat 24 Eylüldür en erken bat tarihiniz bunu baz alınız yoksa yalnış hesaplarsınızMerhaba benim de 22 Ağustos regl başlangıcı 25 Ağustos bitiş. 5 Ağustos normalde yumurtlama olma gözüküyor düzenli regl olurum. Ama ben 6 eylülde içime kurt düştü bi ovülasyon yapayım dedim 9 eylülde yumurtlama 10 Eylül çatlama gördüm 5-6-7-10 hep değerndirik. 12 eylülden bu güne kadar 5 gündür kaşık ve bel ağrım var. Hiç böyle olmazdım: 19 Eylül bat tarihim. Sende durum nedir ? Acaba bende mi ikinciye yumurtladım acaba dedim. Şiddetli bir kasık ağrım var. Ama enfeksiyonum yok.
Aşkooo ben yine unuttum sana bir şey soracağım sana sormak daha kolay geliyor yumurtlama öncesi vücut ısısı düşüyordu dimiValla olabilir kuzum da çoooooook aşırı miniktir olduysa da
Ya ben doğuda bir ilcedeyim. Havuç bulamadımBu test kiminse 19 da yumurtlamış ama 20 dünde yine büyümüş yumurta pik yapmış o nedenle havuç yesin daha büyümesin yumurta çatlama zamanını kaçırmasın bol bol havuç güzel olgunlaşmış yumurtası
Aynı yerde mi yaptordiniz.Benim 41,2 çıkmıştı bugün de verdim 41,4 çıkmış artmamış sağlıksız mı acaba pazartesi tekrar kan vericem
Peki bilmediğim için soruyorum Migros’ta olur getir trendyol vs varmı yoksa ulaşım zor mu havuçluyu meyve suyu gibi bulamazmıyız kiYa ben doğuda bir ilcedeyim. Havuç bulamadım
İşte olabilir ama 5 Eylül benim normal yumurtlama tarihim reglimden sonraki 14 güne göre olamsı gereken. Ama ben 6 Eylül’de ovülasyon yaptım önce yapamadım birinci yumurtlama mı ikinci mi bilmiyorum:) ama aşırı kasık ağrım. Var 5 gündür. Ovülasyon yapınca öğrendiğim Yumurtlama olalı 1 hafta oldu. :) 25-26 gibi test yapmalıyım diye düşünüyorumSizde diğer arkadaş gibi çoklu yumurtlamanız olmuş bunlardan olgun olan döllenebilir belkide döllenmiştir.eğer 10 eylülde son çatlama olmuşsa sizin bat 24 Eylüldür en erken bat tarihiniz bunu baz alınız yoksa yalnış hesaplarsınız
İviiiiittt düştüğü gün çalış sabahına çalış çalış çalış uuuuuuuuAşkooo ben yine unuttum sana bir şey soracağım sana sormak daha kolay geliyor yumurtlama öncesi vücut ısısı düşüyordu dimiyumurtlama olacağını anlıyorduk böylece
Standart tarihlere aldanma hep tutsa bile Birgül gelir tutmaz çünkü bu beden sana ait benim ki bana o nedenle hepimizinki farklı test ise kendi vücut sıvından yapıyorsun o daha doğru ateş ölçümü bu da doğru bu gibi şeyler daha iyi belli eder uygulamalar asla tutmaz nadiren tutar 26-28 günde bir adet oluyorsa kadınİşte olabilir ama 5 Eylül benim normal yumurtlama tarihim reglimden sonraki 14 güne göre olamsı gereken. Ama ben 6 Eylül’de ovülasyon yaptım önce yapamadım birinci yumurtlama mı ikinci mi bilmiyorum:) ama aşırı kasık ağrım. Var 5 gündür. Ovülasyon yapınca öğrendiğim Yumurtlama olalı 1 hafta oldu. :) 25-26 gibi test yapmalıyım diye düşünüyorum
Ateşçiker başına selam olsuuuunnn dün değerlendirdim bugün yine yapıcam yarını boş bırakırım ama ertesi gün ve ertesi gün devam yolla gelsin yımırtaaaaİviiiiittt düştüğü gün çalış sabahına çalış çalış çalış uuuuuuuuyükselince geç olur diyolllaaaa , ben değil atesciler diyollaaa
Ateşçiker başına selam olsuuuunnn dün değerlendirdim bugün yine yapıcam yarını boş bırakırım ama ertesi gün ve ertesi gün devam yolla gelsin yımırtaaaa
Kızzz dur sayayım sabah beri hatta günlerdir verdiklerimi kuruyemişlergillerden yarayan herşeyden avuç avuç sabah öğlen akşam keçiboyunuzu özü arı sütü bal polen ayrıca propolis ayrıca kırmızı ginsengli propolisli arısütü narlı shot hergün kırmızı pancar keten tohumu bol su sarımsak zencefil zerdeçal bınlar baharatgilleri heralde bu kadar beslenme dikkat ediliyor bol yeşilli brokolili cevizli vs salata yemekler dikkatli böyle besliyorum kendimi de onu da hepsinden doz doz alıyoruz gün içindeKocişine de kuruyemiş yedir besle iyi bak tosununao en çok şimdi lazım sana
Yok canım burada getir felan malesefPeki bilmediğim için soruyorum Migros’ta olur getir trendyol vs varmı yoksa ulaşım zor mu havuçluyu meyve suyu gibi bulamazmıyız ki
Ozaman bulabileceğin gıdalara bakarmısın internetten ne yer ne içersen lh düşer fsh yükselir.Yok canım burada getir felan malesef