Merhaba benim de 22 Ağustos regl başlangıcı 25 Ağustos bitiş. 5 Ağustos normalde yumurtlama olma gözüküyor düzenli regl olurum. Ama ben 6 eylülde içime kurt düştü bi ovülasyon yapayım dedim 9 eylülde yumurtlama 10 Eylül çatlama gördüm 5-6-7-10 hep değerndirik. 12 eylülden bu güne kadar 5 gündür kaşık ve bel ağrım var. Hiç böyle olmazdım: 19 Eylül bat tarihim. Sende durum nedir ? Acaba bende mi ikinciye yumurtladım acaba dedim. Şiddetli bir kasık ağrım var. Ama enfeksiyonum yok.Kızlar selam 23 agustos pik 25 çatlama. Ve tekrar 1 eylul yumurtlama 3 eylul çatlama oldu. 7 sınde doktora gıttım yumurtaların cok cıft yumurtlama olmus dedı. 7 sınde kandada alttan muayenedede bısı yoktu. Bız ıkı yumurtlamayıda degerlendırdık esımle. Son yumurtlamaya gore dun bugun yarın adet baslangıcı olmalı. Ikı gundur peceteye gelen hafıf hafıf kahverengı akıntım var. Bugun sabahtan berı bı mıde eksımesı mı desem bulantısımı bellı degıl parmagımı agzıma soksam anında kusacagım. Gogus uclarım zaten hassas ve dunden berı başım catlıyor. 7 sınde bakıldıgında bısı yoktu hamılelık belırtısı olabılır mı bunlar gec dollenme falan yasayan var mı acaba ?