Tabi ekliyorum ilk 9 günü eklemedim hepsi çok silikti çünküCanim daha olmamış. Yarın daha koyu olur büyük ihtimal.
Bir de biyle testleri öncekileri de sıralayıp atarsanız daha iyi karşılaştırma olur
Benimde 19 eylul çok heyecanlıyım ve buraya yeni katıldım nasıl kullanacağımı çok anlayamadımEylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallahekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum
Evet ama sonuçta bizimkiyle aynı olan bir durum sadece kırmızı değil mavi birde Yanyana iki çizgi bu testin + işaretli olanı da var ama o değil dikine çizgi yaniYurt dışında yaşıyorsun sanırım, testler farklı geldi.
Canim daha olmamış. Yarın daha koyu olur büyük ihtimal.
Bir de biyle testleri öncekileri de sıralayıp atarsanız daha iyi karşılaştırma olur
Ama ben erken yumurtlama görüyorum bu rahim filimini nasıl çekilecekYumurtlama döneminde rahim filmi çekilmek çok sakıncalı diye biliyorum
Bak canım bu benimki.Tabi ekliyorum ilk 9 günü eklemedim hepsi çok silikti çünkü
Canim eğer yumurtlama zamanı i biliyorsan, onun üstüne 14 gün saymak gerekiyormuş.Kızlar ben yumurta takibi için ıphone uygulamasını kullanıyorum. Batla ilgili birşey soracaktım. Önce 30 temmuzda regl oldum. Sonra 26 ağustos. Yani 4 gün geriye gelmiş. Şimdide 21 eylül olası adet günü ,23 eylülde tahmini adet günü olarak gösteriyor uygulama. Benim batım tam olarak hangisi kızlar
Yumurtlama zamanını da yine aynı uygulama üzerinden bakarak günaşırı şeklinde değerlendirdik (4 -10 eylül arası)afedersinizCanim eğer yumurtlama zamanı i biliyorsan, onun üstüne 14 gün saymak gerekiyormuş.
Telefondaki uygulamalar ne kadar istatik oluşturuyor bilmiyorum
Dediğiniz doğruymuş randevu aldığım yere mesaj atarak öğrendim ertesi aya randevu aldım çok teşekkür ederim eğer mesaj atmasaydiniz gidecektim Allah razı olsunYumurtlama döneminde rahim filmi çekilmek çok sakıncalı diye biliyorum
Genelde 28 günden 28 güne adet görürüz öyle ise 22 eylülde adet olursun 2 adet arası sayın kaçsa som adet tarihinin ilk gününden itibaren o kadar sayı ekle verdiğin tarihlere göre 28 günde regl oluyorsun her ay 26 agustos dan say 28 gün 22 Eylül.Kızlar ben yumurta takibi için ıphone uygulamasını kullanıyorum. Batla ilgili birşey soracaktım. Önce 30 temmuzda regl oldum. Sonra 26 ağustos. Yani 4 gün geriye gelmiş. Şimdide 21 eylül olası adet günü ,23 eylülde tahmini adet günü olarak gösteriyor uygulama. Benim batım tam olarak hangisi kızlar
Genelde 28 günden 28 güne adet görürüz öyle ise 22 eylülde adet olursun 2 adet arası sayın kaçsa som adet tarihinin ilk gününden itibaren o kadar sayı ekle verdiğin tarihlere göre 28 günde regl oluyorsun her ay 26 agustos dan say 28 gün 22 Eylül.
Pardon 21 eylül takvimin doğru veriyor yani bende 27 agustosda regl oldum 22 Eylül beklenen adet tarihim yumurtlama günü 8 di senin de 7 Eylül yumurtlama günündü demekki.Kızlar ben yumurta takibi için ıphone uygulamasını kullanıyorum. Batla ilgili birşey soracaktım. Önce 30 temmuzda regl oldum. Sonra 26 ağustos. Yani 4 gün geriye gelmiş. Şimdide 21 eylül olası adet günü ,23 eylülde tahmini adet günü olarak gösteriyor uygulama. Benim batım tam olarak hangisi kızlar
Ben yazdım bugun. Gecikmemin 7. Günü hala olmadım. Gecikmenin 4.günü kan testi yaptırdım 0.1 yok. Beklicem 15 gün gecikmeye kadar bakalım olmassam tabi.Masalimtamamlan wenn Queenbee0 Derdedermanolan A Arasdefne Sazaks L Lotuss9335 Lamariposa Nutz S Sibel2924 Mujdem1825 S sfdhmyr Kızlar test yapan var mı hadi güzel haberler verin bizeeee ❤ (önceden yazan varsa kusura bakmayin cok yazışma oldugu icin aralarda kaynıyo beni etiketlemediginiz zaman )
Evet takvimime göre 5 -10 eylül arası doğurganlık dönemimdi. Hepsini değerlendirdikPardon 21 eylül takvimin doğru veriyor yani bende 27 agustosda regl oldum 22 Eylül beklenen adet tarihim yumurtlama günü 8 di senin de 7 Eylül yumurtlama günündü demekki.
Benim de sizin gibi normalde 30 31 g0nde bir olurdum iki aydır 35 günde bir oldum. Bu ay 42. Gün adet olcak gibi de değilim. Hormanal bi sıkıntımda yok benim daha yeni kontrollerim yapıldı. Mevsimselmidir yoksa geç mi döllenme olacak bilemedim. Son ilişkinin üstünden. 14 gün geçmeli çıkması için diyorlar genelde benim daha geçmedi bi de o süreyi bekleyelim bakalım. Bir umut belki30 35 gunluk dongum var bugun son adet tarihimden 41 gecmis bulunmakda 2 gun once kan testi verdim beta hCG 3.59du, bugunde idrar testi yapdim neqativ adetde olmuyorumki hormon testi yapdiracakdim ona gore kan vereyim bosu bosuna gecikme pluyor zaman kaybi