EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Merhaba kızlar testimi yorumlar mısınız rica etsem

Eklentiler

• 26D06EB9-DA90-484C-A4C8-696D76146970.jpeg
    70,6 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar benim yumurtlamanın üstünden 12 gün geçti, bata da 4 günüm var. Yarın kan versem kesin sonuç çıkar mı sizce?
Çıkar canım büyük ihtimalle aslında erken gebelik testinde bile çıkabilir varsa.
Benim de çatlamadan sonraki 11. gün dayanamayıp erken gebelik yaptım bir de ovulasyon ikisi de bembeyaz negatif.
Erken mi oldu bilmiyorum ama olsa silik de olsa bir şey görürdüm diye düşünüyorum
Merhaba kızlar testimi yorumlar mısınız rica etsem
Henüz pik olmamış devam et testlere bence

Ben de cumartesi ve pazar test yaptım aslında negatif çıktı baya sonradan iz oluştu ama sanmıyorum. Bir de kan verip emin olmak istiyorum. 3 hafta doktora gidemeyeceğim sonra çünkü birşeyler varsa bileyim istedim ama umutlu değilim

Kanda pozitif çıkar inşallah bana da umut olursun benim ovulasyon da negatif olunca açıkçası bu ayı sildim kafada direk
Ovulasyon gebelik testlerinden önce koyulaşıyor burada gördüğüm kadarıyla eğer gebelik varsa her zaman tutmuyor tabii bu teori ama tutan çoğunluk

İnşallah hepimizin en yakın zamanda pozitife döner ya allah isteyen herkese versin. Ovulasyon var evde benim ama hiç yapmadım sabah bi onu mu denesem acaba

beni de yazar mısınız bat 2 ekim

Merhaba kizlar,ben de 5 gün boyunca letu ilaç kullandım dün bitti . 2 yıllık evliyim bu ay inşallah tutar benim de sizlerin de :)

İnşallah hepimizin en yakın zamanda pozitife döner ya allah isteyen herkese versin. Ovulasyon var evde benim ama hiç yapmadım sabah bi onu mu denesem acaba

Bence bir dene canım ama ilk idrarla olmasın ovulasyonda ilk idrar olmaması gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…