- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay cok heyecanlı Bana İclal hanım denk geldiEchomarda cektircem kuzum
Ben yazmıştım canım regl oldum diye malesef@Zeyjanemo M MRV04 @Nigar1997 @Demgey3 K kubrahanm @LeucotheaThemis @sss2022 @Melek56 @kahveseverkedi91 @PrensesAriel Test yapan veya adet olan var mı güzel bağyanlar
Bakalım bana kimm denk gelcekAy cok heyecanlı Bana İclal hanım denk geldi
Öyle mii ben onu da ilk idrar sanıyordumBence bir dene canım ama ilk idrarla olmasın ovulasyonda ilk idrar olmaması gerekiyor
E söylüyorlar normal de kızBakalım bana kimm denk gelcek
Ewet pik yapmışşKızlar yumurtlama dimiiii artık yeter Eki Görüntüle 3129140
Ya adam da sperm kalmadı valla dün değerlendirdik ondan önceki gün değerlendirdik bide şimdi ee çatlaması var yarın olursa şayet bu nedirEwet pik yapmışş
Ya adam da sperm kalmadı valla dün değerlendirdik ondan önceki gün değerlendirdik bide şimdi ee çatlaması var yarın olursa şayet bu nedir
Yok canım telefonla randevu aldım yarın gidicem işte, çok önemli değil ya hepsi işinde iyiler ..inşallah temiz çıkarE söylüyorlar normal de kız
İns canım benım aynen hepsi iyi masallah iyi ki oraya gitmişizYok canım telefonla randevu aldım yarın gidicem işte, çok önemli değil ya hepsi işinde iyiler ..inşallah temiz çıkar
Evet canım gebelik testiyle tam tersiler o konudaÖyle mii ben onu da ilk idrar sanıyordum
Canım benim yumurtlama uygulamada 7 Eylül görünüyordu ama ovulasyon testinde 4unun akşamı ve 5 inde pik yaptı. İki günü değerlendirdik. 1 senedir istiyoruz ben birsuru test yaptırdım prolaktin biraz yüksekti ama onun harici birşey çıkmadı. İyi bir doktor bulduk gittik eşimle ondan spermiyom testi iştedi morfoloji 2 çıktı normalde 4 olmalıymis. Bitkisel takviye verdi eşime banada dostinex iki tane ama sadece benim değerim 42 çıkmıştı çünkü. 3 ay bekleyin dedi hemen değerler düzelmez.tup bebek aşılamaya gerek yok sizin için dedi. Şimdi her ay umitlenmiyim diyorum ama işte bir umut insan şüpheleniyorBenimde aynı canım 8 inde yumurta çatladı bat 22 eylül yumurtlamadan sonraki gün kasık bacak ve bel ağrım başladı hala devam ediyor bide benim 3 gün kadar krem gibi bi akıntım oldu bir iki gündür yok
Anladım canım. Ben bir test manyağı olarak yarından itibaren yapmaya başlayacağım bilgilendirirm senideCanım benim yumurtlama uygulamada 7 Eylül görünüyordu ama ovulasyon testinde 4unun akşamı ve 5 inde pik yaptı. İki günü değerlendirdik. 1 senedir istiyoruz ben birsuru test yaptırdım prolaktin biraz yüksekti ama onun harici birşey çıkmadı. İyi bir doktor bulduk gittik eşimle ondan spermiyom testi iştedi morfoloji 2 çıktı normalde 4 olmalıymis. Bitkisel takviye verdi eşime banada dostinex iki tane ama sadece benim değerim 42 çıkmıştı çünkü. 3 ay bekleyin dedi hemen değerler düzelmez.tup bebek aşılamaya gerek yok sizin için dedi. Şimdi her ay umitlenmiyim diyorum ama işte bir umut insan şüpheleniyor
Aynen kuzumİns canım benım aynen hepsi iyi masallah iyi ki oraya gitmişiz
O kadar haklısın kiYa adam da sperm kalmadı valla dün değerlendirdik ondan önceki gün değerlendirdik bide şimdi ee çatlaması var yarın olursa şayet bu nedir
kanama başlamazsa test yap canım. Bata kaç gün varKızlar sizi bişey sorucam adet oldum dedim ya ama bu adetim diğer adetlerime göre çok farklı peçete ailince kahve rengi leke şeklinde geliyodu şimdide peçete çok az bi şekilde akmış yine kahverengi şekilde ama peçeteye siliyorum bişey yok sanki adet olmamışım gibi ve belimin sağ tarafında ağrı var anlayamadım bi arkadaşımda acaba yerleşme kanaması olabilir mi diyo kafam karıştı
Canım normal 8 eylül bat ama bende pcos olduğu için belli olmuyokanama başlamazsa test yap canım. Bata kaç gün var