- 30 Kasım 2021
- 5.425
- 7.759
- 30
Evet eger azalissa oncekinden kalandir diye dusunuyorumM Mavimiresl Ginnys Devakus pozitifbiri kızlar kan sonucu 14,19 çıktı. Bir kere daha kan vermeden ne olduğunu anlayamayacağım sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet eger azalissa oncekinden kalandir diye dusunuyorumM Mavimiresl Ginnys Devakus pozitifbiri kızlar kan sonucu 14,19 çıktı. Bir kere daha kan vermeden ne olduğunu anlayamayacağım sanırım
Bence çıkar canımKızlar benim yumurtlamanın üstünden 12 gün geçti, bata da 4 günüm var. Yarın kan versem kesin sonuç çıkar mı sizce?
Aaaaa neden rahim filmi e sen çektirdim kuzumsüpper o zaman :)
bende reglım bıttı yarın rahım fılmı cektıcem kuzum..
sorun yok ıse denemeye baslıycaz bakalım .. hayırlısı ınsallah cok fazla bekletmez mınnoşlarımız saglıkla gelırler
Çıkar canım büyük ihtimalle aslında erken gebelik testinde bile çıkabilir varsa.Kızlar benim yumurtlamanın üstünden 12 gün geçti, bata da 4 günüm var. Yarın kan versem kesin sonuç çıkar mı sizce?
Henüz pik olmamış devam et testlere benceMerhaba kızlar testimi yorumlar mısınız rica etsem
2 gun sonra tekrarla insallah saglikli bi gebeliktir seviniriz. Gönlünden ne geciyosa o olsun canim bizide etiketleM Mavimiresl Ginnys Devakus pozitifbiri kızlar kan sonucu 14,19 çıktı. Bir kere daha kan vermeden ne olduğunu anlayamayacağım sanırım
İnşallah canım teşekkür ederim2 gun sonra tekrarla insallah saglikli bi gebeliktir seviniriz. Gönlünden ne geciyosa o olsun canim bizide etiketle
Ben de cumartesi ve pazar test yaptım aslında negatif çıktı baya sonradan iz oluştu ama sanmıyorum. Bir de kan verip emin olmak istiyorum. 3 hafta doktora gidemeyeceğim sonra çünkü birşeyler varsa bileyim istedim ama umutlu değilimÇıkar canım büyük ihtimalle aslında erken gebelik testinde bile çıkabilir varsa.
Benim de çatlamadan sonraki 11. gün dayanamayıp erken gebelik yaptım bir de ovulasyon ikisi de bembeyaz negatif.
Erken mi oldu bilmiyorum ama olsa silik de olsa bir şey görürdüm diye düşünüyorum
Henüz pik olmamış devam et testlere bence
Kanda pozitif çıkar inşallah bana da umut olursun benim ovulasyon da negatif olunca açıkçası bu ayı sildim kafada direkBen de cumartesi ve pazar test yaptım aslında negatif çıktı baya sonradan iz oluştu ama sanmıyorum. Bir de kan verip emin olmak istiyorum. 3 hafta doktora gidemeyeceğim sonra çünkü birşeyler varsa bileyim istedim ama umutlu değilim
İnşallah hepimizin en yakın zamanda pozitife döner ya allah isteyen herkese versin. Ovulasyon var evde benim ama hiç yapmadım sabah bi onu mu denesem acabaKanda pozitif çıkar inşallah bana da umut olursun benim ovulasyon da negatif olunca açıkçası bu ayı sildim kafada direk
Ovulasyon gebelik testlerinden önce koyulaşıyor burada gördüğüm kadarıyla eğer gebelik varsa her zaman tutmuyor tabii bu teori ama tutan çoğunluk
beni de yazar mısınız bat 2 ekimEylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallah ekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum
Eğer piki bekliyorsanız henüz pik olmamış ama bir iki güne olur yok çatlama soruyorsanız t çizgisi silik çatlamış demektirMerhaba kızlar testimi yorumlar mısınız rica etsem
İnşallah sağlıkla patır patır yükselir canım ama tabi temkinli olmam laz düşmez insallah yeni bebektirM Mavimiresl Ginnys Devakus pozitifbiri kızlar kan sonucu 14,19 çıktı. Bir kere daha kan vermeden ne olduğunu anlayamayacağım sanırım
Canım ben lh testlerinde başarısızım hiç yapmadım ne desem yalan olurMerhaba kızlar testimi yorumlar mısınız rica etsem
Ekim icin yakinda sayfa acilir ona yazarsiniz ben eylul sanuna kadar liste yapiyorum ❤beni de yazar mısınız bat 2 ekim
En az 2 kez daha vermelisin düzenli artışları takip için ama bu kadarı bile şuan hamile olduğunun resmen ispati o nedenle sana bol bol güzel 9 ay bizede tez zamanda güzel gebelikler dilerimM Mavimiresl Ginnys Devakus pozitifbiri kızlar kan sonucu 14,19 çıktı. Bir kere daha kan vermeden ne olduğunu anlayamayacağım sanırım
İnşallah hepimizin en yakın zamanda pozitife döner ya allah isteyen herkese versin. Ovulasyon var evde benim ama hiç yapmadım sabah bi onu mu denesem acaba
Geçen sene çektirdim kuzu ama bu sene dış gebelik yaşadım tekrarlamam lazımAaaaa neden rahim filmi e sen çektirdim kuzum
Hangi hoca denk geliyor sana aynı yer yine dimiGeçen sene çektirdim kuzu ama bu sene dış gebelik yaşadım tekrarlamam lazım
Echomarda cektircem kuzumHangi hoca denk geliyor sana aynı yer yine dimi