EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Merhaba kızlar benim reglim 22 Ağustosta ta başlayıp 25 Ağustosta bitti. 5-6-7 -10 Ağustosta değerlendirdik. Yalnız şöyle bir şey oldu ben hep tam gününde oluyorum regl. Bu uygulamada ki ovülasyon takibinde 5 Ağustos gözüküyordu bende içine kurt düştü 6 ağustostan 11 Ağustosa kadar ovülasyon yaptım. 10 ağustosta akşam üzeri yaptığım testte daha yumurta çatlamamıştı gece 12 de yaptığımda çatlamıştı. Çatlamadan yaklaşık 1,5 gün geçti ama benim sarımtrak akıntım oluyor. Çatlamadan sonra normal mi bu?

Merhaba, benim yumurtlamadan 4 gün sonra kasık ağrım başladı sol tarafimda hala ufak ufak devam etmekte 10 günum var daha bide 4. Gün yumurta akı kıvamında bir akinti geldi başka bir belirtim yok suan. Kendimi çok umitlendirmek istemiyorum. Çünkü bir kere yerleşme kanaması oldu sandım adet olmustum erkenden . Kist çıkmıştı o ay . Bu ayda enfeksiyon var gibi bakalım kismet Listeye beni de ekler misiniz bu arada ? Bat 22 Eylül

Canım belki 21. Gün oluşur yumurtan benim öyle oldu klomen kullandım bide bu ay doktor 14. Günü değerlendir dedi ama benim 21. Günde çatladı yumurtam
Bana da doktor klomen başlatmak istedi bu ay. Ama ben önümüzdeki aya erteledim bazı sebeplerden.
Demek klomen kullanmakta çatlama günününe etki ediyor, yumurta çatlamak istediği zaman çatlıyor 😊

Siz klomrn kullanirken yumurta takibi de yaptırdınız mi ?

Devam ettim kuzum mfk tam gaz devam ❤️❤️❤️❤️❤️ Hem takviyeye hem ılıskılere :) sen naptın
süpper o zaman :)
bende reglım bıttı yarın rahım fılmı cektıcem kuzum..
sorun yok ıse denemeye baslıycaz bakalım .. hayırlısı ınsallah cok fazla bekletmez mınnoşlarımız saglıkla gelırler :KK200:

benim testim de aynı hep negatif yumurtlamıyor muyum acaba diye doktora gittim geçen hafta yumurta 15 mm testte çıkmaz devam et test yapmaya dedi çarşamba yeniden gideceğim belki siz de geç yumurtluyorsunuzdur
Geç yumurtluyorum herhalde. Çünkü hala yumurtlama akintisi felan da yok.

Merhaba, benim yumurtlamadan 4 gün sonra kasık ağrım başladı sol tarafimda hala ufak ufak devam etmekte 10 günum var daha bide 4. Gün yumurta akı kıvamında bir akinti geldi başka bir belirtim yok suan. Kendimi çok umitlendirmek istemiyorum. Çünkü bir kere yerleşme kanaması oldu sandım adet olmustum erkenden . Kist çıkmıştı o ay . Bu ayda enfeksiyon var gibi bakalım kismet Listeye beni de ekler misiniz bu arada ? Bat 22 Eylül
Benimde aynı canım 8 inde yumurta çatladı bat 22 eylül yumurtlamadan sonraki gün kasık bacak ve bel ağrım başladı hala devam ediyor bide benim 3 gün kadar krem gibi bi akıntım oldu bir iki gündür yok

Vitamin bende biraktim parasindan degilde artik icesim gelmiyor. Doktora gidiyorum ama sonuc alamazsam bende bikac aya birakirim. Ama dedigin gibi şunu yapma bunu yapma isleri onlarida biraktim bu ay mesela lazer epilasyona basladim. Bugun kaşlarım icin (microblading) gideceğim. Bi süre sonra salıyosun zaten. Hakkımızda hayirlisi olsun. Yeni evinizde güle güle oturun 🌸
Çok teşekkür ederim 🌼

pik ya da pik olmaya yakın galiba ozaman değerlendirmeler başlasıınn 😅

Eklentiler

• 20220912_165103.jpg
    20220912_165103.jpg
    149,3 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar benim yumurtlamanın üstünden 12 gün geçti, bata da 4 günüm var. Yarın kan versem kesin sonuç çıkar mı sizce?

Hemen çıktı en sonki halini de atıcam şimdi. 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu 1 Ağustosta kürtaj oldum. Korunuyorduk tek korunmasız ilişkimiz oldu ondan şüphelendim. Henüz kürtajdan sonra adet olmamıştım yani
M Mavimiresl Ginnys Ginnys Devakus Devakus pozitifbiri pozitifbiri kızlar kan sonucu 14,19 çıktı. Bir kere daha kan vermeden ne olduğunu anlayamayacağım sanırım

X