- 29 Ekim 2021
- 1.385
- 1.383
25 ya da 26 Ağustosta diye kalmış aklımda sizin süreciniz nasıldı?Merhaba bence bebiş var gibi bu çizgiye bakınca Şüpheli ilişki ne zaman olmuştu tarih olarak acaba? Bende de benzer bir durum söz konusu şu an
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
25 ya da 26 Ağustosta diye kalmış aklımda sizin süreciniz nasıldı?Merhaba bence bebiş var gibi bu çizgiye bakınca Şüpheli ilişki ne zaman olmuştu tarih olarak acaba? Bende de benzer bir durum söz konusu şu an
Evet ertesi gün başladım hemenCanım adet biter bitmez mi başladın?
Canım belki 21. Gün oluşur yumurtan benim öyle oldu klomen kullandım bide bu ay doktor 14. Günü değerlendir dedi ama benim 21. Günde çatladı yumurtamKızlar ben bu ay yumurtlama göremeyecek miyim acaba. Testler hep soluk.Eki Görüntüle 3128697
Devam ettim kuzum mfk tam gaz devam Hem takviyeye hem ılıskılere :) sen naptınkuzu sen yıne degerlendırmeyı bırakma, bazen gec de yumurtlama olabılıyor
Bana da doktor klomen başlatmak istedi bu ay. Ama ben önümüzdeki aya erteledim bazı sebeplerden.Canım belki 21. Gün oluşur yumurtan benim öyle oldu klomen kullandım bide bu ay doktor 14. Günü değerlendir dedi ama benim 21. Günde çatladı yumurtam
süpper o zaman :)Devam ettim kuzum mfk tam gaz devam Hem takviyeye hem ılıskılere :) sen naptın
benim testim de aynı hep negatif yumurtlamıyor muyum acaba diye doktora gittim geçen hafta yumurta 15 mm testte çıkmaz devam et test yapmaya dedi çarşamba yeniden gideceğim belki siz de geç yumurtluyorsunuzdurKızlar ben bu ay yumurtlama göremeyecek miyim acaba. Testler hep soluk.Eki Görüntüle 3128697
Geç yumurtluyorum herhalde. Çünkü hala yumurtlama akintisi felan da yok.benim testim de aynı hep negatif yumurtlamıyor muyum acaba diye doktora gittim geçen hafta yumurta 15 mm testte çıkmaz devam et test yapmaya dedi çarşamba yeniden gideceğim belki siz de geç yumurtluyorsunuzdur
Hayır yaptırmadımBana da doktor klomen başlatmak istedi bu ay. Ama ben önümüzdeki aya erteledim bazı sebeplerden.
Demek klomen kullanmakta çatlama günününe etki ediyor, yumurta çatlamak istediği zaman çatlıyor
Siz klomrn kullanirken yumurta takibi de yaptırdınız mi ?
Canım bende yumurtlamıyorum sandım ama 20. Gün yumurtladım bence ovülasyon yapmaya devam etGeç yumurtluyorum herhalde. Çünkü hala yumurtlama akintisi felan da yok.
@Zeyjanemo @MRV04 @Nigar1997 @Demgey3 K kubrahanm @LeucotheaThemis @sss2022 @Melek56 @kahveseverkedi91 @PrensesAriel Test yapan veya adet olan var mı güzel bağyanlar
Benimde aynı canım 8 inde yumurta çatladı bat 22 eylül yumurtlamadan sonraki gün kasık bacak ve bel ağrım başladı hala devam ediyor bide benim 3 gün kadar krem gibi bi akıntım oldu bir iki gündür yokMerhaba, benim yumurtlamadan 4 gün sonra kasık ağrım başladı sol tarafimda hala ufak ufak devam etmekte 10 günum var daha bide 4. Gün yumurta akı kıvamında bir akinti geldi başka bir belirtim yok suan. Kendimi çok umitlendirmek istemiyorum. Çünkü bir kere yerleşme kanaması oldu sandım adet olmustum erkenden . Kist çıkmıştı o ay . Bu ayda enfeksiyon var gibi bakalım kismet Listeye beni de ekler misiniz bu arada ? Bat 22 Eylül
Çok teşekkür ederimVitamin bende biraktim parasindan degilde artik icesim gelmiyor. Doktora gidiyorum ama sonuc alamazsam bende bikac aya birakirim. Ama dedigin gibi şunu yapma bunu yapma isleri onlarida biraktim bu ay mesela lazer epilasyona basladim. Bugun kaşlarım icin (microblading) gideceğim. Bi süre sonra salıyosun zaten. Hakkımızda hayirlisi olsun. Yeni evinizde güle güle oturun
O zaman devam et koyulaşmaya başlamış bence 2 3 güne pik olur.Evet ertesi gün başladım hemen
Tamam teşekkürler.O zaman devam et koyulaşmaya başlamış bence 2 3 güne pik olur.
M Mavimiresl Ginnys Devakus pozitifbiri kızlar kan sonucu 14,19 çıktı. Bir kere daha kan vermeden ne olduğunu anlayamayacağım sanırımHemen çıktı en sonki halini de atıcam şimdi. 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu 1 Ağustosta kürtaj oldum. Korunuyorduk tek korunmasız ilişkimiz oldu ondan şüphelendim. Henüz kürtajdan sonra adet olmamıştım yani