EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Kurtajdan sonra beta takibi yapilmadi mi acaba ? Benim 10 altina dusene kadar kan vermistim
İlk düşükte öyle yapılmıştı. Bunda doktor gerek görmedi. Kürtajdan 1 hafta sonra muayene oldum rahim temiz 1-2 haftaya da beta sıfırlanmış olur dedi. Takip yapmadı

Canim belirtilerin neydii
Dün akşam başım ağrıyordu ona bağladım ama midemin bulantısını ama bir bulantı aldı beni hoş regli yaklaşıncaya oluyor onnedenle ayırt edici değil değişik olarak kasığımda normalde olan batmadan farklı bir batma var ayağımı çekiyor bir damar çekiliyor gibi oluyor sürekli ve normalde olmayan iğnelenme hissi farklı bunlar var adet zamanı olmaz aöa yumurtlama değerlendirileceğim oluşabilir o nedenle belirleyici değil benim bakış açımdan.ben sadece pozitif çıkarsa ilerde onunkıyaslamak için erken başlıyorum artış oluyor mu görmek için burada kan tahlili yok idrar testi yapıyorlar

Ay insallah benimde.lekelenmem bebisle ilgilidir

Kızlar ben de adet oldum bu bizim korunmasız ilk ayımızdı ama olmadı inşallah ekim ayında olur çarpımı alayım bende

Merhaba bence bebiş var gibi bu çizgiye bakınca Şüpheli ilişki ne zaman olmuştu tarih olarak acaba? Bende de benzer bir durum söz konusu şu an

Hayirlisi olsun canum benimmm Ekim ayında hepimiz bebis haber alalım insallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…