- 15 Mayıs 2022
- 3.428
- 2.848
- 28
Bunu bende merak ediyoruum yumurtlamadan 2 gün geçti 8inde çatladı ve dünden beri rahmimde bi ağrı var hafif hafifKızlarrr yumurtlamadan kaç gün sonra belirtiler başlıyorduu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu bende merak ediyoruum yumurtlamadan 2 gün geçti 8inde çatladı ve dünden beri rahmimde bi ağrı var hafif hafifKızlarrr yumurtlamadan kaç gün sonra belirtiler başlıyorduu
Benim yarın bir hafta olacak da tık yok o yüzden merak ettimBunu bende merak ediyoruum yumurtlamadan 2 gün geçti 8inde çatladı ve dünden beri rahmimde bi ağrı var hafif hafif
Değişik işler ya ben hiç bişeye anlam veremiyorum artıkBenim yarın bir hafta olacak da tık yok o yüzden merak ettim
Bebek için sık ilişki yaşandığı zaman rahim ağzında yara benzeri hassaslaşmadan dolayıda ilişki sırasında kanama olabilirCok azdi canim zaten peceteye sildigimde geldi bugun yumurtlamayi da sayarsak 6.gunum bilmiyorum neden olur acaba hic basima gelmedi ilk hamileligimde kanamamda olmamisti cunku
Cok sıkta yapmiyoruz ama nasip artik bakalim 10 gune ogreniri,zBebek için sık ilişki yaşandığı zaman rahim ağzında yara benzeri hassaslaşmadan dolayıda ilişki sırasında kanama olabilir
Yok bebeğim yanlış anladın 31. Gün adet gelmiş iki ay böyle aynı belirtiler, aynı testler ,ateş bile aynı o derece ama adet geç gelmiş ağrılar bulantılar hepsi aynı ama adet olmuşum.insan unutuyor aradan zaman geçince demekki . Şunu farkettim ben ikisinde de kahveden tiksinmisim bu demektir ki kahve testi yapacaz
Çıkmadı valla onu geçtim kendi doktoruma gitmeden önce randevu bulabildiğim bi doktora gittim o miyom var dedi gebelik olduğunu fark etmemişti
Canım mfk yı bilmiyorum kullanmadım hiç ama sümüksü akıntı yumurtlama belirtisi, geçen ay benim de hiç ağrım olmadı sıfır ki hep olur akıntıdan anladım yumurtlama olduğunu. Çatlama kişiden kişiye göre değişiyor tabi ben de akıntı günü değil iki gün sonra oluyor çatlama mesela.Kızlar 15 ci gündeyim döngü de ama bu ay kaşık agrım hiç olmadı
Yumurtlama oldumu olmustur deli gbii hala ayıptır söylemesi sumuk akıntı var
Mfk da devam ediyorum aynı zaman da
Beni de ekler misiniz beklenen bat 19 EylülEylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallah ekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum
Herkeste değişiyor bu galiba ya bazısında hiç olmuyor bazısı iki üç gün sonra hissetmeye başlamış.Kızlarrr yumurtlamadan kaç gün sonra belirtiler başlıyorduu
Valla bugün ya da yarın bir kan daha vereceğim. Ağrıları hiç mi azalmaz bir insanın ya, kahveye karşı fena değilim ama çok da severek içmiyorum şu aralar. Bugün kendimi temizliğe verdim perdeleri yıkadım taktım koltukları sildim oh kafam dağıldı ama pertim de çıktı.Heee ben tam tersi anlamışım off inşallah bu sefer gelmez
Yaptın mı kahve testi?
Ben de çok seviyorum kahveyi her gün bir kupa içiyorum sütlü şekilde son birkaç gündür canım çekmiyor tiksinme değil ama çok zevk alarak içmiyorum sanki. Kahve makinem bozuldu elde yapıyorum ondan da olabilir belki de
Ne guzel yazmışsın akıntının bu yönde iyi olduğu ı bilmiyordum teşekkür ederim beyaz beyaz ara arada kıvamlı bi akıntı bakalım doktorum verdi vitsmın ve mfk kullanıyorum yumurtalar cok güçlenmiş de olabılır chnku bu beyaz akıntı 1 haftadır hergun var masallah :) değerlendırıyoruz bakalımCanım mfk yı bilmiyorum kullanmadım hiç ama sümüksü akıntı yumurtlama belirtisi, geçen ay benim de hiç ağrım olmadı sıfır ki hep olur akıntıdan anladım yumurtlama olduğunu. Çatlama kişiden kişiye göre değişiyor tabi ben de akıntı günü değil iki gün sonra oluyor çatlama mesela.
Bana doktorum akıntı dönemi önemli demişti onun sayesinde spermler daha kolay hareket ediyor diye bol bol değerlendirin bence
Evet canım gittim kan testi yapmadı erken olabilirmiş adet olursan 2. gün gel hormonlarına bakarız, eğer olmazsan da 1 hafta sonra kan testi yapalım dedi yine beklemedeyim yaniYaaa doktordan bile saklanmış bu nasıl iş
Gittin heralde bugün doktora ne dedi?
Yumurtlamadan 14 gun sonra regli olacaksiniz bazen sasma olabilirKızlar merhaba Ben 22 ağustosta regl oldum 25 ağustosta bitti. 5 Eylül’de yumurtlama olması gerekiyor takvime göre, 19 Eylül’de benimde regl zamanım. 7 gündür yoğun bir akıntım var 3 gündürde sarımtrak oldu rengi. Dün ve bugün diye foto ekledim. Bugün 2. Resimdeki sol çizgi çok koyu çıktı. Yumurtlama hala çatlamamış sanırım? Anlayamadım 9 gün sonra regl olucam.
Oh maşallah pırıl pırıl olmuştur. Yine de kendini çok yorma canım dikkat et tabii ya hamileysenValla bugün ya da yarın bir kan daha vereceğim. Ağrıları hiç mi azalmaz bir insanın ya, kahveye karşı fena değilim ama çok da severek içmiyorum şu aralar. Bugün kendimi temizliğe verdim perdeleri yıkadım taktım koltukları sildim oh kafam dağıldı ama pertim de çıktı.
Rica ederim canımNe guzel yazmışsın akıntının bu yönde iyi olduğu ı bilmiyordum teşekkür ederim beyaz beyaz ara arada kıvamlı bi akıntı bakalım doktorum verdi vitsmın ve mfk kullanıyorum yumurtalar cok güçlenmiş de olabılır chnku bu beyaz akıntı 1 haftadır hergun var masallah :) değerlendırıyoruz bakalım
Evet canım gittim kan testi yapmadı erken olabilirmiş adet olursan 2. gün gel hormonlarına bakarız, eğer olmazsan da 1 hafta sonra kan testi yapalım dedi yine beklemedeyim yani