EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Cok azdi canim zaten peceteye sildigimde geldi bugun yumurtlamayi da sayarsak 6.gunum bilmiyorum neden olur acaba hic basima gelmedi ilk hamileligimde kanamamda olmamisti cunku
Bebek için sık ilişki yaşandığı zaman rahim ağzında yara benzeri hassaslaşmadan dolayıda ilişki sırasında kanama olabilir

Yok bebeğim yanlış anladın 31. Gün adet gelmiş 🤭 iki ay böyle aynı belirtiler, aynı testler ,ateş bile aynı o derece 🤢 ama adet geç gelmiş ağrılar bulantılar hepsi aynı ama adet olmuşum.insan unutuyor aradan zaman geçince demekki . Şunu farkettim ben ikisinde de kahveden tiksinmisim 🤭 bu demektir ki kahve testi yapacaz 🤪

Heee ben tam tersi anlamışım 😄😄😄 off inşallah bu sefer gelmez 😔😔
Yaptın mı kahve testi?
Ben de çok seviyorum kahveyi her gün bir kupa içiyorum sütlü şekilde son birkaç gündür canım çekmiyor tiksinme değil ama çok zevk alarak içmiyorum sanki. Kahve makinem bozuldu elde yapıyorum ondan da olabilir belki de 😄

Kızlar 15 ci gündeyim döngü de ama bu ay kaşık agrım hiç olmadı
Yumurtlama oldumu olmustur deli gbii hala ayıptır söylemesi sumuk akıntı var
Mfk da devam ediyorum aynı zaman da
Canım mfk yı bilmiyorum kullanmadım hiç ama sümüksü akıntı yumurtlama belirtisi, geçen ay benim de hiç ağrım olmadı sıfır ki hep olur akıntıdan anladım yumurtlama olduğunu. Çatlama kişiden kişiye göre değişiyor tabi ben de akıntı günü değil iki gün sonra oluyor çatlama mesela.
Bana doktorum akıntı dönemi önemli demişti onun sayesinde spermler daha kolay hareket ediyor diye bol bol değerlendirin bence 🙏

Eylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım 👼

Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallah 🤲 ekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum 🥰

İSİM💕BAT💕SONUÇ💕
@deniz21deniz1 EYLÜL❌
@crazydalya1 EYLÜL 🤰
@Asi kedi1 EYLÜL
@mehrunnisa2 EYLÜL🤰
@Lavinya582 EYLÜL❌
@dunya1623 EYLÜL❌
@Gerginbiri353 EYLÜL❌
@Zeyjanemo4 EYLÜL
@MRV044 EYLÜL
@Elif_edanur_61_614 EYLÜL❌
@Nigar19975 EYLÜL
@lor-kurabiyesi5 EYLÜL❌
Sevm57 Sevm57 6 EYLÜL❌
@loirily6 EYLÜL🤰
@Nypmha6 EYLÜL❌
@kevsersoylu6 EYLÜL❌
@chewberry90347 EYLÜL❌
@Demgey37 EYLÜL
@Sumela5737 EYLÜL❌
@Mevsim47477 EYLÜL🤰
@Safiye197 EYLÜL🤰
@kubrahanm8 EYLÜL
@LeucotheaThemis8 EYLÜL
@sss20228 EYLÜL
@Melek568 EYLÜL
@kahveseverkedi918 EYLÜL
@PrensesAriel9 EYLÜL
@Mervenur2779 EYLÜL❌
@wish240110 EYLÜL
@Kaktushane10 EYLÜL❌
@egosumleo10 EYLÜL❌
@rabiassss10 EYLÜL
@ozlemem10 EYLÜL
Masalimtamamlan Masalimtamamlan 10 EYLÜL
@wenn10 EYLÜL
abogado viajero abogado viajero 10 EYLÜL
Masalimtamamlan Masalimtamamlan 10 EYLÜL
@Queenbee011 EYLÜL
@Derdedermanolan11 EYLÜL
@Arasdefne11 EYLÜL
@Sazaks12 EYLÜL
@Lotuss933512 EYLÜL
@Lamariposa12 EYLÜL
@cerenay00012 EYLÜL
@Feyzacim12 EYLÜL
@eliffdgn12 EYLÜL
@Polenimbenimle13 EYLÜL🤰
@Minicikfzt13 EYLÜL
@Bluepinkkk13 EYLÜL
@Aden202313 EYLÜL
@fnd_5013 EYLÜL
@akgnss13 EYLÜL
@Nutz14 EYLÜL
@Sibel292414 EYLÜL
@blackberryy2014 EYLÜL
@1fafeyla15 EYLÜL
@sila182515 EYLÜL
S sfdhmyr 15 EYLÜL
@sessizlikkk15 EYLÜL❌
M marythebaby 16 EYLÜL
@Wanda Maximoff16 EYLÜL
@evipel16 EYLÜL
@Hayvanseverbiri17 EYLÜL
@SakuraSP17 EYLÜL
Bearhug Bearhug 17 EYLÜL
@Mayis ayi gelini17 EYLÜL
@strudel17 EYLÜL
@orkide9818 EYLÜL
@tsdmrzl18 EYLÜL
@CeBilge18 EYLÜL
@beeyyee18 EYLÜL
cans16 cans16 19 EYLÜL
@Yarenyaren12319 EYLÜL
@Melekonline21 EYLÜL
@fifi321 EYLÜL
@Yagmur45thr21 EYLÜL
@aysesngul21 EYLÜL
@keug0322 EYLÜL
@Ardnlina22 EYLÜL
@gcfinelo22 EYLÜL
@bulutgzd22 EYLÜL
@Gulue22 EYLÜL
Devakus Devakus 23 EYLÜL
@Tumay9423 EYLÜL
@mavilihayat0023 EYLÜL
@Cgh23 EYLÜL
@merrytprk23 EYLÜL
@handan02123 EYLÜL
@fadih25 EYLÜL
@azk355325 EYLÜL
@mevzuat25 EYLÜL
@miresl26 EYLÜL
@000umutlu00026 EYLÜL
@caca334427 EYLÜL
iyilikperisi92 iyilikperisi92 27 EYLÜL
@melek07627 EYLÜL
@MaviAriana28 EYLÜL
@seymaa-3428 EYLÜL
@Pembeyuvam28 EYLÜL
@Gecekusum99928 EYLÜL
@Lale9529 EYLÜL
@Ozlenenhanim29 EYLÜL
@merve124430 EYLÜL
@mucizebekliyorum130 EYLÜL
@sevdaluk191130 EYLÜL
pozitifbiri pozitifbiri 30 EYLÜL
@andkfkf30 EYLÜL
Beni de ekler misiniz beklenen bat 19 Eylül

Kızlarrr yumurtlamadan kaç gün sonra belirtiler başlıyorduu
Herkeste değişiyor bu galiba ya bazısında hiç olmuyor bazısı iki üç gün sonra hissetmeye başlamış.
Bu ay eğer hamileysem ben de iki üç gün sonra hissettim diyeceğim yazarım size tek tek belirtileri 🤭🤭🤭

Heee ben tam tersi anlamışım 😄😄😄 off inşallah bu sefer gelmez 😔😔
Yaptın mı kahve testi?
Ben de çok seviyorum kahveyi her gün bir kupa içiyorum sütlü şekilde son birkaç gündür canım çekmiyor tiksinme değil ama çok zevk alarak içmiyorum sanki. Kahve makinem bozuldu elde yapıyorum ondan da olabilir belki de 😄
Valla bugün ya da yarın bir kan daha vereceğim. Ağrıları hiç mi azalmaz bir insanın ya, kahveye karşı fena değilim ama çok da severek içmiyorum şu aralar. Bugün kendimi temizliğe verdim perdeleri yıkadım taktım koltukları sildim oh kafam dağıldı ama pertim de çıktı.

Canım mfk yı bilmiyorum kullanmadım hiç ama sümüksü akıntı yumurtlama belirtisi, geçen ay benim de hiç ağrım olmadı sıfır ki hep olur akıntıdan anladım yumurtlama olduğunu. Çatlama kişiden kişiye göre değişiyor tabi ben de akıntı günü değil iki gün sonra oluyor çatlama mesela.
Bana doktorum akıntı dönemi önemli demişti onun sayesinde spermler daha kolay hareket ediyor diye bol bol değerlendirin bence 🙏
Ne guzel yazmışsın akıntının bu yönde iyi olduğu ı bilmiyordum teşekkür ederim beyaz beyaz ara arada kıvamlı bi akıntı bakalım doktorum verdi vitsmın ve mfk kullanıyorum yumurtalar cok güçlenmiş de olabılır chnku bu beyaz akıntı 1 haftadır hergun var masallah :) değerlendırıyoruz bakalım

Kızlar merhaba Ben 22 ağustosta regl oldum 25 ağustosta bitti. 5 Eylül’de yumurtlama olması gerekiyor takvime göre, 19 Eylül’de benimde regl zamanım. 7 gündür yoğun bir akıntım var 3 gündürde sarımtrak oldu rengi. Dün ve bugün diye foto ekledim. Bugün 2. Resimdeki sol çizgi çok koyu çıktı. Yumurtlama hala çatlamamış sanırım? Anlayamadım 9 gün sonra regl olucam.

Eklentiler

• 6215E830-C401-4049-B641-6CD2CA24C901.jpeg
    6215E830-C401-4049-B641-6CD2CA24C901.jpeg
    105,8 KB · Görüntüleme: 34
  • C4D4CBBE-37E9-4911-9E0D-F899B907679A.jpeg
    C4D4CBBE-37E9-4911-9E0D-F899B907679A.jpeg
    81,2 KB · Görüntüleme: 33
Yaaa doktordan bile saklanmış bu nasıl iş 🤣🤣
Gittin heralde bugün doktora ne dedi? 😍
Evet canım gittim kan testi yapmadı erken olabilirmiş 🙄 adet olursan 2. gün gel hormonlarına bakarız, eğer olmazsan da 1 hafta sonra kan testi yapalım dedi yine beklemedeyim yani 😅

Kızlar merhaba Ben 22 ağustosta regl oldum 25 ağustosta bitti. 5 Eylül’de yumurtlama olması gerekiyor takvime göre, 19 Eylül’de benimde regl zamanım. 7 gündür yoğun bir akıntım var 3 gündürde sarımtrak oldu rengi. Dün ve bugün diye foto ekledim. Bugün 2. Resimdeki sol çizgi çok koyu çıktı. Yumurtlama hala çatlamamış sanırım? Anlayamadım 9 gün sonra regl olucam.
Yumurtlamadan 14 gun sonra regli olacaksiniz bazen sasma olabilir

Valla bugün ya da yarın bir kan daha vereceğim. Ağrıları hiç mi azalmaz bir insanın ya, kahveye karşı fena değilim ama çok da severek içmiyorum şu aralar. Bugün kendimi temizliğe verdim perdeleri yıkadım taktım koltukları sildim oh kafam dağıldı ama pertim de çıktı.
Oh maşallah pırıl pırıl olmuştur. 😄 Yine de kendini çok yorma canım dikkat et tabii ya hamileysen 😍😍
Varsa bu sefer çıkar inşallah kanda 😍🙏

Ne guzel yazmışsın akıntının bu yönde iyi olduğu ı bilmiyordum teşekkür ederim beyaz beyaz ara arada kıvamlı bi akıntı bakalım doktorum verdi vitsmın ve mfk kullanıyorum yumurtalar cok güçlenmiş de olabılır chnku bu beyaz akıntı 1 haftadır hergun var masallah :) değerlendırıyoruz bakalım
Rica ederim canım 💙🙏😍
Vitamin ve takviye çok fark ettiriyor bence de ben de kullanıyorum birkaç aydır vitamin buğday çimi suyu falan ve yumurtlama dönemleri daha bol akıntılı ultra pikli geçiyor 😍😍
Devam inşallah bu ay çok güzel haberler verirsin bize 😍😍😍💙👶🐣

Evet canım gittim kan testi yapmadı erken olabilirmiş 🙄 adet olursan 2. gün gel hormonlarına bakarız, eğer olmazsan da 1 hafta sonra kan testi yapalım dedi yine beklemedeyim yani 😅

Battan bir hafta sonra mı ouwww biz KK kadınları o kadar sabredebilemez 😄😄😄😄

X