- 30 Kasım 2021
- 5.425
- 7.759
- 30
Ay insallah kuzu ya forumda okudum biri yumurtlamadan 3 gun sonra kanama olmus ama nasip artikBende geçen ay bu şekilde leke gördüm ama sonda maalesef olmadı
İnşallah sende olmustur bu ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay insallah kuzu ya forumda okudum biri yumurtlamadan 3 gun sonra kanama olmus ama nasip artikBende geçen ay bu şekilde leke gördüm ama sonda maalesef olmadı
İnşallah sende olmustur bu ay
Herşey olabilir canımAy insallah kuzu ya forumda okudum biri yumurtlamadan 3 gun sonra kanama olmus ama nasip artik
İnsallah isteyen herkesi Allah aratmasinHerşey olabilir canım
Umarım tutmuştur sende
Bu ay umudum yok gibi valla ama inşallah olur sağlıkla isteyen dileyen herkesin bat 22 bekleyip görücezCanım bugün bende başka topikte arkadaşlara aynısını sordum az geldi kısa sürdü uzayandı şeffaftı ama normalde 3-4 gün sürerdi bu ay bir gün sürdü gibi bişey sonrasında beyaz akıntı geldi çatlama akıntısıydı sanırsam bazen böyle olabiliyormuş bende hiç olmamıştı ilk defa gördüm böyle bu ay nasip bakalım etken yumurtlamış oldum ben belki bu ay iki kez yumurtlarız nasip kısmet
Bu ay umudum yok gibi valla ama inşallah olur sağlıkla isteyen dileyen herkesin bat 22 bekleyip görücez
Ay gerçekten daha net gözükmüş olduğu inşallah vardır canım teşekkür ederimSizinkiylede biraz oynadım çizgi var gibi duruyor
Teşekkür ederim canım inşallah inşallahİnşallah bebişin seninledir canım
5 ten kucuk demek istemis sanki bu testteKan değerlerinden anlayan Bi bakabilir mi ya reglime 13 gün var 3 kaset testte pozitif görmüştüm hatırlarsınız kan değeride >5 çıktı
Bir haftalık gebelik 5 diye nitelendiriliyor ama hemşire negatif dedi kafam karıştı
Canım 5ten büyük değil küçük çıkmış sonucun <5 yazıyorKan değerlerinden anlayan Bi bakabilir mi ya reglime 13 gün var 3 kaset testte pozitif görmüştüm hatırlarsınız kan değeride >5 çıktı
Bir haftalık gebelik 5 diye nitelendiriliyor ama hemşire negatif dedi kafam karıştı
Değeriniz 5 ten küçük çıkmış o yüzden negatif demiştir bazı testlerde çıkan değer 0.1 de olsa yazar ama sizinkinde sadece 5 ten küçük olduğunu yazmışlar anladığım kadarıylaKan değerlerinden anlayan Bi bakabilir mi ya reglime 13 gün var 3 kaset testte pozitif görmüştüm hatırlarsınız kan değeride >5 çıktı
Canım naptın nasıl gidiyor sürecin? Benim yumurtalarım büyümüyor maalesef polikistikli olduğum için çok fazla yumurtam oldu ama hiçbiri olgunlaşmıyor. Doktorum adetten bir gün önce çatlatma iğnesi ol dedi ama umutlu değiliz maalesef. Drilling ameliyatı olmam gerekiyormuş yumurtalarımdan bazılarını iğneyle söndğrüyorlarmış sanırım o tarz birşey. İnşallah senin için güzel geçiyordur hamile kalmışsındırGeç olgunlaşınca adet günün değişicek mi peki
Canım ikinci kez yumurtluyor olabilir misin? Bazı yumurtlamalarda kanama olabiliyormuş 6 gün kısa bir süreCok azdi canim zaten peceteye sildigimde geldi bugun yumurtlamayi da sayarsak 6.gunum bilmiyorum neden olur acaba hic basima gelmedi ilk hamileligimde kanamamda olmamisti cunku
Ovu yaptim maalesef yumurtlama degil forumda bir kac kisinin basina gelmiz bi umut dedim birde ben 25 gunde bir adet oluyorumCanım ikinci kez yumurtluyor olabilir misin? Bazı yumurtlamalarda kanama olabiliyormuş 6 gün kısa bir süre
Kahverengi mi peki? O beklemiş kan oluyor çünkü. Belki yumurtlamanda kanadı, şimdi aktı?Ovu yaptim maalesef yumurtlama degil forumda bir kac kisinin basina gelmiz bi umut dedim birde ben 25 gunde bir adet oluyorum
Yok yavrum kahverengi degil bildigin pembemsiydiKahverengi mi peki? O beklemiş kan oluyor çünkü. Belki yumurtlamanda kanadı, şimdi aktı?