EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Canım umutlandırmak istemem ama bak ben biraz oynadım sanki ince bi çizgi var gibi
Yaa umarım vardır ben hiç göremedim gibi 😔pazartesi sabah 1 tane daha test yapıcam bir de kan vericem. Haftaya iş sebebiyle yurtdışına çıkıyorum 3 haftalığına, doktora da gidemeyeceğim için gitmeden önce emin olmak istiyorum. Burada olmayacağım için olmadıysa bu ay da deneyemeyeceğiz 😔

Garip yani adet belirtisi de yok aslında 😂 bakalım bugün doktora gideceğim o ne diyecek
İnşallah güzel haberler alırsın canım.
Böyle adet günü gidince genelde rahim kalınlaşmış ya gebelik ya da adet olacaksın bekleyelim diyorlar. Daha önce birkaç kez gecikme olup testlerim negatif çıkınca gitmiştim.
Umarım geç döllenme filandır gösterir sonradan yüzünü 🐣👶

Valla kuzu geçmiş adetlerine baktım 2. Yi düşündüğüm zamanlar 31. Gün geldiği bile olmuş aynı böyle olmuşum ateş falan. Yine kadınlar kulübü ne yazmışım 🤭beklicem
Günaydın kızlar dün bat günümde adet olmadım bu sabah test yaptım
Oynanmamışı ve oynanmışı bırakıyorum. Oynanmışa bakınca sanki hayalet bi çizgi var gibi siz ne diyorsunuz?
Canım ben göremedim sanki ya 😢
Bilmiyorum neden böyle oluyor acaba doktora mı görünsen iyi olur daha iyi söyleyecektir çünkü hem regli olmuyorsun hemde bu şekilde oluyor bunun nedenimi öğrenmek lazım

İnşallah güzel haberler alırsın canım.
Böyle adet günü gidince genelde rahim kalınlaşmış ya gebelik ya da adet olacaksın bekleyelim diyorlar. Daha önce birkaç kez gecikme olup testlerim negatif çıkınca gitmiştim.
Umarım geç döllenme filandır gösterir sonradan yüzünü 🐣👶
İnşallah canım benim de önceki gebeliğimde testte çıkmadı doktora gittim keseyi gördü onun için testlere pek güvenmiyorum da aslında 🤭

Valla kuzu geçmiş adetlerine baktım 2. Yi düşündüğüm zamanlar 31. Gün geldiği bile olmuş aynı böyle olmuşum ateş falan. Yine kadınlar kulübü ne yazmışım 🤭beklicem
Yaaa haydi inşallah yine aynısı olur ben senden umutluyum baya 😍😍😍😌🙏
İnşallah canım benim de önceki gebeliğimde testte çıkmadı doktora gittim keseyi gördü onun için testlere pek güvenmiyorum da aslında 🤭
😳😳😳 Kizzzz şoka girdim Allah seni 😄😄 kese görünecek kadar yüksek beta testte çıkmadı mı yani 😳😳 vay arkadaş testlere cidden güven olmuyormuş 😄😄😄

😳😳😳 Kizzzz şoka girdim Allah seni 😄😄 kese görünecek kadar yüksek beta testte çıkmadı mı yani 😳😳 vay arkadaş testlere cidden güven olmuyormuş 😄😄😄
Yok bebeğim yanlış anladın 31. Gün adet gelmiş 🤭 iki ay böyle aynı belirtiler, aynı testler ,ateş bile aynı o derece 🤢 ama adet geç gelmiş ağrılar bulantılar hepsi aynı ama adet olmuşum.insan unutuyor aradan zaman geçince demekki . Şunu farkettim ben ikisinde de kahveden tiksinmisim 🤭 bu demektir ki kahve testi yapacaz 🤪

Bu arada benim adetler 26 da bir de gelmiş 31 de bir de 22 de bir de 😂 şaka gibiyim yani, bekarken her ay 10 gün önce gelirdi, asla Şaşmazdi. iki çocuktan sonra iyice sapitmis vücudum 🤭
Yaaa haydi inşallah yine aynısı olur ben senden umutluyum baya 😍😍😍😌

Kizlar yumurtlamanin uzerinden 5 gun gecti sabah esimle iliski esnasinda kanamam oldu bu nedir basina gelen var mi ?

Çıkmadı valla 😅 onu geçtim kendi doktoruma gitmeden önce randevu bulabildiğim bi doktora gittim o miyom var dedi gebelik olduğunu fark etmemişti 😂😂

Yerleşme kanaması genelde adete 1 hafta kala olurmuş diye biliyorum
Ve ped doldurmayacak kadar az olur
Cok azdi canim zaten peceteye sildigimde geldi bugun yumurtlamayi da sayarsak 6.gunum bilmiyorum neden olur acaba hic basima gelmedi ilk hamileligimde kanamamda olmamisti cunku

Cok azdi canim zaten peceteye sildigimde geldi bugun yumurtlamayi da sayarsak 6.gunum bilmiyorum neden olur acaba hic basima gelmedi ilk hamileligimde kanamamda olmamisti cunku
Bende geçen ay bu şekilde leke gördüm ama sonda maalesef olmadı 😞
İnşallah sende olmustur bu ay 🙏❤️

X