- 26 Temmuz 2021
- 365
- 374
Ayy inşallah yarın sabah tekrar yapıcam pazartesi de kan vermeyi düşünüyorumİkisinde de gölge görüyorum canım umarım yanıltmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy inşallah yarın sabah tekrar yapıcam pazartesi de kan vermeyi düşünüyorumİkisinde de gölge görüyorum canım umarım yanıltmaz
Bilmiyorum neden böyle oluyor acaba doktora mı görünsen iyi olur daha iyi söyleyecektir çünkü hem regli olmuyorsun hemde bu şekilde oluyor bunun nedenimi öğrenmek lazımSabah ateşim aynı test yine negatif kızlar @asunny Bearhug PrensesAriel Sevm57 böyle giderse diğer bat im da ekime sarkacak...
Var gibi duruyor kuzuGünaydın kızlar dün bat günümde adet olmadım bu sabah test yaptım
Oynanmamışı ve oynanmışı bırakıyorum. Oynanmışa bakınca sanki hayalet bi çizgi var gibi siz ne diyorsunuz?
Yaa umarım vardır ben hiç göremedim gibi pazartesi sabah 1 tane daha test yapıcam bir de kan vericem. Haftaya iş sebebiyle yurtdışına çıkıyorum 3 haftalığına, doktora da gidemeyeceğim için gitmeden önce emin olmak istiyorum. Burada olmayacağım için olmadıysa bu ay da deneyemeyeceğizCanım umutlandırmak istemem ama bak ben biraz oynadım sanki ince bi çizgi var gibi
Garip yani adet belirtisi de yok aslında bakalım bugün doktora gideceğim o ne diyecekBen de göremedim canım
Ay inşallah yaVar gibi duruyor kuzu
İnşallah güzel haberler alırsın canım.Garip yani adet belirtisi de yok aslında bakalım bugün doktora gideceğim o ne diyecek
Canım ben göremedim sanki yaGünaydın kızlar dün bat günümde adet olmadım bu sabah test yaptım
Oynanmamışı ve oynanmışı bırakıyorum. Oynanmışa bakınca sanki hayalet bi çizgi var gibi siz ne diyorsunuz?
Bilmiyorum neden böyle oluyor acaba doktora mı görünsen iyi olur daha iyi söyleyecektir çünkü hem regli olmuyorsun hemde bu şekilde oluyor bunun nedenimi öğrenmek lazım
Ay inşallah ya
İnşallah canım benim de önceki gebeliğimde testte çıkmadı doktora gittim keseyi gördü onun için testlere pek güvenmiyorum da aslındaİnşallah güzel haberler alırsın canım.
Böyle adet günü gidince genelde rahim kalınlaşmış ya gebelik ya da adet olacaksın bekleyelim diyorlar. Daha önce birkaç kez gecikme olup testlerim negatif çıkınca gitmiştim.
Umarım geç döllenme filandır gösterir sonradan yüzünü
Yaaa haydi inşallah yine aynısı olur ben senden umutluyum bayaValla kuzu geçmiş adetlerine baktım 2. Yi düşündüğüm zamanlar 31. Gün geldiği bile olmuş aynı böyle olmuşum ateş falan. Yine kadınlar kulübü ne yazmışım beklicem
Kizzzz şoka girdim Allah seni kese görünecek kadar yüksek beta testte çıkmadı mı yani vay arkadaş testlere cidden güven olmuyormuşİnşallah canım benim de önceki gebeliğimde testte çıkmadı doktora gittim keseyi gördü onun için testlere pek güvenmiyorum da aslında
Yok bebeğim yanlış anladın 31. Gün adet gelmiş iki ay böyle aynı belirtiler, aynı testler ,ateş bile aynı o derece ama adet geç gelmiş ağrılar bulantılar hepsi aynı ama adet olmuşum.insan unutuyor aradan zaman geçince demekki . Şunu farkettim ben ikisinde de kahveden tiksinmisim bu demektir ki kahve testi yapacazYaaa haydi inşallah yine aynısı olur ben senden umutluyum baya
Kizzzz şoka girdim Allah seni kese görünecek kadar yüksek beta testte çıkmadı mı yani vay arkadaş testlere cidden güven olmuyormuş
Yaaa haydi inşallah yine aynısı olur ben senden umutluyum baya
Çıkmadı valla onu geçtim kendi doktoruma gitmeden önce randevu bulabildiğim bi doktora gittim o miyom var dedi gebelik olduğunu fark etmemiştiYaaa haydi inşallah yine aynısı olur ben senden umutluyum baya
Kizzzz şoka girdim Allah seni kese görünecek kadar yüksek beta testte çıkmadı mı yani vay arkadaş testlere cidden güven olmuyormuş
Yerleşme kanaması genelde adete 1 hafta kala olurmuş diye biliyorumKizlarr yardiminuza ihtiyacim var yerlesme kanamasi bu kadar erken olur mu
Cok azdi canim zaten peceteye sildigimde geldi bugun yumurtlamayi da sayarsak 6.gunum bilmiyorum neden olur acaba hic basima gelmedi ilk hamileligimde kanamamda olmamisti cunkuYerleşme kanaması genelde adete 1 hafta kala olurmuş diye biliyorum
Ve ped doldurmayacak kadar az olur
Bende geçen ay bu şekilde leke gördüm ama sonda maalesef olmadıCok azdi canim zaten peceteye sildigimde geldi bugun yumurtlamayi da sayarsak 6.gunum bilmiyorum neden olur acaba hic basima gelmedi ilk hamileligimde kanamamda olmamisti cunku