- 26 Ağustos 2020
- 1.554
- 787
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaparım kuzum pazrtsi yegenim almis test erken gebelik almis yaparım bitane senin icin ama sanmiyorum yoktur. İdrar fazla geldi ona ondan sanirim oyle olduKuzum adetten hemen önce ve hemen sonra yumurtlama işi efsane değil valla oluyor benim ilk defa bu ay adet biter bitmez şak diye yumurtlama oldu neye uğradığımı şaşırdım, hemen adet öncesi de hamile kalanlar var hiç belli olmuyor yumurtaların işi hatta üzerine görmeler genelde adet öncesi yumurtlama ile oluyormuş.
Birkaç gün sonra yine yap bakalım ne olacak valla kuruma çizgisiyse de maşallahı var testin gebelik çizgisi nasıl çıkar Allah bilir
Evet degerlendir canim mutlakaKızlar sizce yumurtlama yakın mı dersiniz sizce değerlendirilmeli mi
Eki Görüntüle 3128222
O zaman ben kaçayımEvet degerlendir canim mutlaka
Kolay gelsin asko o yumurtayi spermlere boğO zaman ben kaçayım
Bi aklını alayım yumurtanınKolay gelsin asko o yumurtayi spermlere boğ
Bebişim benim de artimed le yaptığım testler hep böyle çizgi verdi bekledikten sonra. Ama miratech hiç kuruma çizgisi dahi vermedi. Bilmiyorum hangisi doğrudur hangisi daha hassastır ama inşallah artimed hassastır bu ne marka bacım ? İnşallah vardır ya heyecan ddolu, aksiyon maceraaaGinnys ve diger kizlar Bearhug @canancan11 bugun test yaptim ben, bata var bi milyon gün bisey yoktu ilk bas 1 bucuk saat sonraki haline bakın kuruma cizgisi. Yani 3-4 gun once yumurtlama gormesem heyecanlanirim
Ayy bu hiç kuruma çizgisi değil gibi bence yaa eğer kuruma çizgisiyse su tutunca geçiyomuymuş ne demişlerdi onu bi deneseneGinnys ve diger kizlar Bearhug @canancan11 bugun test yaptim ben, bata var bi milyon gün bisey yoktu ilk bas 1 bucuk saat sonraki haline bakın kuruma cizgisi. Yani 3-4 gun once yumurtlama gormesem heyecanlanirim
Evet canım bende ancak bakabildim kusura bakma koşturmaca çok genişleme diyor geçmiş olsun dış gebelik mi geçirmiştin inşallah güzel sağlıklı bir gebelik yaşarsın yakında Rabbim üzmeden yormadan inşallahTıkanıklık değil de genişleme diye anladım sağ da o da dış gebelikten dolayı diye düşünüyorum
Ben bizim tavuklar topiğinde iki kişide bu ay hissediyordum ve gerçekten de gebe çıktılar
Senin mesajı okuyunca da içimde öyle bir his oldu
Ama yanılma payım da var tabikide
Yaaaaa benim için ne hissediyorsunnnnnn
Yaaaaa benim için ne hissediyorsunBen bizim tavuklar topiğinde iki kişide bu ay hissediyordum ve gerçekten de gebe çıktılar
Senin mesajı okuyunca da içimde öyle bir his oldu
Ama yanılma payım da var tabikide
Hey maşallah ben inanmıyorum kuruma olduğuna teste söyle Asuman inanmıyor de bu ne arkadaş test markasını dava etsek kazanırız yalandan umut tacirliği değil mi ben ağlardım banane banane ben hamileyim dersim vallaGinnys ve diger kizlar Bearhug @canancan11 bugun test yaptim ben, bata var bi milyon gün bisey yoktu ilk bas 1 bucuk saat sonraki haline bakın kuruma cizgisi. Yani 3-4 gun once yumurtlama gormesem heyecanlanirim
Yaparım kuzum pazrtsi yegenim almis test erken gebelik almis yaparım bitane senin icin ama sanmiyorum yoktur. İdrar fazla geldi ona ondan sanirim oyle oldu
Yemin ederim sana koz 1.24 0.92 en son çıkan da 2.11 çıktı hepsı de aynı lab o kadar üzülmüştüm ki 0.92 duyduğum daNeeee ciddi misin kuzum ay bugün benim şaşırma günüm amh aslaaa aslaaa değişmez diyordu doktorlar valla bir yaşıma daha girdim. Maşallah diyorum Allah'ım en kısa zamanda meyvesini de aldırsın işte bak hiçbir şey için imkansız olmaz demeyeceksin tıp doktoru da olsalar bazen doktorlar gereksiz yere moral bozuyor malesef
Allah her derde bir deva yaratmış aslında arayıp bulmak bize düşüyor.
Kuzum doktorumun verdiği pregros plus cok iyi yA o var ya bana cok destek verdik şimdi o vr mfk devam ediyorumVitamin takviye ne kullaniyosun kuzu mfk haric
İlk gebeliğimde çamaşırımı ıslatan afedersin altıma yaptım saldığım sarı akıntılarım olmuştu kaç defa tuvalete koşmuştum dedim ya altıma yaptım ya adet oldum. Ama sarı akıntıydı. Tek belirtim oydu benim. Başka hiçbir belirtim olmamıştıKizlar benim bat 12 Eylül adete 4 gün kala kasıklarım çok ağrıdı ve bir gün sürdü birde sarı akıntı geldi çok fazla acaba neden olur başına gelen varmı belirtimi yoksa enfeksiyonmu acaba
Evet mesela ben kızıma hamileligimi 2.92 ile yok dediydiler bana 4 gün sonra 158 çıkmıştı değerim adetten 4 gün önce 2.92 idi adet günü 158 yani o işler hiç belli olmuyor canısı valla bekle derim ben kızım şuan 5 buçuk yaşında ve kardeş isteyen bir canavara dönüştü herkesin var benim niye yok ne zaman gelcek kardeşim diye de diretiyo hayırlısı diyelim adet yeni bitti ve bu hafta maçlara başlarız artık insaAllah bu ay gelir mucizemiz 6 aydır olmuyo doktor şuan bir sıkıntı yok hormon değerlerin gayet iyi kendi başına anne olabilirsin 3 ay daha dene dedi kızlar hayırlısı Allah'tanCanım forumda üçlü değerleri görüp negatif deyip adet bir türlü gelmeyince sonraki kan testinde yüzleri gören oldu konunun tam adını hatırlasam linkini atardım hiç belli olmuyor ki burada gördüğüm okuduğum şeyler yüzünden adet gelmedikçe hep umutluyum
Haha offf sorma yaaa biraz da erkekler yaşasın şu stresi...