EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Battan bir hafta sonra mı ouwww biz KK kadınları o kadar sabredebilemez 😄😄😄😄
Geçtiğimiz hafta boyunca oldukça sabırsızdım ama gelen giden belli olan bisey yok umudu kestim.. 😢 doktordan dönerken eczaneye uğradım erken gebelik testi var mı dedim, bana doğru uzattılar neyse ya sonra alırım teşekkür ederim dedim çıktım 😅

Rica ederim canım 💙🙏😍
Vitamin ve takviye çok fark ettiriyor bence de ben de kullanıyorum birkaç aydır vitamin buğday çimi suyu falan ve yumurtlama dönemleri daha bol akıntılı ultra pikli geçiyor 😍😍
Devam inşallah bu ay çok güzel haberler verirsin bize 😍😍😍💙👶🐣
Bide benım basıma geleni soyliyşm sana 6 cı ayda amh 1.24 8 ci ayda amh 0.92 çıktı ve nen bu adetim de tekrar yaptırıdm 2.11 cktı sak gibi 😂😂😂😂 ve keısnlıkle doktorumun verdiği vitmsın işe yaradı üstüne de bakalım bu ay mfk aldık bende inanıyorum vitsmıneşrın ve takviyelerin gücüne ins kuzum insssss hepımız den guzel haber alalım ❤️❤️❤️

Kan değerlerinden anlayan Bi bakabilir mi ya reglime 13 gün var 3 kaset testte pozitif görmüştüm hatırlarsınız kan değeride >5 çıktı
Bir haftalık gebelik 5 diye nitelendiriliyor ama hemşire negatif dedi kafam karıştı
Canim degerin 5 den küçük diyor yani negatif maalesef 🤷🏼‍♀️

Geçtiğimiz hafta boyunca oldukça sabırsızdım ama gelen giden belli olan bisey yok umudu kestim.. 😢 doktordan dönerken eczaneye uğradım erken gebelik testi var mı dedim, bana doğru uzattılar neyse ya sonra alırım teşekkür ederim dedim çıktım 😅
Umutsuz düşünme canım burada hamile olduğunu öğrenenlerin çoğu hiç belirti bile yaşamıyor genelde çok duydum bir sürü belirtim olduğu ay bir şey yoktu hiçbir şey olmadığı ay hamileymişim şok geçirdim diyenleri her şey olabilir 😍

Bide benım basıma geleni soyliyşm sana 6 cı ayda amh 1.24 8 ci ayda amh 0.92 çıktı ve nen bu adetim de tekrar yaptırıdm 2.11 cktı sak gibi 😂😂😂😂 ve keısnlıkle doktorumun verdiği vitmsın işe yaradı üstüne de bakalım bu ay mfk aldık bende inanıyorum vitsmıneşrın ve takviyelerin gücüne ins kuzum insssss hepımız den guzel haber alalım ❤️❤️❤️

Neeee ciddi misin kuzum 😳😳😳 ay bugün benim şaşırma günüm 😆😆 amh aslaaa aslaaa değişmez diyordu doktorlar valla bir yaşıma daha girdim. Maşallah diyorum Allah'ım en kısa zamanda meyvesini de aldırsın işte bak hiçbir şey için imkansız olmaz demeyeceksin tıp doktoru da olsalar bazen doktorlar gereksiz yere moral bozuyor malesef
Allah her derde bir deva yaratmış aslında arayıp bulmak bize düşüyor. 😍💙🙏

Vitamin takviye ne kullaniyosun kuzu mfk haric

Umutsuz düşünme canım burada hamile olduğunu öğrenenlerin çoğu hiç belirti bile yaşamıyor genelde çok duydum bir sürü belirtim olduğu ay bir şey yoktu hiçbir şey olmadığı ay hamileymişim şok geçirdim diyenleri her şey olabilir 😍
İnşallah öyledir canım ne güzel enerji veriyosun teşekkür ederim 🥰 umarım sen de en kısa zamanda güzel haberler alırsın :KK68:

Eşim istemiyor ama bu ay prezervatif yerinden çıkmış farketmmemisiz, içeri gelmiş kuzu bizimki 🤭 ben istiyorum zaten bir kaza olsa falan diye😉 ama bugün ikna ettim korunmayacak artik. Bak yaşımız geçiyor her şey zorlaşıyor dedim ikna oldu 🤭 bir de bir haftadır kasıklarım ağrıyordu bugün çok arttı kıyamadı heralde bana 😄yarın test vericem aksilik çıkmazsa
Canim sen korunuyomusun korunmuyomusun anlamadim ben🤷🏼‍♀️ Eşim istemiyor demistin sanki

Eşim istemiyor ama bu ay prezervatif yerinden çıkmış farketmmemisiz, içeri gelmiş kuzu bizimki 🤭 ben istiyorum zaten bir kaza olsa falan diye😉 ama bugün ikna ettim korunmayacak artik. Bak yaşımız geçiyor her şey zorlaşıyor dedim ikna oldu 🤭 bir de bir haftadır kasıklarım ağrıyordu bugün çok arttı kıyamadı heralde bana 😄yarın test vericem aksilik çıkmazsa
Gönlüne göre olsun hersey canim

Ginnys Ginnys ve diger kizlar Bearhug Bearhug cans16 cans16 bugun test yaptim ben, bata var bi milyon gün😂😂 bisey yoktu ilk bas 1 bucuk saat sonraki haline bakın kuruma cizgisi. Yani 3-4 gun once yumurtlama gormesem heyecanlanirim😂😂

Eklentiler

• 533C08BF-87D2-4D55-956E-98CE8D06D01A.jpeg
    533C08BF-87D2-4D55-956E-98CE8D06D01A.jpeg
    59,2 KB · Görüntüleme: 75
  • 8DEFB61E-C857-41B6-ACC3-3B10E2844E37.jpeg
    8DEFB61E-C857-41B6-ACC3-3B10E2844E37.jpeg
    64 KB · Görüntüleme: 73
Ginnys Ginnys ve diger kizlar Bearhug Bearhug cans16 cans16 bugun test yaptim ben, bata var bi milyon gün😂😂 bisey yoktu ilk bas 1 bucuk saat sonraki haline bakın kuruma cizgisi. Yani 3-4 gun once yumurtlama gormesem heyecanlanirim😂😂
Kız bu nasıl kuruma çizgisi yaw 🤣🤣🤣 resmen çizgi yani bunu bana göster ben hamilesin ooo tebrikler derim 😳😳😳 bu ay tek sefer yumurtladigina emin misin kuzum öncesinde bir yumurtlama daha olmuş olmasın kuruma çizgisi bu kadar belirgin oluyor mu benim gördüklerim daha grimsi ve soluktu 🤭🤭🤭

Kız bu nasıl kuruma çizgisi yaw 🤣🤣🤣 resmen çizgi yani bunu bana göster ben hamilesin ooo tebrikler derim 😳😳😳 bu ay tek sefer yumurtladigina emin misin kuzum öncesinde bir yumurtlama daha olmuş olmasın kuruma çizgisi bu kadar belirgin oluyor mu benim gördüklerim daha grimsi ve soluktu 🤭🤭🤭
Kuzum ama sonradan cikti sanmiyorum gebelik olsun bide anca adet oncesi yumurtlama olmasi gerekirki anca ciksin😂 ama görünce bende sasirmistim

Kuzum ama sonradan cikti sanmiyorum gebelik olsun bide anca adet oncesi yumurtlama olmasi gerekirki anca ciksin😂 ama görünce bende sasirmistim
Kuzum adetten hemen önce ve hemen sonra yumurtlama işi efsane değil valla oluyor benim ilk defa bu ay adet biter bitmez şak diye yumurtlama oldu neye uğradığımı şaşırdım, hemen adet öncesi de hamile kalanlar var hiç belli olmuyor yumurtaların işi hatta üzerine görmeler genelde adet öncesi yumurtlama ile oluyormuş.
Birkaç gün sonra yine yap bakalım ne olacak valla kuruma çizgisiyse de maşallahı var testin gebelik çizgisi nasıl çıkar Allah bilir 🤭

X