• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

bizim ileri hareket %15 mi ne tam hatırlamıyorum . eşim testis kanseri ameliyatı oldu. tek testisi kaldı onda da varikosel var dediler. sayılar düşük diye ameliyat istemedik.
ama dna hasarına da bakılmadı sdece promen -k verdi gönderdiler.
İyi ilaç kuzum bende zaten onu merqk ediyorum bizim varikosel ameliyatı öncesi %15 ti %8 e düştü maalesef eşimin ameliyat sonrası gerileme oldu bilmiyorum laboratuvar ne kadar iyiydi bilmiyorum 🤷‍♀️ aklıma bir tek bu takılıyor acaba tıp merkezinde yaptırdık sipermler hastaneye geç gitmiş olabilir zaten eksik de bakılmış morfolojiye de hiç bakılmadı bizde bir örnek vereceğiz tüp bebek öncesi DNA hasarına da bakılmasını isteyeceğim bu işler eşime ters hiç sevmiyor test vermeyi bana bu konuda biraz eziyet ediyor üzüyor yani test olayında yapıyor bunu doktora falan hiç gitmek İstemiyor

İyi ilaç kuzum bende zaten onu merqk ediyorum bizim varikosel ameliyatı öncesi %15 ti %8 e düştü maalesef eşimin ameliyat sonrası gerileme oldu bilmiyorum laboratuvar ne kadar iyiydi bilmiyorum 🤷‍♀️ aklıma bir tek bu takılıyor acaba tıp merkezinde yaptırdık sipermler hastaneye geç gitmiş olabilir zaten eksik de bakılmış morfolojiye de hiç bakılmadı bizde bir örnek vereceğiz tüp bebek öncesi DNA hasarına da bakılmasını isteyeceğim bu işler eşime ters hiç sevmiyor test vermeyi bana bu konuda biraz eziyet ediyor üzüyor yani test olayında yapıyor bunu doktora falan hiç gitmek İstemiyor
benim eşim sıkıntı yapmıyor ama sonucta zor ve yorucu bir durum .
sizin sayı ve morfoloji en son kaçtı peki ?
sperm sayısı 5 milyon altında ise rapor cıkartabiliyorsunuz bilginiz olsun .
%8 e düşen dna hasarı mı?

benim eşim sıkıntı yapmıyor ama sonucta zor ve yorucu bir durum .
sizin sayı ve morfoloji en son kaçtı peki ?
sperm sayısı 5 milyon altında ise rapor cıkartabiliyorsunuz bilginiz olsun .
%8 e düşen dna hasarı mı?
%8 e düşen ileri haraket motfolojisine ne ameliyat önce ne de sonrası hiç bakılmamış illa söylemek mi gerekiyordu bilmiyorum eksik bakılmıs DNA hasarına da hiç bakılmadı canım Kasım’da hepsine bakılmasını Ümit ediyorum yoksa tüp bebek sürecine gözümüz kapalı gitmiş olacağız ve sonuç o kadar ilac masraf maddi manevi boş çıkabilir en iyisi bunlara bakılması bizim 5 milyon üstünde kuzum sayı

%8 e düşen ileri haraket motfolojisine ne ameliyat önce ne de sonrası hiç bakılmamış illa söylemek mi gerekiyordu bilmiyorum eksik bakılmıs DNA hasarına da hiç bakılmadı canım Kasım’da hepsine bakılmasını Ümit ediyorum yoksa tüp bebek sürecine gözümüz kapalı gitmiş olacağız ve sonuç o kadar ilac masraf maddi manevi boş çıkabilir en iyisi bunlara bakılması bizim 5 milyon üstünde kuzum sayı
tamamdır o zaman evet gözümüz kapalı gitmiş oluyoruz. ben işin masrafını geçtim . çektiğimiz acı ve umutlanmak en yıpratıcı olan bunlar olur. evet maddi olarak da çok zor bi süreç ama yapacak bişi yok. biz balıkesirden ist gidiyoruz tedavi için

tamamdır o zaman evet gözümüz kapalı gitmiş oluyoruz. ben işin masrafını geçtim . çektiğimiz acı ve umutlanmak en yıpratıcı olan bunlar olur. evet maddi olarak da çok zor bi süreç ama yapacak bişi yok. biz balıkesirden ist gidiyoruz tedavi için
İstanbul’da çok iyi bir ürolog var tansel kaplancan ben yazıştım kendisiyle instergam adresi de var hiç düşünmediğimiz konularda bizi uyardı o hiç başka açılardan bakmamıştık sayfasına bakınca ne demek istediğimi anlarsın zaten kuzum Allah yardımcımız olsun bir de yü ine İstanbul’da Ege can Prof dok Ege can Şerefoglu var ben adanadayım İstanbul’da olsam kesinlikle bu iki doktoru tercih ederdim Gaziantep’te var mesela Murat mermerkaya Antep’e yakın olanlar benim eşim beni bu konuda dinlemiyor maalesef dibimizdeki doktora zor götürüyorum 😔

ilk tüp bebek denemesinde dna hasarıyla ilgili bir çalışma yapmıyor laboratuvar bana öyle söylediler.
eşinizin dna hasarı olup olmadığını öğrenmek için ürolojiye gittiniz büyük ihtimal hangi doktora gittiniz ve ne kadar süren bir tedavi uygulandı yardımcı olur musunuz?

bizde tüp bebeğe başlıcaz sayı 2 milyon morfoloji 2 , ben dna hasarının da incelenmesini istiyorum .
yumurtalara dna kromozom sayımı yapmıyormusunuz dedim ilki için önermiyoruz dendi.
evet hatta bir kaç denemede bile bakmayanlar var. Sperm sonuçları normal çıkınca hicbir doktor yaptır demedi. Prof Kaan Aydosa gittik hatta oda başta normal dedi. Biz yinede yaptırdık. Yüzde 90 hasar çıkınca hepsi şaşırdı tabi. Kadın dogumcum mikrocip yaparız dedi. Kaan Aydosta çocuk olmama sebebini açıklar dedi. Spermin yapisi bozulmuş dedi neyse iki tane takviye verdi imprly ve Teatrio. Bununla beraber ısırgan cayi her gün bir kez içilecek. Gunde bir iki havuç ve kuru incir, nohut yemegi falan. Telefon uyuduğumuz odadan cikarilacak.İcki, sigara yok. Her gün yürüyüş yaptık. Abur cubur yok.Kisaca uzun suredir diyet halindeyiz. Tedavinin 2.ayinda DNA hasarı yüzde 8 e indi. 6 ay daha devam etti takviyelere... Hasar düşünce doğal yolla o sıra deneyin dediler olmadı. Hasarda biraz mesleki biraz genetik sanırım. Eşim polis olduğu için cihazlar, vericiler, telsizler çok laboratuvarda bu yüzden olmuyor dendi. Tabi birde eşimin ablasının 7 yıl çocuğu olmadığı için gitmek istedik onda koromozon bozukluğu çıkmıştı ve tahmin ettiğim gibi esimdede çıktı.

Ben de bugün teste gideceğim pazartesi 70,84 çıkmıştı , ama idrar testlerim de bir silikleşme söz konusu, sanırım yine kimyasal . Korkuyorum ama yapacak bişey yok Allah’tan hayırlısı , nolur dua edin kızlar 🙏
Haber verin lütfen dualarım sizinle

evet hatta bir kaç denemede bile bakmayanlar var. Sperm sonuçları normal çıkınca hicbir doktor yaptır demedi. Prof Kaan Aydosa gittik hatta oda başta normal dedi. Biz yinede yaptırdık. Yüzde 90 hasar çıkınca hepsi şaşırdı tabi. Kadın dogumcum mikrocip yaparız dedi. Kaan Aydosta çocuk olmama sebebini açıklar dedi. Spermin yapisi bozulmuş dedi neyse iki tane takviye verdi imprly ve Teatrio. Bununla beraber ısırgan cayi her gün bir kez içilecek. Gunde bir iki havuç ve kuru incir, nohut yemegi falan. Telefon uyuduğumuz odadan cikarilacak.İcki, sigara yok. Her gün yürüyüş yaptık. Abur cubur yok.Kisaca uzun suredir diyet halindeyiz. Tedavinin 2.ayinda DNA hasarı yüzde 8 e indi. 6 ay daha devam etti takviyelere... Hasar düşünce doğal yolla o sıra deneyin dediler olmadı. Hasarda biraz mesleki biraz genetik sanırım. Eşim polis olduğu için cihazlar, vericiler, telsizler çok laboratuvarda bu yüzden olmuyor dendi. Tabi birde eşimin ablasının 7 yıl çocuğu olmadığı için gitmek istedik onda koromozon bozukluğu çıkmıştı ve tahmin ettiğim gibi esimdede çıktı.
dna hasarı ile kromozom bozukluk aynı şey mi peki ikisi içinde ayrı ayrı mı bakılması gerekiyor.

bir de şuan ne süreçtesiniz?

bende şuan eşime sabah akşam çakşır kökü suyu , kırkilit otu ve zeytinyaglı incir kürü kullanıyorum. bir de promen -k kullanıyor.

dna hasarı için ımpryl alacagım bakalım birde . bir promen-k bir ımpryl kullanıcam heralde

Back
X