- 2 Haziran 2019
- 315
- 236
- 53
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #5.661
1000 in başındaki >büyüktür işareti kafamı karıştırdı.Sonucun 1000 çıkmış işte canım
Hımm mantıklı evet analdım zaten sıcak suyu ne kışın ne de yazın sevmem öyle duman duman sıcak suyu basıları çok seviyor amaSıcak suyla duş almak rahimi gevşektir ondan olmalı.
Kışın çok severim hamam gibiHımm mantıklı evet analdım zaten sıcak suyu ne kışın ne de yazın sevmem öyle duman duman sıcak suyu basıları çok seviyor ama
İnsallah hamiş olursunuz da gerisi boş yaşamayan bilmez derler ama öyle insani müdürler var ki illa yasmasına da gerek yok yani aile olmak ya evlat özlemi var senin şuan kendine dikkat edeceğin zamanda o başka düşüncede neyse en güzeli Allah’a havale etmek kuzum İnsallah burdan hamileAmin Allah razı olsun Özel bir kurum Bankadayım Allah’a havale ediyorum ben olanları herkese Allah yardım etsin doğru diyorsunuz
Doktorunuza atın sonucu bakalım ne diyecek. O büyüktür işareti değer 1 den büyük anlamında olabilir1000 in başındaki >büyüktür işareti kafamı karıştırdı.
ŞanslıKışın çok severim hamam gibiama Allah'tan havalar sıcak da ılık su iyi geliyor soğuk da olmayacak o da kasıyor çünkü.
Matematiksel olarak 1000 fen büyük değeri demek 1001 ve sonrası yaniDoktorunuza atın sonucu bakalım ne diyecek. O büyüktür işareti değer 1 den büyük anlamında olabilir
Bu arada tsh yüksek 5 den yukarısına doktoralar kontrol ettirin diyor bende hipotroid var onu ihtmal etme 1000 çıkmış gözüküyor ilk testin miSonuç tamamlandı diye çıkıyor, ama böyle çıktı. Saglik ocağından ilk defa test verdim bugün .
Bir sıkıntı yok canım korkma 1000 üstü diyor1000 in başındaki >büyüktür işareti kafamı karıştırdı.
Hicbir şey sağlığından ve bebeğinden önemli değil içini rahat tut . Her şey güzel olsun inşallah. Proluton un faydası olacaktır.Yok canım ağrim yok şükür. Yarin tüp bebek doktoruma gideceğim. Ben normalde iğne kullanmiyorumdum. sadece progestan fitil, estrofem ve coraspirin kullanıyorum. Bugun kanama olunca proluton vuruldum. Dinliyorum şimdi ama özel sektörde çalıştığım için izin vermezler , işten ayrılacağım büyük ihtimal.
Bence en güzeli ayrılmanız bende öğretmenim tüp bebek tedavisine başlayacağım icin işe girmedim çünkü su şartlarda dpgru olan bu derslhaler özel sektör malum yoğun koşuşturmacalı ve ayakta aksama kadar ders anlayacağım bu yüzden tercih etmedim bu yıl askıya aldım tabi duruma göre artık pozitif alırsak yoksa yola devamKızlar ben kurs merkezinde öğretmenim. Sabahtan aksama kadar ayaktayım yoğun calisyorum, Bugün izin günümdü,evde dinlenirken oldu kanamam ama yinede işten ayrılmayı düşünüyorum. Benim gibi çalışmaya devam eden var mi aranızda.
Amin inşallah iyiki burada yazdıklarım cevap verenler hepinize çok saolun güçlü olmamda etki ediyorsunuz hepimize en iyisi evlatlarımız kucaklara almak nasip olsunİnsallah hamiş olursunuz da gerisi boş yaşamayan bilmez derler ama öyle insani müdürler var ki illa yasmasına da gerek yok yani aile olmak ya evlat özlemi var senin şuan kendine dikkat edeceğin zamanda o başka düşüncede neyse en güzeli Allah’a havale etmek kuzum İnsallah burdan hamilehaberini alacağız Alalhın izniyle
1000 den büyüktür evet yanlış yazmışımMatematiksel olarak 1000 fen büyük değeri demek 1001 ve sonrası yani
Amin hepimiz inşallah güzel haberlerle şelendirelim şu topiğiŞanslıaydasınız kuzum insallah Rabbim güzel haberlerle müjelendirsin
Test gününe kadar o his inan hepimizde var. Ben negatiflere alışkınım artık test sonucumu bile merak etmiyorum. Cuma günü test günüm ama böyle iyiyim nasılsa biyolojik olarak hamileyim şuan diyorum. Sadece şiştiğimi hissediyorum hormon iğnelerinden ötürü. Onun dışında tutmasa da artık kendimi çok çok üzeceğimi düşünmüyorum elimizden gelenin fazlasını yaptık. Allah hepimize hayırlısını versin. Ben tutsa da tutmasa da şükredenlerdenim imtihan herkese ağır, her imtihan ağır önemli olan isyan etmemek. Ama bir yanımız da her zaman tutar mı diyor onca emek, çaba var sonuçta. Canınızı sıkmayın herkes belirti vermiyor. Eskiden belirti arardım artık onu da aramıyorum. Çünkü belirtiler adet belirtileriyle aynı insan düşündükçe evet bu da var bu da var diyor sonrası hüsran olabiliyor. Herşeye hazırlıklı olmak lazım. Çok uzattım kusura bakmayın moralinizi yüksek tutun herkes nasibini yaşar. O belirtiyi hissettim, embriyom çok kaliteli gibi sürekli her şeyiyle övünenleri de görmezden gelin biz bile bazen birbirimizi üzüyoruz farkında bile değiliz. 5.gün embriyosu ile övünenler 3.gün transferi olmuş birini nasıl duygulara sürüklediklerini bile bilmiyorlar. Allah hepimize güzel sonuçlar versinArkadaşlar 29 eylülde 5. Gün çift embriyo transfer edildi.
Oksapar ve progestan 200 günde ve folik asit 3 defa kullanıyorum.
İçimde nedense tutmadığına dair bir his var. Sizde böyle bir his olmuş muydu? Adet olacakmışım gibi kasık ağrım oluyor. Anlatamıyorum ama olmadı gibi hissediyorum.
Özellikle sordum sıkışık olmayın gerek yok dediler bana sen benden önce transfer oldun kalp atışı çoktan başlamıştır bence..Kizlar idrara sıkışık iken vajinal muayene de daha mı net görünür yoksa idrara sıkışık olmamak mi gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?