Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

5.gün embriyosu 5.günü bitirdim bir dürtmüyor değil test yap lusin diyor içimden bir ses ama bakalım...benim gibi sabırsızlar burada mı? ☺
Benim de 5. Gün embriyosu 6. Günündeyim doktor 10. Gün kan testi yapacaz dedi ben onu bekliyorum. Zaten 10. Günden sonra bile tekrar kan testi isteyecek hep stres ya

Arkadaşım sorma var öyle tipler maalesef. Benim doktorum ve hemşirem sıkı sıkı tembihledi asla sürekli yatma, yatmak olumsuz etkiliyor tutunmayı diye. Bunu bi topikte yazmıştım nerdeydi şu an hatırlamıyorum bi kaç kişiden linç yedim yok onların grupları varmış hepsi yatma kararı almışlar test gününe kadar bilmem ne. Yani doktorlar mı daha iyi bilecek yoksa kendi kendilerine tedavi uygulayanlar mı. Kesinlikle hareketsiz yatılmaması taraftarıym. Hani düşük durumu gibi özel durumlar vardır o ayrı ama bizim durum için doğru değil. Biz de herkes pozitif olsun istiyoruz bu sebeple en doğru yöntemleri öneriyoruz. Tabiki kimsenin kötülüğü için değil .

Hareketin kan dolaşımı açısından iyi oldgunu burdan öğrendim hapsinize teeekkurler bana kalsa sürekli yatarım heralde
Yatma canım. Bir şeyleri itip çekmeyeceksin (masa vs), ağır kaldırmayacaksın. Ağır spor vs yapmayacaksın ama yürüyüş yap mesela. İyi gelecek. Ben temizliğimi de yaptım kendimi yormadan

Kızlar merhabalar biliyorsunuz sonucun negatif oldu.cok üzgünüz size bişey sormaknistiyorum bu sene için de ya sa son zamanlar da eşleriniz DNA hasar testi yaptıran var mi?ve fiyat paylasirmisiniz ltfen

Kızlar merhabalar biliyorsunuz sonucun negatif oldu.cok üzgünüz size bişey sormaknistiyorum bu sene için de ya sa son zamanlar da eşleriniz DNA hasar testi yaptıran var mi?ve fiyat paylasirmisiniz ltfen
Rabbim yardımcınız olsun inşallah bu kez ikiz gebelik olur

Aynen canım. Sadece bu durumda değil. Ben mesela opu sonrası yasmin isimli ilaç yüzünden çarpıntı yan etkisi yaşadım. 4,5 ay tedavi gördüm kardiyolojide. 2. aydan sonra düzelme başkayınca artık hafif spora dönebilir miyim diye sordum kardiyoloğuma. “Neden düzenli spor yaptığını söylemedin, spor çok önemli kalp çarpıntısı tedavisinde. Daha önce başlatırdık, daha hızlı toparlardın” demişti. Kalp sorununda bile hareket istiyorlar. Ama işte psikolojik olarak hepimiz doktorlardan iyi biliyoruz sanırım

Üzülme canım herşey Allah dan. Hiç üzülme. Sağlıkla sıhhatle zamanında gelsin inşallah. Ben iki yıl önce yaptırdım 450 tl idi.

İnşallah yaa sen bana çok umut oldun zaten Bu değerler salı ya kadar keseyi göstericek kadar yükselir inşallah
Hiç anlamadan sen yükselecekler. Bu düşük değer görme korkusunu da yaşayacaksın keseyi görene dek, biliyorum. Kendine ben her şeye hazırım de. Kafanı rahat tut.

Valla tutunacak bebek her türlü tutunuyor karşı komşum da tüp bebek yaptırdı hep yattı üç ay şu an 8 aylık hamile yok yürü yok yat bence bunşarın hepsi boş tutunacak çocuk her türlü tutunuyor

Hiç anlamadan sen yükselecekler. Bu düşük değer görme korkusunu da yaşayacaksın keseyi görene dek, biliyorum. Kendine ben her şeye hazırım de. Kafanı rahat tut.
Salı günü 22.günüm görebiliriz belki keseyi dedii herşeye hazırlıklıyıım hayırlısı olsun diye dua ediyoruum artık

Canım 250- 500 TL arası birseydi. Ankara'da düzen laboratuvarda yaptırmistik

inşallah güzel haberler alırız senden canım ... bende yaşıyorum lekeleme insan korkuyor ama dua edelim geçecek bu günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…