- 26 Ocak 2017
- 307
- 285
- 103
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #5.281
Kaçıncı günün bugün ve kaç defa test yaptın canımKızlar 3. Gün embriyosu 2 transfer 8. Günden beri test yapıyorum silik çizgi çıkıyor hep günden güne hiç koyulaşmıyor bir sıkıntı mı var acaba
25-30 bin adımı nasıl atıyorsunuz helal olsun normal zamanda bile o kadar atmıslıgım yokturBen de normal hayatıma devam ediyorum. Transferden sonra ilk 3-4 gun 25-30 bin adım attım her gün. Simdi de sadece ağır kaldırmıyorum. Ama gun icinde halsizlik ve uyku olduğu için normalden biraz daha tembelim tabii
Bugün 10. Günüm 8. Günden beri sabah ve öğlen yağıyorum sadece 8. Gün daha az renkte diğerleri hep aynıKaçıncı günün bugün ve kaç defa test yaptın canım
Sen bizi baya yanlis anliyosun canim. Birazdan pazara gidecem alisverise mesela. Eger egilmek kadini rahatsiz ediyosa egilmesin. Endiseleniyorsa onun stresinden onemli degil valla. İcinden ne nasil geliyosa oyle yapsin bu surecte. Herkes biliyordur anne rahmine tutunan bebegi egilmek uzanmak ziplamak gibi durumlarin dusuremeyecegini. Dusecek olan bir bebeginde full yatarak rahimde tutulamayacagini. Burda esas olan kadinin psikolojik rahatligi kendini az hareketle daha guvende hissediyorsa birakin az hareket etsin. İnsanlar full yatarak gebelik tamamliyor surda 1 ay minimum hareketli olmanin kime ne zarari olabilir en fazla ekstra 2 kg eklersin heybene o da varsin eklensin.Kızlar hamile yogalarında bile squat var. Eğilmekte problem yokki. Merdiven çıkmakta inmekte de yok. Siz bilirsiniz yine de. Aşırı hareketsizlik zaman içinde zorluk yaratır. Ben oturamıyorum zaten. Kurtlugillerdenim
Kiz nasil yuruyosun okadar 1 saate 10 bin adimi zor tamamliyodum yuruyus yaparken okadar yurusem eve ambulansla donerim herhaldeBen de normal hayatıma devam ediyorum. Transferden sonra ilk 3-4 gun 25-30 bin adım attım her gün. Simdi de sadece ağır kaldırmıyorum. Ama gun icinde halsizlik ve uyku olduğu için normalden biraz daha tembelim tabii
Merhaba ben de oldum ayni iğneyi 35.gunum hala adet olmadim tam 1 hafta geçti.. siz oldunuz mu kacinci gunMerhabalar
Adetin 21. Günü Lucrin depot 3.75 kullanan arkadaşlar
Adetiniz kaç gün gecikti acaba?
Canım 3. Gün embriyosu 12. Günde bile idrarda silik gözükür. Hatta hiç idrara çıkmayıp kanda gören oldu. Ayrıca yaptığın testin kalitesi de önemli. O yüzden kafana takma sonuçta silikte olsa çizgi var. Kan verdiğin zaman 2 günde bir iki katına çıkıyorsa senden mutlusu yokBugün 10. Günüm 8. Günden beri sabah ve öğlen yağıyorum sadece 8. Gün daha az renkte diğerleri hep aynı
Kiz nasil yuruyosun okadar 1 saate 10 bin adimi zor tamamliyodum yuruyus yaparken okadar yurusem eve ambulansla donerim herhalde
33-44-63 iki gün arayla. Dokuzuncu gün baktrdım ilk olarakArtışlar güzeldi. Sizin nasıl sonuçlar?
Doktor dört gün sonra tekrar kan istedi. Kanamam yok. İlaclara devam ediyorz. Progestan iğne vs. iki kat artıslarım yok malesf33-44-63 iki gün arayla. Dokuzuncu gün baktrdım ilk olarak
InsaAllah olumlu sonuçlanır. 4.gununuz ne zaman?Doktor dört gün sonra tekrar kan istedi. Kanamam yok. İlaclara devam ediyorz. Progestan iğne vs. iki kat artıslarım yok malesf
Salı günü kan vericemInsaAllah olumlu sonuçlanır. 4.gununuz ne zaman?
Bu saatten sonrada düzene biner mi hiç bilmiyorm. Düzene binse bile sağlıklı bir gebelik olur muInsaAllah olumlu sonuçlanır. 4.gununuz ne zaman?
İyi düşün sen Allah dan iste o ol dedikten sonra herşey olurBu saatten sonrada düzene biner mi hiç bilmiyorm. Düzene binse bile sağlıklı bir gebelik olur mu
Ay inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre veririCanım 3. Gün embriyosu 12. Günde bile idrarda silik gözükür. Hatta hiç idrara çıkmayıp kanda gören oldu. Ayrıca yaptığın testin kalitesi de önemli. O yüzden kafana takma sonuçta silikte olsa çizgi var. Kan verdiğin zaman 2 günde bir iki katına çıkıyorsa senden mutlusu yok
Evet güler yüzlü gereksiz hiç harcama yaptırmadı bize ama uzun sürdü tedavi işlemi bu ay transfer planlıyoruz bakalım kısmetÖylemiinşallah bebisiniz tutunur
Bende murat hocada aşılamaya başladım bu hafta çok çok iyi bı doktor gerçekten
Ben yaşadım hatta 3 transferim de de yaşadımKızlar bu süreçte vücut ısısı artan, üşüyen oldu mu? Korona da var insan tedirgin oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?