Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Ben de normal hayatıma devam ediyorum. Transferden sonra ilk 3-4 gun 25-30 bin adım attım her gün. Simdi de sadece ağır kaldırmıyorum. Ama gun icinde halsizlik ve uyku olduğu için normalden biraz daha tembelim tabii
25-30 bin adımı nasıl atıyorsunuz helal olsun normal zamanda bile o kadar atmıslıgım yoktur

Kızlar hamile yogalarında bile squat var. Eğilmekte problem yokki. Merdiven çıkmakta inmekte de yok. Siz bilirsiniz yine de. Aşırı hareketsizlik zaman içinde zorluk yaratır. Ben oturamıyorum zaten. Kurtlugillerdenim
Sen bizi baya yanlis anliyosun canim. Birazdan pazara gidecem alisverise mesela. Eger egilmek kadini rahatsiz ediyosa egilmesin. Endiseleniyorsa onun stresinden onemli degil valla. İcinden ne nasil geliyosa oyle yapsin bu surecte. Herkes biliyordur anne rahmine tutunan bebegi egilmek uzanmak ziplamak gibi durumlarin dusuremeyecegini. Dusecek olan bir bebeginde full yatarak rahimde tutulamayacagini. Burda esas olan kadinin psikolojik rahatligi kendini az hareketle daha guvende hissediyorsa birakin az hareket etsin. İnsanlar full yatarak gebelik tamamliyor surda 1 ay minimum hareketli olmanin kime ne zarari olabilir en fazla ekstra 2 kg eklersin heybene o da varsin eklensin. Bir onceki mesajimdada dedim gormedin galiba onu. Evinde gunluk yardimcisi olmayan bir kadin nekadar hareketsiz kalabilir. En fazla islerin agirligina gore eleme yapar. Bahsettigin squat elbette ilk 3 ay icin gecerli degil en azindan benim gbi ilk 3 ay da iki kayip veren icin hic gecerli degil valla. Dusuk yaptigim haftalari gecene kadar boyle. Bu demek degil ki 11. Hafyayi gecince tehlike bitti. Sadece kafa o sekilde daha rahat

Ben de normal hayatıma devam ediyorum. Transferden sonra ilk 3-4 gun 25-30 bin adım attım her gün. Simdi de sadece ağır kaldırmıyorum. Ama gun icinde halsizlik ve uyku olduğu için normalden biraz daha tembelim tabii
Kiz nasil yuruyosun okadar 1 saate 10 bin adimi zor tamamliyodum yuruyus yaparken okadar yurusem eve ambulansla donerim herhalde

Bugün 10. Günüm 8. Günden beri sabah ve öğlen yağıyorum sadece 8. Gün daha az renkte diğerleri hep aynı
Canım 3. Gün embriyosu 12. Günde bile idrarda silik gözükür. Hatta hiç idrara çıkmayıp kanda gören oldu. Ayrıca yaptığın testin kalitesi de önemli. O yüzden kafana takma sonuçta silikte olsa çizgi var. Kan verdiğin zaman 2 günde bir iki katına çıkıyorsa senden mutlusu yok

Kiz nasil yuruyosun okadar 1 saate 10 bin adimi zor tamamliyodum yuruyus yaparken okadar yurusem eve ambulansla donerim herhalde
ozge2126 Selinby61 ben de normal de o kadar yurumuyorum. Gunluk 6bin hedefimi zor tamamlıyorum çoğu zaman. Türkiye'de ki tatilimizin son 4 günüydü transferden sonra. Alisverişe git, onu al, sunu yap derken bütün gün koşturmaca ile geciyodu

Ay inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre veriri

Öylemi inşallah bebisiniz tutunur
Bende murat hocada aşılamaya başladım bu hafta çok çok iyi bı doktor gerçekten
Evet güler yüzlü gereksiz hiç harcama yaptırmadı bize ama uzun sürdü tedavi işlemi bu ay transfer planlıyoruz bakalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…