- 26 Ocak 2017
- 307
- 285
- 103
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #5.301
Neden oluyor acaba? Bugün 6. Günüm bu şekildeyimBen yaşadım hatta 3 transferim de de yaşadım
Bende de oluyor şuan ayağımda yün çoraplar var mesela güneş vuran kanepede uzanıyorum. Akşam bir anda sıcaklıyorum çorap falan ne varsa çıkarıyorum. İlaçların, iğneleri, hormonların etkisi muhtemelen.Kızlar bu süreçte vücut ısısı artan, üşüyen oldu mu? Korona da var insan tedirgin oluyor
Bugün test günümde sonucum 0.100 bu sefer olmadı 5. Gün embriyosuydu 2 tane transfer edildi ama olmadı maalesef
TeşekkürlerDeğil değil rahat olun
Seni çok iyi anlıyorum canım ama yapacak bişey yok herşey Allah dan. Emin ol vermediyse vardır bir sebebi. Evet üzülmen doğal ama kendini bırakma. Hepimiz için zor süreçler inşallah en kısa sürede kavuşuruzBugün test günümde sonucum 0.100 bu sefer olmadı 5. Gün embriyosuydu 2 tane transfer edildi ama olmadı maalesef
İlk denememi kuzum bir daha yapılmadan önce DNA hasarına ve sizin içinde genetik testler yapıyorlar ikinciyi Şansa bırakmama adına en azından sorun nerden kaynaklı ise tedavısı yapılmasıÜzülme nolur dirayetli ol . Daha güçlü kalk . bir gün olacak Allah ın izniyle daha vakti gelmemiş demek ki ...Nasipten öteye yol yok. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin sana inşallah .Sana ve tüm isteyenlere hepimize ,tüm bu yolda emek verenlere
Bana her katta dinlenerek çık dedilerkalkyerineyat kuzum merdiven inmek çıkmak yasak mı
Ay bide bebek tutmayınca ben düşüyor sanardim. Meger rahimde kaybolup gidiyormuş. ÜzücüSen bizi baya yanlis anliyosun canim. Birazdan pazara gidecem alisverise mesela. Eger egilmek kadini rahatsiz ediyosa egilmesin. Endiseleniyorsa onun stresinden onemli degil valla. İcinden ne nasil geliyosa oyle yapsin bu surecte. Herkes biliyordur anne rahmine tutunan bebegi egilmek uzanmak ziplamak gibi durumlarin dusuremeyecegini. Dusecek olan bir bebeginde full yatarak rahimde tutulamayacagini. Burda esas olan kadinin psikolojik rahatligi kendini az hareketle daha guvende hissediyorsa birakin az hareket etsin. İnsanlar full yatarak gebelik tamamliyor surda 1 ay minimum hareketli olmanin kime ne zarari olabilir en fazla ekstra 2 kg eklersin heybene o da varsin eklensin.Bir onceki mesajimdada dedim gormedin galiba onu. Evinde gunluk yardimcisi olmayan bir kadin nekadar hareketsiz kalabilir. En fazla islerin agirligina gore eleme yapar. Bahsettigin squat elbette ilk 3 ay icin gecerli degil en azindan benim gbi ilk 3 ay da iki kayip veren icin hic gecerli degil valla. Dusuk yaptigim haftalari gecene kadar boyle. Bu demek degil ki 11. Hafyayi gecince tehlike bitti. Sadece kafa o sekilde daha rahat
Değil canım. Hızlı inip çıkma bikaç gün sadece. Benim ilk 15 günümde abimlerin evindeki odam evin 3. Katındaydı. İnip çıktım. Hem hareket oldu.kalkyerineyat kuzum merdiven inmek çıkmak yasak mı
Kaçıncı haftada kese gördünüzDeğil canım. Hızlı inip çıkma bikaç gün sadece. Benim ilk 15 günümde abimlerin evindeki odam evin 3. Katındaydı. İnip çıktım. Hem hareket oldu.
Güzel bilgilerBana her katta dinlenerek çık dediler
Hareketin kan dolaşımı açısından iyi oldgunu burdan öğrendim hapsinize teeekkurler bana kalsa sürekli yatarım heraldeDeğil canım. Hızlı inip çıkma bikaç gün sadece. Benim ilk 15 günümde abimlerin evindeki odam evin 3. Katındaydı. İnip çıktım. Hem hareket oldu.
İnsan ister istemez üzülüyor maalesef Rabbim bilir vardır vakti zamanı asla isyan etmiyorum.İyi dileklerin çok çok teşekkür ederim.Kim evlat hasretiyle yanıp tutuşuyorsa allahım tez zamanda evlat sahibi etsin hepimiziÜzülme nolur dirayetli ol . Daha güçlü kalk . bir gün olacak Allah ın izniyle daha vakti gelmemiş demek ki ...Nasipten öteye yol yok. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin sana inşallah .Sana ve tüm isteyenlere hepimize ,tüm bu yolda emek verenlere
Canım ben kimin ne yazdığı çok takip edemiyorum bu ara. Mesela bana göre pazara gitmek hele bu corona döneminde squattan daha riskli. Herkesin bakışı farklı duruma. Herkesin sağlığı da farklı. Ben 8 senedir aralıksız spor yapıyorum. Şu an sadece yürüyüşle devam ediyorum. Ama genel geçer bir doğru var ki bunu tüm doktorlar söylüyor: hareketsizlik iyi değil. Transfer sonrası 30-45 dk arası yatmak yeterli. Dolayısıyla “ben sürekli yattım” tayfası burda bilgisi olmayıp, bilgi almak isteyen diğer arkadaşlarımızı da etkiliyor. Herkes kendi doğrularını yapmalı.ama bunu genel geçer kurallar gibi göstermemeli.Sen bizi baya yanlis anliyosun canim. Birazdan pazara gidecem alisverise mesela. Eger egilmek kadini rahatsiz ediyosa egilmesin. Endiseleniyorsa onun stresinden onemli degil valla. İcinden ne nasil geliyosa oyle yapsin bu surecte. Herkes biliyordur anne rahmine tutunan bebegi egilmek uzanmak ziplamak gibi durumlarin dusuremeyecegini. Dusecek olan bir bebeginde full yatarak rahimde tutulamayacagini. Burda esas olan kadinin psikolojik rahatligi kendini az hareketle daha guvende hissediyorsa birakin az hareket etsin. İnsanlar full yatarak gebelik tamamliyor surda 1 ay minimum hareketli olmanin kime ne zarari olabilir en fazla ekstra 2 kg eklersin heybene o da varsin eklensin.Bir onceki mesajimdada dedim gormedin galiba onu. Evinde gunluk yardimcisi olmayan bir kadin nekadar hareketsiz kalabilir. En fazla islerin agirligina gore eleme yapar. Bahsettigin squat elbette ilk 3 ay icin gecerli degil en azindan benim gbi ilk 3 ay da iki kayip veren icin hic gecerli degil valla. Dusuk yaptigim haftalari gecene kadar boyle. Bu demek degil ki 11. Hafyayi gecince tehlike bitti. Sadece kafa o sekilde daha rahat
Maalesef evet yok sabırSeni çok iyi anlıyorum canım ama yapacak bişey yok herşey Allah dan. Emin ol vermediyse vardır bir sebebi. Evet üzülmen doğal ama kendini bırakma. Hepimiz için zor süreçler inşallah en kısa sürede kavuşuruz
Canım bak gördün mü, doktorlar bazen çok erken kesiyorlar ümitlerini. Sen moralini yüksek tut, bizimkiler biraz daha nazlı geliyorlar galibaMerhaba arkadaşlar 3gündür lekelenme yaşıyodum bugün biraz daha arttı acile gittim değerlerime baktı perşembe 290dı şimdi 750 olmuş tüp bebek doktorumla görüştüm test yapmadan önce düşük yapıyosun büyük ihtimal dedi çok üzüldüm ultransonda baktılar bi sorun varmı diye bi sorun görünmüyo dedi doktor.. tüp bebek doktorumu aradım tekrar değeri duyunca oda şaşırdı hiç ümitli değildim dedi salı gün çağırdı beni bitanede iğne yaptırdı proluton depont diye dualarınızı bekliyoruuum hayırlı sonuçlar alıyım Allah dan Ümit kesilmez asla
İnşallah yaa sen bana çok umut oldun zatenCanım bak gördün mü, doktorlar bazen çok erken kesiyorlar ümitlerini. Sen moralini yüksek tut, bizimkiler biraz daha nazlı geliyorlar galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?