Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kızlar bu süreçte vücut ısısı artan, üşüyen oldu mu? Korona da var insan tedirgin oluyor
Bende de oluyor şuan ayağımda yün çoraplar var mesela güneş vuran kanepede uzanıyorum. Akşam bir anda sıcaklıyorum çorap falan ne varsa çıkarıyorum. İlaçların, iğneleri, hormonların etkisi muhtemelen.

Bugün test günümde sonucum 0.100 bu sefer olmadı 5. Gün embriyosuydu 2 tane transfer edildi ama olmadı maalesef

Üzülme nolur dirayetli ol . Daha güçlü kalk . bir gün olacak Allah ın izniyle daha vakti gelmemiş demek ki ...Nasipten öteye yol yok. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin sana inşallah .Sana ve tüm isteyenlere hepimize ,tüm bu yolda emek verenlere

Bugün test günümde sonucum 0.100 bu sefer olmadı 5. Gün embriyosuydu 2 tane transfer edildi ama olmadı maalesef
Seni çok iyi anlıyorum canım ama yapacak bişey yok herşey Allah dan. Emin ol vermediyse vardır bir sebebi. Evet üzülmen doğal ama kendini bırakma. Hepimiz için zor süreçler inşallah en kısa sürede kavuşuruz

İlk denememi kuzum bir daha yapılmadan önce DNA hasarına ve sizin içinde genetik testler yapıyorlar ikinciyi Şansa bırakmama adına en azından sorun nerden kaynaklı ise tedavısı yapılması

Ay bide bebek tutmayınca ben düşüyor sanardim. Meger rahimde kaybolup gidiyormuş. Üzücü

Merhaba arkadaşlar 3gündür lekelenme yaşıyodum bugün biraz daha arttı acile gittim değerlerime baktı perşembe 290dı şimdi 750 olmuş tüp bebek doktorumla görüştüm test yapmadan önce düşük yapıyosun büyük ihtimal dedi çok üzüldüm ultransonda baktılar bi sorun varmı diye bi sorun görünmüyo dedi doktor.. tüp bebek doktorumu aradım tekrar değeri duyunca oda şaşırdı hiç ümitli değildim dedi salı gün çağırdı beni bitanede iğne yaptırdı proluton depont diye dualarınızı bekliyoruuum hayırlı sonuçlar alıyım Allah dan Ümit kesilmez asla

İnsan ister istemez üzülüyor maalesef Rabbim bilir vardır vakti zamanı asla isyan etmiyorum.İyi dileklerin çok çok teşekkür ederim.Kim evlat hasretiyle yanıp tutuşuyorsa allahım tez zamanda evlat sahibi etsin hepimizi

Canım ben kimin ne yazdığı çok takip edemiyorum bu ara. Mesela bana göre pazara gitmek hele bu corona döneminde squattan daha riskli. Herkesin bakışı farklı duruma. Herkesin sağlığı da farklı. Ben 8 senedir aralıksız spor yapıyorum. Şu an sadece yürüyüşle devam ediyorum. Ama genel geçer bir doğru var ki bunu tüm doktorlar söylüyor: hareketsizlik iyi değil. Transfer sonrası 30-45 dk arası yatmak yeterli. Dolayısıyla “ben sürekli yattım” tayfası burda bilgisi olmayıp, bilgi almak isteyen diğer arkadaşlarımızı da etkiliyor. Herkes kendi doğrularını yapmalı.ama bunu genel geçer kurallar gibi göstermemeli.

5.gün embriyosu 5.günü bitirdim bir dürtmüyor değil test yap lusin diyor içimden bir ses ama bakalım...benim gibi sabırsızlar burada mı?

Maalesef evet yok sabır Devam savaşmaya canım İnşallah hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz

Canım bak gördün mü, doktorlar bazen çok erken kesiyorlar ümitlerini. Sen moralini yüksek tut, bizimkiler biraz daha nazlı geliyorlar galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…