Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Salı günü 22.günüm görebiliriz belki keseyi dedii herşeye hazırlıklıyıım hayırlısı olsun diye dua ediyoruum artık
Güne göre değil de canım 1500 ü geçince vajinal usg ile görünüyor. 700 + tı, pzts 1500 civarında olur görünür yüksek ihtimal. Benim de 849 da görünmedi, 2 gün sonra 1536 da göründü. Hadi inşallah haber ver bana da olur mu? Tüm dualarım seninle 🙏

Bende de oluyor şuan ayağımda yün çoraplar var mesela güneş vuran kanepede uzanıyorum. Akşam bir anda sıcaklıyorum çorap falan ne varsa çıkarıyorum. İlaçların, iğneleri, hormonların etkisi muhtemelen.
Ben de aynen boyleyim. Butun gun ayagimda corap patikle geziyorum ama geceleri ates basiyo sanki.

inşallah güzel haberler alırız senden canım ... bende yaşıyorum lekeleme insan korkuyor ama dua edelim geçecek bu günler
Ben 3gündür kahverengi lekeleniyoduum bugün biraz daha kırmızılaştı doktor alttan muayene etti biraz oda etkiledi sanırım ama iğne den sonra azaldı biraz daha salı günü kese görebilirim inşallah hala hamilemiym değilmiyim sevinemedim eşim yurt dışında çalışıyo onada kimyasal demiştim ilk testte hala bu durumlardan haberi yok olursa sürpriz olucak olmazsada zaten alıştı diyorum 😊😊 senin lekelenmelerin ne renkti ?

Ultrasound'a giden arkadaslar bi sorum var. SAT'a (transfer gunune) gore olan hafta+gun ile ultrasound'da gorulen hafta+gun ayni miydi? Varsa, arada ki fark ne kadardi?

Ben 3gündür kahverengi lekeleniyoduum bugün biraz daha kırmızılaştı doktor alttan muayene etti biraz oda etkiledi sanırım ama iğne den sonra azaldı biraz daha salı günü kese görebilirim inşallah hala hamilemiym değilmiyim sevinemedim eşim yurt dışında çalışıyo onada kimyasal demiştim ilk testte hala bu durumlardan haberi yok olursa sürpriz olucak olmazsada zaten alıştı diyorum 😊😊 senin lekelenmelerin ne renkti ?
Daha yeni dogum yapan arkadasimda lekelenme oluyodu ilk baslarda. Normal ve saglikli hamileliklerde de cok sIK olan biseymis

Güne göre değil de canım 1500 ü geçince vajinal usg ile görünüyor. 700 + tı, pzts 1500 civarında olur görünür yüksek ihtimal. Benim de 849 da görünmedi, 2 gün sonra 1536 da göründü. Hadi inşallah haber ver bana da olur mu? Tüm dualarım seninle 🙏
Çok çook teşekkür ederim Allah razı olsuun duaların için 🙏🏻 Biraz lekelenmem çok ayrıca doktor altan muayene etti oda etkiledi biraz sanırım bi sorun olmycağını söyledi hem bakan doktor hemde tüp bebek doktorum

Daha yeni dogum yapan arkadasimda lekelenme oluyodu ilk baslarda. Normal ve saglikli hamileliklerde de cok sIK olan biseymis
Doktorumu aradım acile gittiğim zaman kesin düşük yapıyosundur dedi ultransonda baktır yani o bile ümidi kesmişti benden değerimi duyunca çok şaşırdı salı günü gel dedi dcem bakalım hayırlısı inşallah 🙏🏻

Hep kahverengi oldu malesef gönül isterdiki hiç olmasın ama sabredelim...hayırlısı...eşine söylemediğin iyi olmuş bende olsam aynı fikirdeyim...

Merhaba arkadaşlar 3gündür lekelenme yaşıyodum bugün biraz daha arttı acile gittim değerlerime baktı perşembe 290dı şimdi 750 olmuş tüp bebek doktorumla görüştüm test yapmadan önce düşük yapıyosun büyük ihtimal dedi çok üzüldüm ultransonda baktılar bi sorun varmı diye bi sorun görünmüyo dedi doktor.. tüp bebek doktorumu aradım tekrar değeri duyunca oda şaşırdı hiç ümitli değildim dedi salı gün çağırdı beni bitanede iğne yaptırdı proluton depont diye dualarınızı bekliyoruuum hayırlı sonuçlar alıyım Allah dan Ümit kesilmez asla 🙏🏻
Transfer sonrası Prolutonu düşük olmasın diye 5 gün arayla 3 iğne olarak vermişti bizim doktor. Bastan verselermis kanama olmazdı belkide

Canım ben kimin ne yazdığı çok takip edemiyorum bu ara. Mesela bana göre pazara gitmek hele bu corona döneminde squattan daha riskli. Herkesin bakışı farklı duruma. Herkesin sağlığı da farklı. Ben 8 senedir aralıksız spor yapıyorum. Şu an sadece yürüyüşle devam ediyorum. Ama genel geçer bir doğru var ki bunu tüm doktorlar söylüyor: hareketsizlik iyi değil. Transfer sonrası 30-45 dk arası yatmak yeterli. Dolayısıyla “ben sürekli yattım” tayfası burda bilgisi olmayıp, bilgi almak isteyen diğer arkadaşlarımızı da etkiliyor. Herkes kendi doğrularını yapmalı.ama bunu genel geçer kurallar gibi göstermemeli.
İyi de burada surekli yattim muhabbeti olmuyo ki. Takip edemedigin icin cok hakim olamiyosun konuya haklisin. Ben hic kimsede okumadim devamli yataktayim annem kaynanam bakiyor beni yemegim ayagima geliyor vs vs. Konu basit kim nasil rahat ediyosa oyle atlatsin bu sureci. Burada da sohbet ediyoruz. Ben dinlenmeyi tercih ettim diye sen nasil ki sporunu birakmiyosun bende sen devamli hareket halindesin diye etkilenip hareket duzeyimi artirmiyorum. Acik yakalama ve elestiri odakli gitmeyelim. Pazar tehlikeli de hastaneler degil sanki napicaz gecti artik o ilk zamanlar tak maskeyi al onlemini cik. Bunun bitecegi yok cunku

Hep kahverengi oldu malesef gönül isterdiki hiç olmasın ama sabredelim...hayırlısı...eşine söylemediğin iyi olmuş bende olsam aynı fikirdeyim...
Benimde kahverengiydi biraz pembeleşti çamaşırıma geçicek kadar değildi lavaboda oluyodu hep korktum acile gittim hemen inşallah bende senin günlerine kadar gelebilirim 🥰 doktor değerlerin geç yükseldi olabilir yerleşme kanaman dedi ama 20.günüm bugün yerleşme kalır mı bu zamana bilemedim 😀

Back
X