- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #5.261
Kanama genelde progesteron seviyesi dusuk oldugunda oluyor bu da dusuk riski demek ben 3 gebeligimde de yasadim...doktor igne veya hap seklinde progestan kullandiriyor...usg ile kanama olmazDr normal diuor ama tedirgin oluyor insan Rahim duvarı kalınlastıgı ıcın bebekbbk ııce kendine yer acıyormus
Merhaba dojtorunuz kim acaba ?Cok tesekkur ederim. Son denememde pozitifi gordum ama kimyasal oldu malesefGenetiğe bile gönderdik embriyoları. Ne onlarda sorun çıktı ne de histereskopide. Yani rahmim iyi görünüyor, kalınlaşıyor vs. embriyolarım 5. Güne geliyor, iyiler. Eşimin morfolojisi 4 ama onunla da normal olabilirmiş. Bende tutunmada sorun oluyor sonucuna varıldı. Sanki rahim embriyoyu reddediyo gibi :/ Doktorumu değiştirdim bu tedavide hem daha çok yumurta çıktı hem de rahmimi çok beğeniyor doktor. Önceden bu kadar kalınlaşmamıştı galiba. Rahim prp yaptı bir de intralipid serum aldım. Bunlar inşallah işe yarar. Yaşadıklarımız hiç kolay değil.
Siz ne yaptınız. Son durum nedir aceba. İnşallah kalp atımını duymussunzdurCanım çok sağol. Başta doktoruma ben de baya kızmıştım. Özellikle 471 çıktığında. Ya tutunmaya çalışırken düşseydi falan dedim. Ama 1500 lerden kimyasala dönüşenler var. Bana kimyasalsa bir an önce vücudunu rahatlatmalıyız dedi açık açık. 24 ve 95 çok çok düşüktü. Hala öyle ümit vermiyor pek sağolsun. Onun da tarzı böyleyse demekbir bebek geliyorsa hem tembel (zamanında zahmet edipmtutunmamış) hem son dakikacı, hem arap atı gibi geç açılan, hem de baya inatçı bi çocuk geliyor sanırım
Gerci sizin betanız benimki gibi değilmis. Güzel artıs göstermis. Allahım hayırla kucağınıza almayı nasip etsinSiz ne yaptınız. Son durum nedir aceba. İnşallah kalp atımını duymussunzdur
Canim benim de sonucum negatif ama şöyle bir durum var , benim de ilk 4 tedavimde hicbir embriyomuz 3.gunden sonra ilerlemiyordu , sonra Ankara Memorial'da Aygul Demirol hocaya gittik, onun labaratuarda uygulattigi ozel teknikler ( ko kultur yontemi ) ile embriyolarimiz ileri seviyeye ulasti, bir de 4 aşamali sperm secimi yapiyorlar , benim transferim tutmadi ama embriyolarim iyi kaliteye ulasmisti. Bir de eşim İmpryl, çinko, ari sutu 1000 mg gibi destekler kullanarak sayiyi ve kaliteyi arttirdiCnm.okadar kötüyüm ki dün malesef sonucum negatif ikisi de tutmamış.dün çok ağladım eşim zaten perişan oldu eşimin bukadar çok ağladığını gördüm bu 2.denememizdi olmadı.esimin kalite skntisi die 3.gün embriyosu transfer edildi. Nedense 3.günden sonra ilerlemiyor yavaşlıyor anlamış değilim.meler neler kullandık bitkisel takviyeler tek 1 tane de olmaz mı demeden edemiyor insan malesef.hala kötüyüm ama toparlamaya calsyrm.3.için deneyelim son kez dedim eşim umudum yok üzülmek üzülmeni istemiyorum artık dedi.kaldi öğle.
Bencede oyle yarini bilemiycegimiz icin plansizda yasayamayiz bu da onun gbi.Ayyy yazık yaaa kıyamam yapsınlar yaaa çok halk ediyorlar bence bu kadar emekten sonra değil mi kuzum o kadar beklediler canları acıdı evlat özlemi çektiler böyle sorgulamamalıyız kimseyi bildirim alacak ve gidişatı öğrenecekler hiçbirimiz bilemeyiz dpgum anına kadar neler olacak o yüzden herkes takvim yapabilir
Kızlar hamile yogalarında bile squat var. Eğilmekte problem yokki. Merdiven çıkmakta inmekte de yok. Siz bilirsiniz yine de. Aşırı hareketsizlik zaman içinde zorluk yaratır. Ben oturamıyorum zaten. KurtlugillerdenimValla bende ayakkabı bağcıklarımı eşime baglatiyorumEğilmek kötü diye okumuştum bı yerde.
Kese ve yolk kesesi göründü. Haftaya veya sonraki haftaya kalp atışı bekliyoruz.Siz ne yaptınız. Son durum nedir aceba. İnşallah kalp atımını duymussunzdur
Artışlar güzeldi. Sizin nasıl sonuçlar?Gerci sizin betanız benimki gibi değilmis. Güzel artıs göstermis. Allahım hayırla kucağınıza almayı nasip etsin
Çok geçmiş olsun inşallah canım ... rabbimin izniyle geçecek bu günler...Bikac gündür yazmiyordum, moralim çok bozuktu.
simdi ise biraz karisti durumum..
Eger hatirlamayan varsa kısa ozetle
Simdiiiii, bu 2.kese ya yavas yavas küçülüyor ve kayboluyor ya da sonradan cikti ortaya.
- 6 Eylul 2 tane 5.gun embryo transfer
- 11 Eylul 5. Gun idrarda pozitif
- 15 Eylul 9. Gun beta 362
- 17 Eylul 11. Gun beta 893
- 28 Eylul 22. Gun beta 5062
- 28 Eylul 5+6 da ultrasound'a gittim, tek kese gorunuyor fakat ici bos, sag yumurtaligin orada ise 2.keseye benzer bisey duruyor dis gebelik olabilir dediler. 4 gun sonra ya tekrar cagirdi.
- 2 Ekim 6+3 tekrar baktılar, kalp atisi var ama çok yavaş atıyor. Kalp atisi 82 dediler. Kesenin ölçümü 5+4. Sag yumurtalik orada ki ne hala belli degil dendi.
- 3 Ekim 6+4 icim rahat etmedi farklı bi doktora gittim bu sabah. Cok sukur kalp atisi 102 cikti, kese ölçümü 5+5. Hersey yolundaymis ama 2. Bi kese gorundu. 2. Kesenin içinde de sanki bisey var gibi ama kalp atisi tesbit edilmedi ve ölçümü 5+0. Sag yumurtalikta ki ise kistmis, önemsiz bisey dedi dr
Eger küçülüyor ise neden once ki ultrasound'da görünmedi. Sonradan ortaya çıkması da zor, çünkü 2si aynı anda transfer oldu. Once bos gebelik diye üzüldüm, sonra kalbi yavas diye, simdi çok şükür daha rahatım ama kafam çok karisti
Ben de normal hayatıma devam ediyorum. Transferden sonra ilk 3-4 gun 25-30 bin adım attım her gün. Simdi de sadece ağır kaldırmıyorum. Ama gun icinde halsizlik ve uyku olduğu için normalden biraz daha tembelim tabiiKızlar hamile yogalarında bile squat var. Eğilmekte problem yokki. Merdiven çıkmakta inmekte de yok. Siz bilirsiniz yine de. Aşırı hareketsizlik zaman içinde zorluk yaratır. Ben oturamıyorum zaten. Kurtlugillerdenim
InsaAllahÇok geçmiş olsun inşallah canım ... rabbimin izniyle geçecek bu günler...
Doğru hareketsiz kalmak kötü.Ben spor yapardim önceden. Hemsire dedi 12 gün sporu bırak.Yuruyus yapıyorum, geziyorum. hergun hareketsiz kalmayim diye. Sadece ağır kaldırmıyorum. Sanirim kasılma iyi degil.Kızlar hamile yogalarında bile squat var. Eğilmekte problem yokki. Merdiven çıkmakta inmekte de yok. Siz bilirsiniz yine de. Aşırı hareketsizlik zaman içinde zorluk yaratır. Ben oturamıyorum zaten. Kurtlugillerdenim
Ayyyy çok teşekkür ederim kaydediyorum yazdıklarınıTransferden 2 3 gün önce incir kayısı yemeye başla ekmegi azalt 3 litre su iç sabahları birtane elma ye hiç kabız olmazsın canım sıkıntı etme ben normalde sürekli kabız olan bir insanım ama çok şükür bu transferimde yaşamadım ayrıca her ihtimale karşı dupholek sorunuda evde bulundur zararı yok doktorum bana yazdı ama kullanmama gerek kalmadı
Değil değil rahat olunkalkyerineyat kuzum merdiven inmek çıkmak yasak mı
Bende aygul hoca da tedavi oldum ilk evladımı da 5 sene önce orda tedavi ile kavustukCanim benim de sonucum negatif ama şöyle bir durum var , benim de ilk 4 tedavimde hicbir embriyomuz 3.gunden sonra ilerlemiyordu , sonra Ankara Memorial'da Aygul Demirol hocaya gittik, onun labaratuarda uygulattigi ozel teknikler ( ko kultur yontemi ) ile embriyolarimiz ileri seviyeye ulasti, bir de 4 aşamali sperm secimi yapiyorlar , benim transferim tutmadi ama embriyolarim iyi kaliteye ulasmisti. Bir de eşim İmpryl, çinko, ari sutu 1000 mg gibi destekler kullanarak sayiyi ve kaliteyi arttirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?