Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Dr normal diuor ama tedirgin oluyor insan Rahim duvarı kalınlastıgı ıcın bebekbbk ııce kendine yer acıyormus
Kanama genelde progesteron seviyesi dusuk oldugunda oluyor bu da dusuk riski demek ben 3 gebeligimde de yasadim...doktor igne veya hap seklinde progestan kullandiriyor...usg ile kanama olmaz

Merhaba dojtorunuz kim acaba ?

Siz ne yaptınız. Son durum nedir aceba. İnşallah kalp atımını duymussunzdur

Canim benim de sonucum negatif ama şöyle bir durum var , benim de ilk 4 tedavimde hicbir embriyomuz 3.gunden sonra ilerlemiyordu , sonra Ankara Memorial'da Aygul Demirol hocaya gittik, onun labaratuarda uygulattigi ozel teknikler ( ko kultur yontemi ) ile embriyolarimiz ileri seviyeye ulasti, bir de 4 aşamali sperm secimi yapiyorlar , benim transferim tutmadi ama embriyolarim iyi kaliteye ulasmisti. Bir de eşim İmpryl, çinko, ari sutu 1000 mg gibi destekler kullanarak sayiyi ve kaliteyi arttirdi

Bencede oyle yarini bilemiycegimiz icin plansizda yasayamayiz bu da onun gbi.

Valla bende ayakkabı bağcıklarımı eşime baglatiyorum Eğilmek kötü diye okumuştum bı yerde.
Kızlar hamile yogalarında bile squat var. Eğilmekte problem yokki. Merdiven çıkmakta inmekte de yok. Siz bilirsiniz yine de. Aşırı hareketsizlik zaman içinde zorluk yaratır. Ben oturamıyorum zaten. Kurtlugillerdenim

Çok geçmiş olsun inşallah canım ... rabbimin izniyle geçecek bu günler...

Kızlar hamile yogalarında bile squat var. Eğilmekte problem yokki. Merdiven çıkmakta inmekte de yok. Siz bilirsiniz yine de. Aşırı hareketsizlik zaman içinde zorluk yaratır. Ben oturamıyorum zaten. Kurtlugillerdenim
Ben de normal hayatıma devam ediyorum. Transferden sonra ilk 3-4 gun 25-30 bin adım attım her gün. Simdi de sadece ağır kaldırmıyorum. Ama gun icinde halsizlik ve uyku olduğu için normalden biraz daha tembelim tabii

Doğru hareketsiz kalmak kötü.Ben spor yapardim önceden. Hemsire dedi 12 gün sporu bırak.Yuruyus yapıyorum, geziyorum. hergun hareketsiz kalmayim diye. Sadece ağır kaldırmıyorum. Sanirim kasılma iyi degil.

Günaydın inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız şimdi önemli detay olarak. Transfer günü ve transfer sonrası ne yaptiniz özellikle nelere dikkat ettiniz detaylı anlatirmisiniz

Ayyyy çok teşekkür ederim kaydediyorum yazdıklarını

Bende aygul hoca da tedavi oldum ilk evladımı da 5 sene önce orda tedavi ile kavustuk

Kızlar 3. Gün embriyosu 2 transfer 8. Günden beri test yapıyorum silik çizgi çıkıyor hep günden güne hiç koyulaşmıyor bir sıkıntı mı var acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…