Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

InshAllah dooktorun ysrdımçısıds dedı yuzde 87 artmış guzel dedı 19 zu bırde vercem ayagım da dolayı yuruyemıyorumda ( moralım kotu ıdı bunla sevındım

Evet canım normalde %60 değerin katlanması gerekiyor senin ki daha fazla artmış onun için gönlünü rahat tut en azından gebelik çok şükür gerçeklemiş dilerim bundan sonra sağlıcakla katlansın inşallah Amin 🤲 çok geçmiş olsun 💐 Rabbim şifa versin inşallah 🤲💕

İyi günler kızlar ben 2 cı kanıkı verdım bugun
8 cı gun 63.73 ıdı
10 cı gun 119.08 bugun. Artış ıymı ? Sizce Aslında normal kan gunum yarında ben erkende yapdım
2 günde 2 kat artış yada en kötü yüzde 66 diyor. 10.gün test yapın demelerindeki olay bu strese girmemek için. Şuan 2 katına çok çok yakın yani bence sorun yok gibi duruyor. 12.günkü artış değeriniz çok önemli. Zaten anca artışa geçer bence sorun yok içinizi rahat tutun ♥️

Evet canım normalde %60 değerin katlanması gerekiyor senin ki daha fazla artmış onun için gönlünü rahat tut en azından gebelik çok şükür gerçeklemiş dilerim bundan sonra sağlıcakla katlansın inşallah Amin 🤲 çok geçmiş olsun 💐 Rabbim şifa versin inşallah 🤲💕
Amın canım amın ınshAllah 19 zuda artar rahatlarım ayak boyle beklemekde zor haraketsız 🙏

2 günde 2 kat artış yada en kötü yüzde 66 diyor. 10.gün test yapın demelerindeki olay bu strese girmemek için. Şuan 2 katına çok çok yakın yani bence sorun yok gibi duruyor. 12.günkü artış değeriniz çok önemli. Zaten anca artışa geçer bence sorun yok içinizi rahat tutun ♥️
Bende aslında beklıycekdım normalda gunum yarındı evde 6 co gunumde nerdıvende düştüm korkdum verdım işde kan mecbur (((( yoksa bekler strese gırmezdım yarın normal vererdım

morceylan morceylan ve @hasret ersoy Y yardimseverbiri canlar yarın test gününüz hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallah dilerim minnoşlar tutunmuştur Allah’ın izniyle Amin 🤲🥰👼👼👼👼
Canım biliyorsun ben dayanamayıp yapmıştım 7. Gün 99.80 gelmişti bugun doktor tekrar istedi 9. Gün 204 çıktı değerim 🥰🥰 insallah sonuna kadar güzel gider darısı hepinizin başına inşallah

Arkadaşlar benim bugün transferin 10. günüydü kan testi yaptırdım 43.3 çıktı çok mu düşük değer hiç bilmiyorum beşinci gün transferidiYdi.

Canım önemli olan iki gün sonraki kan tahlilin dilerim değerlerin sağlıcakla katlanıp artması Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah Amin 🤲❤️

Güzel kızlarım benim arkadan gelen embriyonun biri dünde kalmış bugün devam etmemiş blast olmamış onun için üzgünüm 😞 ama elimden birşey gelmez 🥺
Ama çok şükür ki diğeri bugün blast olmuş başarmış benim minik savaşçı embriyom 🐣🐥🥰
O da çok şükür AA kalitesinde iyi bir embriyomuş ve bugün donduruldu hamdu Senalar olsun bunlar benim için bir mucize hele de benim gibi zor vakalar için ilk defa dondurulmaya kadar gittik Rabbime ne kadar şükretsem azdır çok şükür Yarabbim beni bu sefer darda bırakmadı Rabbim kimseyi darda bırakmasın inşallah 🤲🥹😘👼
Çok şükür canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin .Senin daha önce embriyo çıkmama sebebi yumurta kaynaklı mıydı ? Eğer öyleydiyse benim bir arkadaşımın da hiç embriyosu olmuyor 1 tane bile çıkmadı 2-3 yumurta toplandı ama maalesef .Sen ne yaptın canım da maaşallah sonuç güzel oldu bu sefer beslenmeni filan mı düzenledin ya da başka bir şey ?

Back
X