Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Benimde 2 tane 5.gun embriyo yarın 8.Gunum ama cesaret edemem. Doktor söylesin İns güzel haberler verisiniz

Bu arada gebelik takvimi koyanlar nasıl cesaret ettiniz ya ben 9. Aya gelmeden emin olamam heralde çocuğun doğacağına

O kadar uğraşmışız, emek vermişiz, çabalamışız ve tüm bu zorlu sürecin sonunda çok şükür pozitif sonuç almışız insan heves ediyor, ya da hemen gebelik programlarını indirip o minnoş bildirimleri görmek, hamilelik dönemine bir an önce geçmek istiyor kuzum Eğer Allah korusun bir şeyler yolunda gitmezse takvimi yaptığım gibi silerim ne yapalım. Ben hep burada görünce bir gün benimde profilimde olacak bu takvimden derdim, bana da nasip etsin Rabbim diye dua ederdim bu takvimi yaparken de ağlayarak seçtim tarihi çok şükür Allahım nasip ettiği için.

Bu arada gebelik takvimi koyanlar nasıl cesaret ettiniz ya ben 9. Aya gelmeden emin olamam heralde çocuğun doğacağına
Valla canim ben dogdugunu gormeden de emin olamam buna. Takvime koymak bebegim kesin dogacak demek degil ki. Oraya transfer gunu ve sonucu yaziliyor. E pozitif olanlarda pozitif yani dogacagina emin olmakla ilgili bisey degil bu. Sadece durum bildirimi. sag salim dogacagina emin olamayiz bunu sadece cani gonukden isteriz

Bu ıkınma olayı ne zamana kadar yasak acaba bebek tutunana kadar mı illa ki az da olsa ıkınılır ya hiç okunmadan da olmaz kı bu nasıl iş ya beni bu durum endisendirıyor daha şimdiden

Ayyy yazık yaaa kıyamam yapsınlar yaaa çok halk ediyorlar bence bu kadar emekten sonra değil mi kuzum o kadar beklediler canları acıdı evlat özlemi çektiler böyle sorgulamamalıyız kimseyi bildirim alacak ve gidişatı öğrenecekler hiçbirimiz bilemeyiz dpgum anına kadar neler olacak o yüzden herkes takvim yapabilir

Bu ıkınma olayı ne zamana kadar yasak acaba bebek tutunana kadar mı illa ki az da olsa ıkınılır ya hiç okunmadan da olmaz kı bu nasıl iş ya beni bu durum endisendirıyor daha şimdiden
Bende korktuğum için doktoruma duphalac içebilir miyim dedim o da içebilirsin dedi diğer yorumlara baktığımda da tüp bebek yaptıranlardan içen çok zaten bebeklerde bile kullanılıyor zararlı bir şurup değil korkacak bir şey yok bence o kadar

İyi bakalım kuzum teşekkürler bu ilacı isterim ben de öyleyse

Ben de bunu çok merak ediyorum ne zamana kadar ıkınma yasak ki bana böyle bir şey denmedi

8.güne kadar tutunma 8.gün artık kana bthcg salgılıyor ama gebelik boyunca ıkınmak önerilmiyor. Duphalac için yine Dr unuzla görüşün çok yan etkili değil en azından ıkınmaktan iyidir. Ya da size başka çözüm bulsun. Ama lifli şeyler tüketin. Dediğim gibi ben erik yedim ilk gün o gün çok rahat gittim sonra da devam ettim yemeye. İnşallah çözüm bulursunuz.

Transferden 2 3 gün önce incir kayısı yemeye başla ekmegi azalt 3 litre su iç sabahları birtane elma ye hiç kabız olmazsın canım sıkıntı etme ben normalde sürekli kabız olan bir insanım ama çok şükür bu transferimde yaşamadım ayrıca her ihtimale karşı dupholek sorunuda evde bulundur zararı yok doktorum bana yazdı ama kullanmama gerek kalmadı

Benmde beta dokuzncu gün 33. 11. Gün 44 13. Gün 63 kafayı yicem resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…