- 26 Mayıs 2020
- 3.301
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.311
- 108
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #5.241
Benimde 2 tane 5.gun embriyo yarın 8.Gunum ama cesaret edemem. Doktor söylesinÇok teşekkür ediyorum öneriler için.
Burada yalnız olmadığımı hissettiren tüm eylül anneleri hepiniz o çift çizgileri o kalp atımlarını göresiniz...
Yarın 5.gün olacak pazartesi sabah test yapacağım sanırım 6.sabah dualarınızı eksik etmeyin. İlk deneme 2 adet beşinci gün embriyosu minnaklarım inşallah tutunmuşlardır :)
Bence biz ne yaparsak hakliyiz kimse sesini cikartmasinValla bende ayakkabı bağcıklarımı eşime baglatiyorumEğilmek kötü diye okumuştum bı yerde.
EvetBence biz ne yaparsak hakliyiz kimse sesini cikartmasinkorku var korku
Bu arada gebelik takvimi koyanlar nasıl cesaret ettiniz ya ben 9. Aya gelmeden emin olamam heralde çocuğun doğacağına
Benimkine evi supur sil diyorumda hep yan ciziyor annem yada annen gelmiycek miydi yarin diyeValla bende ayakkabı bağcıklarımı eşime baglatiyorumEğilmek kötü diye okumuştum bı yerde.
Buradan bir arkadaşımızda vardı neredeyse 1 hafta arayla tutunan ikizler. Önemli olan dış gebelik olmaması canım. Sevindim adına.kalkyerineyat Selinby61
Tup bebek de o kadar geç tutunma olur mu acaba bilmiyorum. Persembe tekrar gidicem. O zamana belli olur artık. Hayirlisi olsun insaAllah
Benimki de öyle ya hani geç tutunmuş. Bir tembel daha olabilir benceAklima o geldi benimde o yizden yakinda belli eder kendini dedim geriden geliyordur belkide son anda tutunmustur insallah oyledir
Benimkine evi supur sil diyorumda hep yan ciziyor annem yada annen gelmiycek miydi yarin diye
Valla canim ben dogdugunu gormeden de emin olamam buna. Takvime koymak bebegim kesin dogacak demek degil ki. Oraya transfer gunu ve sonucu yaziliyor. E pozitif olanlarda pozitif yani dogacagina emin olmakla ilgili bisey degil bu. Sadece durum bildirimi.Bu arada gebelik takvimi koyanlar nasıl cesaret ettiniz ya ben 9. Aya gelmeden emin olamam heralde çocuğun doğacağına
Hep aynilar demekki. Banada oyle diyodu ben yapacam sakin sen yapma bende o is yersen tabiBenimkininde süpürmeye niyeti yok. Tamam diyor. Gerisi yok
Bu ıkınma olayı ne zamana kadar yasak acaba bebek tutunana kadar mı illa ki az da olsa ıkınılır ya hiç okunmadan da olmaz kı bu nasıl iş yaNormalde bende de var aynı sorunlar ama transferin başından beridir sabah uyanınca ilk iş 4 tane falan papaz eriği yiyorum su içiyorum sonra kahvaltı. Öğlene doğru da 1 elma yiyorum çok rahat çıktım tuvalete. Siz de deneyebilirsiniz. Beni yağ falan asla tuvalete çıkarmazdı mesela.
Ayyy yazık yaaa kıyamam yapsınlar yaaa çok halk ediyorlar bence bu kadar emekten sonra değil mi kuzum o kadar beklediler canları acıdı evlat özlemi çektiler böyle sorgulamamalıyız kimseyi bildirim alacak ve gidişatı öğrenecekler hiçbirimiz bilemeyiz dpgum anına kadar neler olacak o yüzden herkes takvim yapabilirValla canim ben dogdugunu gormeden de emin olamam buna. Takvime koymak bebegim kesin dogacak demek degil ki. Oraya transfer gunu ve sonucu yaziliyor. E pozitif olanlarda pozitif yani dogacagina emin olmakla ilgili bisey degil bu. Sadece durum bildirimi.sag salim dogacagina emin olamayiz bunu sadece cani gonukden isteriz
Bende korktuğum için doktoruma duphalac içebilir miyim dedim o da içebilirsin dedi diğer yorumlara baktığımda da tüp bebek yaptıranlardan içen çok zaten bebeklerde bile kullanılıyor zararlı bir şurup değil korkacak bir şey yok bence o kadarBu ıkınma olayı ne zamana kadar yasak acaba bebek tutunana kadar mı illa ki az da olsa ıkınılır ya hiç okunmadan da olmaz kı bu nasıl iş yabeni bu durum endisendirıyor daha şimdiden
İyi bakalım kuzum teşekkürler bu ilacı isterim ben de öyleyseBende korktuğum için doktoruma duphalac içebilir miyim dedim o da içebilirsin dedi diğer yorumlara baktığımda da tüp bebek yaptıranlardan içen çok zaten bebeklerde bile kullanılıyor zararlı bir şurup değil korkacak bir şey yok bence o kadar
Ben de bunu çok merak ediyorum ne zamana kadar ıkınma yasak ki bana böyle bir şey denmediBu ıkınma olayı ne zamana kadar yasak acaba bebek tutunana kadar mı illa ki az da olsa ıkınılır ya hiç okunmadan da olmaz kı bu nasıl iş yabeni bu durum endisendirıyor daha şimdiden
8.güne kadar tutunma 8.gün artık kana bthcg salgılıyor ama gebelik boyunca ıkınmak önerilmiyor. Duphalac için yine Dr unuzla görüşün çok yan etkili değil en azından ıkınmaktan iyidir. Ya da size başka çözüm bulsun. Ama lifli şeyler tüketin. Dediğim gibi ben erik yedim ilk gün o gün çok rahat gittim sonra da devam ettim yemeye. İnşallah çözüm bulursunuz.Bu ıkınma olayı ne zamana kadar yasak acaba bebek tutunana kadar mı illa ki az da olsa ıkınılır ya hiç okunmadan da olmaz kı bu nasıl iş yabeni bu durum endisendirıyor daha şimdiden
Cok tesekkur ederim ❤Buradan bir arkadaşımızda vardı neredeyse 1 hafta arayla tutunan ikizler. Önemli olan dış gebelik olmaması canım. Sevindim adına.
Takip ediyorum senin tembeli de :)))Benimki de öyle ya hani geç tutunmuş. Bir tembel daha olabilir bence
Transferden 2 3 gün önce incir kayısı yemeye başla ekmegi azalt 3 litre su iç sabahları birtane elma ye hiç kabız olmazsın canım sıkıntı etme ben normalde sürekli kabız olan bir insanım ama çok şükür bu transferimde yaşamadım ayrıca her ihtimale karşı dupholek sorunuda evde bulundur zararı yok doktorum bana yazdı ama kullanmama gerek kalmadıBu ıkınma olayı ne zamana kadar yasak acaba bebek tutunana kadar mı illa ki az da olsa ıkınılır ya hiç okunmadan da olmaz kı bu nasıl iş yabeni bu durum endisendirıyor daha şimdiden
Benmde beta dokuzncu gün 33. 11. Gün 44 13. Gün 63 kafayı yicem resmenArkadaşlar bişey sormak istiyoruum size hemşire bişey olmaz diye geçiştiriyo beni sizin tecrübeleriniz daha önemli benim test artışlarım biraz geç oldu 11.gün 24.80 15.gün 68.70 17.gün 290 bugün 19.gün ve 3gündür lekelenmem oluyo lavaboda sizce normal mi transferimden beri ilk defa oluyorum arada kasık ağrım da oluyo evde bişey yapmıyrm kendi halimdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?