nasibin önüne hiç birşey geçemez canım bizde zorların arasındayız resmen ilk eşimde sorun olduğu nu öğrendiğimizde 1 veyaq 2 kere denemede kucağıma alırım sanmıştım ama olmadı
Anlastik mirage bende asla bu sekilde baslamak istemiyorum zaten ben baslicam bubsefer cok cani gonulden istiyorum asla bu hatayi yapmam. Olacakmi olmicakmi demem
Doktora gelince benim bu son dnemem de doktorum amerikada oldugu icin zaten degismisti ama ben hep doktorumu istedim hatirlarsan bu sefer daha kotu oldu sonuc inan doktorumu cok seviyorum ama ailem.bu isin icine cok karisiyor beni bunaltiyorlar antalyaya gidelim diye benim acimdana orasi belki daha zor belki daha kolay olcak ama ben doktor doktor gezmek istemiyorum dusunuyorum orda hamile kaldim sonra hadi konyada allah korusun bisey olsa hangi doktora guvenip gidecem
Gogii demet afras apple kizlar hepinize tesekkur ederim cevaplariniz icin bu benimm2. Doktorum bu doktor konusundan cok bunaldim inanin kendi kararlarima saygiduyup susmuyorlar bile ailem ablam felan onlar benim icime bi ates dusurup gidiyorlar sadece konusuyorlar sonra ben gece gunduz dusuneyim hic beni bubacidan dusunmuyorlar inan biktim artik millete derdimi anlatmaktan aciklama yapmaktan kimsenin benintanimadigi biyere gitmek istiyorum bu konular yuzunden sikintidan migdeme agrilar giriyor gece boyunca kivranip duruyorum
Ben kendi derdimi dusunup sadece kendim aglayip oturamiyorum herkez benden bir aciklama.bekliyor ama ben istemiyorum diyorumda bunaltmain beni diye ama iyi yaptiklarini saniyorlar
tedavi gordugunu ailene soylemek zorunda misin? bir sure tedavi olmayacagini soyleyip bu arada esinle sakin sakin tedavinizi olsaniz olmaz mi? bu iste kafa rahatligi ilk sart! bu zaten cok ozel bir konu, kari koca arasindaki en ozel sey....
apple bu söylediklerine kesinlikle katılıyorum...bunu ben defalarca facedende söyledim ferihaya...ferihacım sen burdakileri dinle ve bu defa her kezden bi şekilde gizle söyleme ve sonuç olarak daha pozitif bi tedavi geçecer diye düşünüyorum saklayın ve kimseye bahsetmeyin bu senin eşinle özelin onlara ne oluyor...gerekirse kibar bi şekilde kırıcı olmadan bu bizim özelimiz lütfen müdahele etmeyin gibi cümleler kur..sen bilirsin yinede ama raha bi tedavi geçirmek için gizlilğin şart olduğunu hepimiz öğrendik...bu defa benim tedavimi burası bile duymayacak:))))))))))))))
kızlaaaar yine gerilerde kalmışızGünaydın hepinize
günaydınlar şafak hanımcııım :))) napıosun? ben sabahları geç kalkmaya başladım. aralarda da uyuyorum. uyu uyu nereye kadar :))
hu hhuuuu ! kimse yok mu nasılsınız hanımlar özledim muhabbetleri haydi artık kaynatalım birazcık :)
Slm canim artik kims ugramiyor bu topige hersey hamile kalana kadarmis bunu anladim ben yada bizimle konusacak bisey bulamiyorlar ne dersin
Sen nasilsin napiyorsun
Oyle tabi canim ya neyseöyle deme güzelim onlarda son zamanlarına geldiler şimdiden telaşları başlamıştır Rabbim bizede nasip etsin inşallah böyle güzel telaşları..iyiyim bende bu ay ki adeti bekliyorum bakalım eşimde tüp bebek konusunu hiç açmıyor biraz ona da canım sıkılıyor eğer dondurulmuşları bu on beş tatilde alamazsam yaz tatilini beklemek zorundayım ne bilim korkuyorum ama istiyorum hamile olacağım diye düşünüyorum hep güzel şeyleri aklıma getiriyorum bir taraftanda evde konu açılmayınca bekliyorum yani sen napıyorsun sende ne var ne yok...
öyle deme güzelim onlarda son zamanlarına geldiler şimdiden telaşları başlamıştır Rabbim bizede nasip etsin inşallah böyle güzel telaşları..iyiyim bende bu ay ki adeti bekliyorum bakalım eşimde tüp bebek konusunu hiç açmıyor biraz ona da canım sıkılıyor eğer dondurulmuşları bu on beş tatilde alamazsam yaz tatilini beklemek zorundayım ne bilim korkuyorum ama istiyorum hamile olacağım diye düşünüyorum hep güzel şeyleri aklıma getiriyorum bir taraftanda evde konu açılmayınca bekliyorum yani sen napıyorsun sende ne var ne yok...
afras canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik inşl hayırlısıyla bu sefer rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eyler yavrunu kjaç haftalık oldunuz canım
öyle deme güzelim onlarda son zamanlarına geldiler şimdiden telaşları başlamıştır Rabbim bizede nasip etsin inşallah böyle güzel telaşları..iyiyim bende bu ay ki adeti bekliyorum bakalım eşimde tüp bebek konusunu hiç açmıyor biraz ona da canım sıkılıyor eğer dondurulmuşları bu on beş tatilde alamazsam yaz tatilini beklemek zorundayım ne bilim korkuyorum ama istiyorum hamile olacağım diye düşünüyorum hep güzel şeyleri aklıma getiriyorum bir taraftanda evde konu açılmayınca bekliyorum yani sen napıyorsun sende ne var ne yok...
gamze zyxell nasıl gidiyo hamilelik kızlar merak ediyom sizleri rabbim 40 haftayı tamamlayıp sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin
iyim havin cok sükür allah razi olsun güzel dileklerin icin allaha cok sükür 8 haftalik oldu 6 haftaliken´gittik kalp atisini gördük kahve leke geliodu cok sükür kesildi dojktor 3 aya Kadar risk devam edio dedi kann pihtilasmasi var düzenli olarak igne vuruyorum havin masallah canim bebgini benim icin öp kokla insalhh sütün daha cok artar armasada üzülme anne sütü degerinde mamalrda var sglikli sigatli olsunda benim terminimde 09.01.2014 insallah saglikla gelisir,dua et havin ...
canım inş. bu kez olacak.
böyle olumlu bakman o kadar güzel ki
Rabbim bu iyi niyetlerini kucağına bebek şeklinde versin inş. tez zamanda
güzel gönüllü havin eminim senin gönlün gibi güzel ve minnoş bi kızın var rabbim onu sana ve babasına bağışlasın.
şimdilik herşey yolunda bi hafta onra kontrolümüz var.dualarını ksik etme bizimkilerde tamamına erip kucağımıza sıhhatle gelsin.
öpüyorum minnoşu :)
lekelenmen kesilmiş çok sevindim afrascım.
inş. bu 3 ayı da 9 ayı da sağlıkk sıhhatle atlaıcaz :)
bu rad benim kontrolde ayın 6 sında afras, peşpeşeyiz
Günaydın canım bir gün gecikmeli oldu günaydınım ama :)))) Evdeysen normal geç kalkman ben de sabahları zorlanıyorum ama hep olan bişeydi zaten :)) Bütün miskinlik evden çıkana kadar açık havaya çıkınca uyanıyorum. Aslında bu dönemde çalışmak iyi oluyor en azından saatlerim falan düzenli ama uyumak da istiyorum hani :))) Bugünlerde kasılmalarım başladı ara ara yokluyor hatta şu an batmalar oluyor. Diyorum çalışırken doğurucam :)) Akşam eşime diyorum bütün duyguları bir arada yaşıyorum. Korkuyorum, heyecanlıyım, mutluyum ,endişeliyim. Ne düşüneceğimi bilemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Slm canim artik kims ugramiyor bu topige hersey hamile kalana kadarmis bunu anladim ben yada bizimle konusacak bisey bulamiyorlar ne dersin
Sen nasilsin napiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?