afras cok sevindim ins.o akinti da bitecek.slm arkadaslar misafirim vardi dün gittiler persembe doktora gittik cok sükpr bebgi görebildik kalp atisini gördük 6 hafta 5 günlük Doktor 9 haftya Kadar risk devam ediyo dedi cok sükür kahve rengi akinti cok azaldi dua edin arkadalar Termin tarihini 09.01.2014 Verdi rabbim bebbgimi saglikla kucagima almayi nasip eder insallah arkadaslar benim icin dua edin .
afras cok sevindim ins.o akinti da bitecek.
hersey sonuna kadar guzel olcak ins.
benim de pztsi kontrolum.var her kontrol ayri bir heyecan her seferinde sag salim gormeyi nasip etsin Allah.
Ins faydasi olur canim ya artik bu topik te sayili kisiler kaldi hamile kalamayan ne inatci bebeklermis diyorum.kendi kendime ins bizimdr kucagimi dolar canim sende kullandigimiz igneler tuylenme yaptimi
slm arkadaslar misafirim vardi dün gittiler persembe doktora gittik cok sükpr bebgi görebildik kalp atisini gördük 6 hafta 5 günlük Doktor 9 haftya Kadar risk devam ediyo dedi cok sükür kahve rengi akinti cok azaldi dua edin arkadalar Termin tarihini 09.01.2014 Verdi rabbim bebbgimi saglikla kucagima almayi nasip eder insallah arkadaslar benim icin dua edin .
inş cnmm ben inatcıyım demek bizim bebiş bana çekicek gibi gerçi bnm eşim daha inatcı laz damarı tuttumu daha pes etmes :)
yok cnm tüylenme olmadı daha doğrusu ben lazer yaptırmıştım tüm vücut oyüzden farketmemiş olabilirim
Afrasim canim benim ya seni cok merak etmistim inan cok sevindim ya allahim bu zor gunlerindr gecer ins tekmeledigi gunler gelir darisi basimaza siz oyle anlattikca ben sizden dahada heycanlaniyorum rabbim bizede nasip etsin ins
Aminnn insallahh Feriha su hayirlisiyla 9 haftayi bir atlatsaydik.... Feriha hep dualarimdasiniz insallah seninde olacak allahin izniyle rabbim saglili sihatli kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi....
Kızlar bugünlerde çok yoğun çalışıyorum arada bakıp kapatıyorum. Bazen yazmaya vakit bulamıyorum bazen de bakıyorum kimseler yok :) Oğlumuzun adını daha netleştiremedik. Fatih Kağan düşünüyoruz ama eşim sağolsun biraz sinir ediyor beni ıh mıh ederek :) Ben de zıtlaşmak istemiyorum ben kadar olmasa da o da yıprandı bu süreçte. Yarın kontrolüm var rapor tarihimi uzatıcam. 2 hafta önce gittiğimde 1,5 kiloydu bizim sıpa. Bakalım yarın ne çıkacak 10 gün falan ilerde görünüyor şimdilik. Eşyalarını bugün yıkamaya başladım. Kimi diyor erken kimi diyor 7 aydan sonra hazır tutmakta fayda var. Ben de bugün bir heveslendim başladım bakalım yıkayıp ütülüycem inşallah. Bol bol tekme yiyoruz şimdilik :))) Havin sen kaç kilo almıştın hamilelikte? Mirage senin nasıl gidiyor ? Kızlar herkese dua ediyorum inşallah bekleyen herkese hayırlı zamanlarda nasip eder rabbim. Öptüm hepinizi.
merhaba kizlar,
yine cok yazamasamda takipteyim sizleri 😄
ben 17. haftaya girdim, sukurler olsunki yolunda hersey. normal mi bilmiyorum ama icimdeki tedirginligi atamiyorum.
Tedavi surecindeki tum arkadaslara sunu diyebilirim ben zor bir hastaydim bu isin en temel unsuru sanirim sabir, umutlu olmak ve doktorunuza guvenmek diye dusunuyorum. nolursa olsun guvendiginiz inandiginiz doktora gidin...
Nerlerdesiniz ben bir ay sonra felan tekrar tedavi dusunuyorum sizce denedigim ayni merkezde devammi etmeliyim.yoksa baska bi merkezleremi gitmeliyim.cok kararsizim
Masallah canim allahim kucagina almayi nasip etsin
Evet sabir ve umut bu isin ucu sonuda ins birgun bebek bizimki kadar zor bir hastamiydin acaba
selam şafakcıım. iyi gidiyor çok şükür, ağırlaştım tabi ama şikayetim yok. 14,5 kilo aldım. daha da nerden baksan 2 ayım var :) bilmem artık ne olacak kilonun sonu :)) bebeklerden biri 970 gr, biri 950 gr.'dı 27.haftada. bizim de oda önümüzdeki hafta gelecek. havalandırmak falan gerekiyormuş diye biraz erken hazırlanmış olacağız sanırım. Allahım hepimizin evlatlarını sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. şu beklemedeki kızlarımız da bir an önce bebişlerini göbişlerine alsalar daha da mutlu olucam. bu topicde hiç firesiz herkesin anne olduğunu görmek bilmek istiyorum.
Evet canim hatta hayli zordum. Yumurta azligi var bende. Yani bebek icin gerekli ana malzeme cok cok azdi.
Nerlerdesiniz ben bir ay sonra felan tekrar tedavi dusunuyorum sizce denedigim ayni merkezde devammi etmeliyim.yoksa baska bi merkezleremi gitmeliyim.cok kararsizim
Ins canim bu cok zor bir durum insan kendi icinde bosluga dusermi dusuyor elim kolum bagli sanki ya hemen bende baslamak istiyorum ama hadi olmazsa cunki deneme.sayisi ilerleyip.gidiyor nede kimse anliyor bizi
Bide karsimiza gecip tek.derdin cocuk olsun olsun demezlermi onlarin kucaklari dolu tabiki senin kacinci denemn olcakti ins senin icin neresi hayirliysa orasi olsun
merhaba kizlar,
yine cok yazamasamda takipteyim sizleri 😄
ben 17. haftaya girdim, sukurler olsunki yolunda hersey. normal mi bilmiyorum ama icimdeki tedirginligi atamiyorum.
Tedavi surecindeki tum arkadaslara sunu diyebilirim ben zor bir hastaydim bu isin en temel unsuru sanirim sabir, umutlu olmak ve doktorunuza guvenmek diye dusunuyorum. nolursa olsun guvendiginiz inandiginiz doktora gidin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?