- 22 Ocak 2025
- 19
- 10
- 3
- 34
- Konu Sahibi CinnamonQueen
Teşekkür ederim.Fitil o canm genelde herkese veriliyor kullanabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim.Fitil o canm genelde herkese veriliyor kullanabilirsin
Gecmis olsun, Resmini atanilir misiniz bakalim
Durumumuz neredeyse ayni ben de ayni suredir evliyim ve geri cekilme yapiyorduk, 14 aydir da korunmuyoruz ama olmadi. 2 kez de asilama oldum. Kac yumurta toplanti kaci dollendi yarin ogrenicem ama cok yumurta toplandigi icin ohss riskin var dediler karnim cok agriyor su an. Islem sirasinda birsey hissedilmiyor zaten anesteziliGüzel haberlerle sonuçlansın inşallah. Ben de üç buçuk yıllık evliyim. İlk iki yıl çocuk düşünmedik. Geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk. İlaç vs. kullanmadım. Son 13 aydır da deniyoruz. 4 kez çatlatma iğnesi, 1 kez aşılama oldum. Yumurta takibim hep yapıldı. Ama gebelik elde edemedik hiç. Mart, Nisan gibi tüp bebek sürecine girmeyi planlıyoruz biz de.
Yumurta toplama işlemi nasıldı? Kaç yumurta toplandı? Ağrılı bir işlem mi?
Ama bu agiz yoluyla diye biliyorum ben.
Öyle mii? Ben dün gece bi de bu sabah fitil yaptımAma bu agiz yoluyla diye biliyorum ben.
Prospektusu yok mu bir bakin nasil alindigi yaziyordur ordaÖyle mii? Ben dün gece bi de bu sabah fitil yaptım
Hayır vajinal yoldan da kullanılıyor bende kullandım günde 3 defa doktor öyle kullanmamı söylediProspektusu yok mu bir bakin nasil alindigi yaziyordur orda
Internetten de baktim simdi agiz yoluyla diyor yanlis bir sey de soylemek istemem prospektusune bakin bana da yazin merak ettim
Sizin yumurta toplama işlemi yapıldı mı bugün? Doktor progestan vermedi mi size?Prospektusu yok mu bir bakin nasil alindigi yaziyordur orda
Internetten de baktim simdi agiz yoluyla diyor yanlis bir sey de soylemek istemem prospektusune bakin bana da yazin merak ettim
Dogrudur o zamanHayır vajinal yoldan da kullanılıyor bende kullandım günde 3 defa doktor öyle kullanmamı söyledi
Yapildi, vermedi, antibiyotik ve dostinex verdiSizin yumurta toplama işlemi yapıldı mı bugün? Doktor progestan vermedi mi size?
Bana teyradox, coraspin, prednol, estrofem ve progestan verdi.Yapildi, vermedi, antibiyotik ve dostinex verdi
Evet kullanma talimatında da öyle yazıyor.Dogrudur o zaman
Dogrudur, Cuma kontrolum var belki o zaman verir ama suanlik vermedi ohss riskim varBana teyradox, coraspin, prednol, estrofem ve progestan verdi.
Bu arada progestan hem ağızdam alınır hem fitil olarak kullanılır. Kullanma talimatında öyle yazıyor.
Merhaba baştan beri sürecinizi okuyorum bilgilendirme için teşekkürler kısmetse yarın bende tüp bebek için başlayacağım dilerim güzel haberler alalım tez zamanda süreç su gibi akıp geçsin. Transfer konusunda birşey söylediler mi dondurulma mı taze transfer mi olacaksınızDogrudur, Cuma kontrolum var belki o zaman verir ama suanlik vermedi ohss riskim var
İnşallah hiçbir sorun çıkmaz transfer sürecine geçersin.Dogrudur, Cuma kontrolum var belki o zaman verir ama suanlik vermedi ohss riskim var
Cok tesekkurler Allah razi olsun insallah sizin de guzel gecer. Ben taze bekliyordum ama muhtemelen dondurulmus olacak antibiyotige fln baslatti cunku. Yarin netlesirMerhaba baştan beri sürecinizi okuyorum bilgilendirme için teşekkürler kısmetse yarın bende tüp bebek için başlayacağım dilerim güzel haberler alalım tez zamanda süreç su gibi akıp geçsin. Transfer konusunda birşey söylediler mi dondurulma mı taze transfer mi olacaksınız
cok tesekkurler sen de insallahİnşallah hiçbir sorun çıkmaz transfer sürecine geçersin.
Geç olsun da güç olmasın burdan bizi de bilgilendirin mutlakaCok tesekkurler Allah razi olsun insallah sizin de guzel gecer. Ben taze bekliyordum ama muhtemelen dondurulmus olacak antibiyotige fln baslatti cunku. Yarin netlesir
Yarin yazicam mutlaka insallah minicik saglikli embriyolarim olusmusturGeç olsun da güç olmasın burdan bizi de bilgilendirin mutlaka
Merhaba bende rapor ile tüp bebek tedavisine başladım bizim de nedeni belli olmayan infertilite sorun yok bende ve eşimde ama olmadı hiç çocuğumuz 3.5 yıllık evliyiz 3 aşılama oldum negatif aralık ayında tedavim başladı 19 yumurta toplandı 5 güne kalan 3 tane kaldı orta kalite dondurduk 2 reglimi bekliyorum şuan transfer için inşallah size de isteyen herkese ve banada pozitif sonuçlar almak nasip olsun çokça AminMerhaba arkadaşlar, dün itibariyle tüp bebek sürecine başladım. Üniversite hastanesinde yaptırıyorum raporlu olarak. Kasım ve aralıkta 2 adet başarısız aşılamam var. Eşimde sperm hareketinde biraz düşüklük var. Bende hafif kalp rahim dedi ama bunların hiçbirinin gebeliğe engel olmadığını söyledi. 2023 ekimden beri deniyoruz , olmadı. Ondan öncesinde de geri çekilmeyle korunuyorduk zaten sağlam bir yöntem değil. Hiç hamile kalamadım.
Dün itibariyle gonal f 250 günlük doz vurulmaya başladım pazartesi kontrolüm var. Süreci biraz bilmekle birlikte yeni başlayanların veya daha önce süreci geçirmiş olanların tecrübelerine ve mutluluk hikayelerine ihtiyacım var :) Biraz moral depolamalıyım. Bu süreçte tavsiyeleriniz neler olur ? Temiz beslenmeye calısıyorum paketli gıda tüketmiyorum , bol bol avokado yiyip sıvı tüketmeye calısıyorum ama ekstra önerileriniz varsa bana tavsiyeleriniz varsa duymak isterim.:) Allah isteyen herkese tez zamanda evladına kavuşmayı nasip etsin.
Ayrıca süreci merak edenler olursa diye buraya kısa bir paylaşmak istedim gerekirse güncellerim
15 Ocak: Adetin 3. günü ilk muayene, rapor için başvuru. Elimde 2 aşılamalardan kalan 2 kutu gonal kaldıgı için tedaviye aynı gün başlandı. Gonalf 250 günlük doz olarak 4 gün sonrası kontrol
20 Ocak: 1. kontrol , yumurtalar büyümeye devam ediyor, 17,14,13,11,11,12 vs vs bir sürü saydı doktor. Çarşambaya kontrol verildi gonal f e devam. Raporum çıktı. Aynı gün cetrotide iğne de kullanılmaya başlandı. İlaçlar çok zor bulunuyor. Çevre ilden bulabildim
22 Ocak: 2. kontrol, yumurtalar büyümeye devam ediyor, 18, 17,14,13,11,11,12 ,12,vs vs bir sürü saydı doktor. Gonal f 262,5 a çıkarıldı. Cetrotide devam
24 Ocak: 3. kontrol, yumurtalar aynı sekil büyüyor. İki overde coşkun denildi fazla sayıda yumurta var sanırım suan. Gonal f 300 e çıkarıldı. Cetrotide devam. Salı günü opu için aday olduğum söylendi. 26 Ocak pazar öğlen kontrol. Ne yapılacağı söylenecekmiş.
Sürecim şimdilik bu şekilde. Salı opu olabileceği için cuma cinsel ilişki için son dediler. Yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum. Sıvı alımıma ve vitaminlerime dikkat ediyorum aynı sekilde. Kahveyi bıraktım çok zor olsa da. Çayı açık içiyorum. Yeşilllik salata yemeye calısıyorum bolca. Avokado çiğ badem yiyorum. Gelişme oldukca burayı güncelleyecegim :)