• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

slm arkadaslar misafirim vardi dün gittiler persembe doktora gittik cok sükpr bebgi görebildik kalp atisini gördük 6 hafta 5 günlük Doktor 9 haftya Kadar risk devam ediyo dedi cok sükür kahve rengi akinti cok azaldi dua edin arkadalar Termin tarihini 09.01.2014 Verdi rabbim bebbgimi saglikla kucagima almayi nasip eder insallah arkadaslar benim icin dua edin .

slm arkadaslar misafirim vardi dün gittiler persembe doktora gittik cok sükpr bebgi görebildik kalp atisini gördük 6 hafta 5 günlük Doktor 9 haftya Kadar risk devam ediyo dedi cok sükür kahve rengi akinti cok azaldi dua edin arkadalar Termin tarihini 09.01.2014 Verdi rabbim bebbgimi saglikla kucagima almayi nasip eder insallah arkadaslar benim icin dua edin .
afras cok sevindim ins.o akinti da bitecek.
hersey sonuna kadar guzel olcak ins.
benim de pztsi kontrolum.var her kontrol ayri bir heyecan her seferinde sag salim gormeyi nasip etsin Allah.

afras cok sevindim ins.o akinti da bitecek.
hersey sonuna kadar guzel olcak ins.
benim de pztsi kontrolum.var her kontrol ayri bir heyecan her seferinde sag salim gormeyi nasip etsin Allah.

Amin canim insallah masallah 8 haftaya gelmisin rabbim melegimizi saglikli sigatli kucagimiza almayi nasip etsin yarim melegini görecen nasil bir heycan o son dakikalar gecmek bilmiyo iceri girdigindede 5 dk sürmüyo en güzeli o ultrasalda görmek Doktor ne söyéyecek diye heycanla beklemek yarin güzel haberlerini bekleriz:)))))

Ins faydasi olur canim ya artik bu topik te sayili kisiler kaldi hamile kalamayan ne inatci bebeklermis diyorum.kendi kendime ins bizimdr kucagimi dolar canim sende kullandigimiz igneler tuylenme yaptimi

inş cnmm ben inatcıyım demek bizim bebiş bana çekicek gibi gerçi bnm eşim daha inatcı laz damarı tuttumu daha pes etmes :)

yok cnm tüylenme olmadı daha doğrusu ben lazer yaptırmıştım tüm vücut oyüzden farketmemiş olabilirim

Afrasim canim benim ya seni cok merak etmistim inan cok sevindim ya allahim bu zor gunlerindr gecer ins tekmeledigi gunler gelir darisi basimaza siz oyle anlattikca ben sizden dahada heycanlaniyorum rabbim bizede nasip etsin ins

inş cnmm ben inatcıyım demek bizim bebiş bana çekicek gibi gerçi bnm eşim daha inatcı laz damarı tuttumu daha pes etmes :)

yok cnm tüylenme olmadı daha doğrusu ben lazer yaptırmıştım tüm vücut oyüzden farketmemiş olabilirim

Demek sizdemi inatcisiniz canim bizde birbirimizden beteriz vallahi ikimizdede inat cok ay cekmesinler bizi ya gelsinler biran once beraber bi daha basliyalim tedaviye ama mumkunse ikimizde ayni anda olmasin ya ikimizde ayni oluyor

Ohh sen rahatmissin vallahi bende istiyorum ama hamilelikte tekrar cikarmis hormonlardan dolayi bende baya oldu tuylenme

Afrasim canim benim ya seni cok merak etmistim inan cok sevindim ya allahim bu zor gunlerindr gecer ins tekmeledigi gunler gelir darisi basimaza siz oyle anlattikca ben sizden dahada heycanlaniyorum rabbim bizede nasip etsin ins

Aminnn insallahh Feriha su hayirlisiyla 9 haftayi bir atlatsaydik.... Feriha hep dualarimdasiniz insallah seninde olacak allahin izniyle rabbim saglili sihatli kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi....

Son düzenleme:
Aminnn insallahh Feriha su hayirlisiyla 9 haftayi bir atlatsaydik.... Feriha hep dualarimdasiniz insallah seninde olacak allahin izniyle rabbim saglili sihatli kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi....

Ins canimda benim.hic umidim kalmadi inann cok dusunuyorum ben anne olamaicakmiyim diye ben elimden geleni yapiyorum.takdir allahin artik.bizim imtihan bitmemis demekki
Ins sen kucagina alirsin canim hep aklimdasin dualarim.seninle canim

Kızlar bugünlerde çok yoğun çalışıyorum arada bakıp kapatıyorum. Bazen yazmaya vakit bulamıyorum bazen de bakıyorum kimseler yok :) Oğlumuzun adını daha netleştiremedik. Fatih Kağan düşünüyoruz ama eşim sağolsun biraz sinir ediyor beni ıh mıh ederek :) Ben de zıtlaşmak istemiyorum ben kadar olmasa da o da yıprandı bu süreçte. Yarın kontrolüm var rapor tarihimi uzatıcam. 2 hafta önce gittiğimde 1,5 kiloydu bizim sıpa. Bakalım yarın ne çıkacak 10 gün falan ilerde görünüyor şimdilik. Eşyalarını bugün yıkamaya başladım. Kimi diyor erken kimi diyor 7 aydan sonra hazır tutmakta fayda var. Ben de bugün bir heveslendim başladım bakalım yıkayıp ütülüycem inşallah. Bol bol tekme yiyoruz şimdilik :))) Havin sen kaç kilo almıştın hamilelikte? Mirage senin nasıl gidiyor ? Kızlar herkese dua ediyorum inşallah bekleyen herkese hayırlı zamanlarda nasip eder rabbim. Öptüm hepinizi.

Kızlar bugünlerde çok yoğun çalışıyorum arada bakıp kapatıyorum. Bazen yazmaya vakit bulamıyorum bazen de bakıyorum kimseler yok :) Oğlumuzun adını daha netleştiremedik. Fatih Kağan düşünüyoruz ama eşim sağolsun biraz sinir ediyor beni ıh mıh ederek :) Ben de zıtlaşmak istemiyorum ben kadar olmasa da o da yıprandı bu süreçte. Yarın kontrolüm var rapor tarihimi uzatıcam. 2 hafta önce gittiğimde 1,5 kiloydu bizim sıpa. Bakalım yarın ne çıkacak 10 gün falan ilerde görünüyor şimdilik. Eşyalarını bugün yıkamaya başladım. Kimi diyor erken kimi diyor 7 aydan sonra hazır tutmakta fayda var. Ben de bugün bir heveslendim başladım bakalım yıkayıp ütülüycem inşallah. Bol bol tekme yiyoruz şimdilik :))) Havin sen kaç kilo almıştın hamilelikte? Mirage senin nasıl gidiyor ? Kızlar herkese dua ediyorum inşallah bekleyen herkese hayırlı zamanlarda nasip eder rabbim. Öptüm hepinizi.

selam şafakcıım. iyi gidiyor çok şükür, ağırlaştım tabi ama şikayetim yok. 14,5 kilo aldım. daha da nerden baksan 2 ayım var :) bilmem artık ne olacak kilonun sonu :)) bebeklerden biri 970 gr, biri 950 gr.'dı 27.haftada. bizim de oda önümüzdeki hafta gelecek. havalandırmak falan gerekiyormuş diye biraz erken hazırlanmış olacağız sanırım. Allahım hepimizin evlatlarını sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. şu beklemedeki kızlarımız da bir an önce bebişlerini göbişlerine alsalar daha da mutlu olucam. bu topicde hiç firesiz herkesin anne olduğunu görmek bilmek istiyorum.

Nerlerdesiniz ben bir ay sonra felan tekrar tedavi dusunuyorum sizce denedigim ayni merkezde devammi etmeliyim.yoksa baska bi merkezleremi gitmeliyim.cok kararsizim

merhaba kizlar,
yine cok yazamasamda takipteyim sizleri 😄
ben 17. haftaya girdim, sukurler olsunki yolunda hersey. normal mi bilmiyorum ama icimdeki tedirginligi atamiyorum.

Tedavi surecindeki tum arkadaslara sunu diyebilirim ben zor bir hastaydim bu isin en temel unsuru sanirim sabir, umutlu olmak ve doktorunuza guvenmek diye dusunuyorum. nolursa olsun guvendiginiz inandiginiz doktora gidin...

merhaba kizlar,
ben 17. haftaya girdim, sukurler olsunki yolunda hersey. normal mi bilmiyorum ama icimdeki tedirginligi atamiyorum.

Tedavi surecindeki tum arkadaslara sunu diyebilirim ben zor bir hastaydim bu isin en temel unsuru sanirim sabir, umutlu olmak ve doktorunuza guvenmek diye dusunuyorum. nolursa olsun guvendiginiz inandiginiz doktora gidin...

Masallah canim allahim kucagina almayi nasip etsin
Evet sabir ve umut bu isin ucu sonuda ins birgun bebek bizimki kadar zor bir hastamiydin acaba

Nerlerdesiniz ben bir ay sonra felan tekrar tedavi dusunuyorum sizce denedigim ayni merkezde devammi etmeliyim.yoksa baska bi merkezleremi gitmeliyim.cok kararsizim

hakkinda hayirlisi olsun Feriha eger gitigin doktoradan memunsa doktorunla devem et nede olsa senin herseyini biliyorklar Kalbin ne geciyorsa öyle yap insallah tedaviye kalmadan seninde normalolur rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin..

selam şafakcıım. iyi gidiyor çok şükür, ağırlaştım tabi ama şikayetim yok. 14,5 kilo aldım. daha da nerden baksan 2 ayım var :) bilmem artık ne olacak kilonun sonu :)) bebeklerden biri 970 gr, biri 950 gr.'dı 27.haftada. bizim de oda önümüzdeki hafta gelecek. havalandırmak falan gerekiyormuş diye biraz erken hazırlanmış olacağız sanırım. Allahım hepimizin evlatlarını sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. şu beklemedeki kızlarımız da bir an önce bebişlerini göbişlerine alsalar daha da mutlu olucam. bu topicde hiç firesiz herkesin anne olduğunu görmek bilmek istiyorum.

Maşallah canım demekki bebeklerin kiloları haftalarına göre uyumlu gidiyor. Ben de bugün kontrole gittim forumdaki gebelik günlüğündeki yazanlar tamamen uyuyor. Oğlum 1600 gram boyu da 41-42 cm civarında. Aynen sütü gördüm göğüslerimde sarı bir su. Doktora dedim oynama sıkıştırma dedi :)) Merak ediyorum ya ben de arada bakıyordum :) Biraz pelvik bölgede ağrılar var biraz kendimi yordum galiba dün. Bugün doktorun sekreterine sordum benimle aynı haftada olanlar ortalama kaç kilo alıyor diye demez mi hamile kaldığı kiloya göre değişiyor hastanede birkaç arkadaş var sadece 4 kilo aldılar diye. Yuhh dedim artık :))) Bizim doktor kendi tombiş ama herkesin gırtlağına çöküyor kilo almayın diye :)) Beni valla stres topu yaptı ben de 7 kilo aldım ama sanırsın varolduğum kiloyu tamamen hamilelikte almışım gibi davranıyor :)) Halihazırda 74 çıkıyorum aç karnıma. Senin de normal yani nihayetinde iki can birden taşıyorsun. Tabi kilo falan işin şakası bakma sağ salim doğsunlarda hayırlısıyla gerisi hallolur inşallah. Hepinizi öpüyorum kızlar.

Evet canim hatta hayli zordum. Yumurta azligi var bende. Yani bebek icin gerekli ana malzeme cok cok azdi.

nasibin önüne hiç birşey geçemez canım bizde zorların arasındayız resmen ilk eşimde sorun olduğu nu öğrendiğimizde 1 veyaq 2 kere denemede kucağıma alırım sanmıştım ama olmadı

canım doktoruna guvenıyosan degıstırme ama ıcıne sınmeyen bıseyler varsa eksık kalıo dedıgın degıstır derım bazı doktorlar gercekten yapılması gereken seylerı cok sonraya bırakıolar oyuzdende sorun cıkabılıo bunun kararını en guzel sen verırsın bıre bır doktorla olan ılısknı sen bılıyosun canım guvenıyosanda kesınlıkle degsıtrme guven basarının yarısı demektır cunku

Ins canim bu cok zor bir durum insan kendi icinde bosluga dusermi dusuyor elim kolum bagli sanki ya hemen bende baslamak istiyorum ama hadi olmazsa cunki deneme.sayisi ilerleyip.gidiyor nede kimse anliyor bizi
Bide karsimiza gecip tek.derdin cocuk olsun olsun demezlermi onlarin kucaklari dolu tabiki senin kacinci denemn olcakti ins senin icin neresi hayirliysa orasi olsun

inşallah canım inşallah..benim üçüncü olacak birincisi düşük oldu ikincisi tutmadı iki ay sonrasında normal hamile kaldım ama kalbi durdu buda üçüncü denememiz bakalım inşallah hepimizin kucakları bu sefer dolar...

ferihacım ben merkezimi değiştirmemiştim, ama doktorumu değiştirmiştim. benim önceki doktor hastanenin anlaşmalı doktoruydu, kadrolusu değildi. 2 başarısız denemeden sonra bir değişiklik yapmanın iyi olabileceğini düşünmüştüm. bir de şimdiki doktorumu herkes çok övüyordu. doktorlar da başarısız denemelerden demoralize oluyorlardır diye düşünüyorum ben şahsen. o yüzden sanki şansı değiştirmek iyi de gelebilir. yeni bir tedavi, yeni bir doktor, yeni bir sonuç ümidi ne biliim. bir de en en önemlisi -ki artık o hataya düşmessin diye tahmin ediyorum- evrene doğru mesaj gönder. ben tedaviye de hazırım, bebeğe de hazırım de. ay tedavi beni yoracak , ay yine mi başlıycam deme. anlaştık mı?

merhaba kizlar,

normaldir applecim tedirginlik duyman. bizler zor kavuştuğumuz için hep kaybetme korkusu taşıyoruz. ama haftalar ilerledikçe tedirginlik de azalıyor merak etme.

Back