Selam kizlar ..herkese sağlıklı mutlu ve bol bebisli bir yıl diliyorum... bnde regl olmayi bekliyorum tedaviye başlıycm nasip olursa
boyacı hoş geldin nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kizlar ..herkese sağlıklı mutlu ve bol bebisli bir yıl diliyorum... bnde regl olmayi bekliyorum tedaviye başlıycm nasip olursa
canım inş. bu kez olacak.
böyle olumlu bakman o kadar güzel ki
Rabbim bu iyi niyetlerini kucağına bebek şeklinde versin inş. tez zamanda
güzel gönüllü havin eminim senin gönlün gibi güzel ve minnoş bi kızın var rabbim onu sana ve babasına bağışlasın.
şimdilik herşey yolunda bi hafta onra kontrolümüz var.dualarını ksik etme bizimkilerde tamamına erip kucağımıza sıhhatle gelsin.
öpüyorum minnoşu :)
lekelenmen kesilmiş çok sevindim afrascım.
inş. bu 3 ayı da 9 ayı da sağlıkk sıhhatle atlaıcaz :)
bu rad benim kontrolde ayın 6 sında afras, peşpeşeyiz
ins cnmhepimiz için hayırlısı neyse olsuninşallah canım herşey güzel olur ben hala olmadım bekliyorum bakalım ne zaman olucam ama hala tedavim net belli değil inşallah hepimiz bebeişlerimize sağlıkla kavuşuruz
boyacı hoş geldin nasılsın
canım kontrolün vardı nasıl geçti merak ettim durumundan haberdar et bizi merak ediyom her anını hamileliğinin güzel güzel yaşa çünkü hamilelikye çok başka bir duygu doğum yapıp evladını kucağına aldığında daha başka duygular yaşıyosun rabbim tamamına erdirsin
Kızlar hepinize iyi seneler dilerim. Tedaviyi bekleyenler tez zamanda bebişleri göbişlerine alsınlar inşallah. Hamilelere de hayırlı doğumlar olsun. Bebeği doğanlara da sağlık dilerim.
Benim bugün kontrolüm vardı. biraz moralim bozuk. rahimde incelme olmuş. 15 gün önce 31 mm'ken bugün 21 mm çıkmış. kesin rahat istirahati verdi. bir de kortizon iğnesi vuruldum kalçadan, yarın da vurulcam. erken doğarlarsa ciğerleri gelişmiş olsun bebeklerin die. korkuyorum çok. erken doğmasınlar (
ayy buna çok sevindim cnm inş. bu kez olacak.inan heyecanlandım :)Selam kizlar ..herkese sağlıklı mutlu ve bol bebisli bir yıl diliyorum... bnde regl olmayi bekliyorum tedaviye başlıycm nasip olursa
Allah razı olsun.cümlemize inş. nasip olsun :)
canım kontrolüm salı günü.hayırlısıyla gidip geleyim paylaşıam inş. gelişmelri
umarım herşey yolundadır dua ediyorum.
ikiz gebeliklerde böyle şeyler daha ihtimal dahilindedir heralde çünkü herşeyi iki misli yaşıyorsun mirage.
ama inş. onlar seninle birlikte yeterince kalıp doğacaklar dualarımız seninle mirage. :)
ayy buna çok sevindim cnm inş. bu kez olacak.inan heyecanlandım :)
Hamileiğinize çookk sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşllh darısı diğer arkadaşların olsun inşallhhh hep dıandasonız asil,bebeğimizolsun,afras,feriha,ayşegül ,gMze hamile çok şükür inşallh sizlerde bu sene bir bir hamile kalırsınız inşllh.bn bebişlerimle uğraşıp duruyom ve hergün şükrediyom rabbim herkese bu tadı yaşatsın inşallah
Amin cnm ins..senn nasıl gidiyor hamilelik. ..:)
Merhaba kızlar. Zor bir sabah geçirdim biraz başağrısı, öksürük arkasından kusma falan. Sersem gibiyim. Akşam birileri canımı sıktı hemen mideme vurdu. Şimdi biraz daha iyiyim şükür. Sizlerde ne var ne yok??
merhaba şafak,
kendiliğinden yaşadığın hamilelik sıkıntıları dışında 3. şahıslar için sakın canını sıkma, böle demekle olmuyor biliyorum ama salla gitsin.hamilelik tüm zorluklarına rağmen mucizevi bir süreç değil mi bunu sen benden daha çok idrak etmişsindir.boşver birilerinin uyuzluklarının bu süreci zorlaştırmasına izin verme şekerim :)
bu öğütler biraz da kendime biliyor musun
Iim cnm hoşbuldum sen nasılsın nezamn basliosun nasipse cnm
ikiz gebeliklerde böyle şeyler daha ihtimal dahilindedir heralde çünkü herşeyi iki misli yaşıyorsun mirage.
ama inş. onlar seninle birlikte yeterince kalıp doğacaklar dualarımız seninle mirage. :)
Merhaba kızlar. Zor bir sabah geçirdim biraz başağrısı, öksürük arkasından kusma falan. Sersem gibiyim. Akşam birileri canımı sıktı hemen mideme vurdu. Şimdi biraz daha iyiyim şükür. Sizlerde ne var ne yok??
Kızlar hepinize iyi seneler dilerim. Tedaviyi bekleyenler tez zamanda bebişleri göbişlerine alsınlar inşallah. Hamilelere de hayırlı doğumlar olsun. Bebeği doğanlara da sağlık dilerim.
Benim bugün kontrolüm vardı. biraz moralim bozuk. rahimde incelme olmuş. 15 gün önce 31 mm'ken bugün 21 mm çıkmış. kesin rahat istirahati verdi. bir de kortizon iğnesi vuruldum kalçadan, yarın da vurulcam. erken doğarlarsa ciğerleri gelişmiş olsun bebeklerin die. korkuyorum çok. erken doğmasınlar (
Cnm yaa bilmem mi o progestanlarin agrisini ben yumurtalar toplanana kadar cok soylendim sonra tedavim bi iptal oldu ayy keske bugunde o igneyi vurunsaydimda transferi m iptal olmasaydı dedim :))) maalesef bize rshat hamilelik yok ..dualarin in cok saolcnm :)))pek kolay geçmiyor açıkçası cnm
mide bulantıları,istifralar günün her saati var
halsizlik diz boyu.
bir de vurulduğum iğneler var her gün kalçadan progestan vuruluyorum, artık vurucak yer kalmadı her yer beze doldu.mesela bu akşam 57. iğneyi vurulucam.
ve sarım bu iğneden dolayı sivilcelerim acayip arttı.karaciğerimde yağlanma yapmış.
bebiş hayırlısıyla gelecek inş. ama bizi de hasta ederek geliyor velet :)
bir sordun bin ah işittin di mi?
tüm bunlara rağmen herşey güzel rabbim tez vakitte sana ve yakında tedaviyi düşünen demete de yaşatsın inş.
sık sık yazmasamda sürekli takip ediyorum.heyecanla sizi de takip ediccem ve dualarımla destek olucam boyacım :)
Ins cnm pes etmiyoruz yola devam:)Iyiyim canim ayni hayat kaldigi yerden devam ediyor sadece bize durmus gibi geliyor vallahi canim iyce yaz gelmeden baslamak.istiyorum bakalim nasip
Aahhh ahhhh ruhsuz ukala duygusuz insanlar dersem sen beni anla şafak cimMerhaba kızlar. Zor bir sabah geçirdim biraz başağrısı, öksürük arkasından kusma falan. Serse
kşam birileri canımı sıktı hemen mideme vurdu. Şimdi biraz daha iyiyim şükür. Sizlerde ne var ne yok??
vee adetim oldu gibi bir damlacık bişey geldi akşam.. veee güzel haber dondurulmuşları almaya karar verdik güzel ailemizi inşallah çekirdek aileye tamamlayacağız kızlar rabbim hepimize en güzelini nasip etsin inşallah çook ama çok heyecanlıyım Rabbim tez zamanda yavrularımıza kavuştursun hepimizi...