canım inş. bu kez olacak.
böyle olumlu bakman o kadar güzel ki
Rabbim bu iyi niyetlerini kucağına bebek şeklinde versin inş. tez zamanda
güzel gönüllü havin eminim senin gönlün gibi güzel ve minnoş bi kızın var rabbim onu sana ve babasına bağışlasın.
şimdilik herşey yolunda bi hafta onra kontrolümüz var.dualarını ksik etme bizimkilerde tamamına erip kucağımıza sıhhatle gelsin.
öpüyorum minnoşu :)
lekelenmen kesilmiş çok sevindim afrascım.
inş. bu 3 ayı da 9 ayı da sağlıkk sıhhatle atlaıcaz :)
bu rad benim kontrolde ayın 6 sında afras, peşpeşeyiz
kuzular kürtajdan sonra ilk adet belirtilerimi yaşıyorum sevinsemmi üzülsem mi bilemedim :)
Havinim canim benim ya o sipayi yerim.ben bunce senenin acisini cikardi desene kiz allahim ya bizede cok dua et canim bizce cennet kokulu yavrularimizi alalim kucaklarimiza
Demet evet canim bizden cok esler yipraniyor biz olmadigina kahroluyoruz onlar ise hem olmadigina hemde kendilerin icin biz aci cektigimiz icin kahroluyor cok zor bir sinavdan geciyoruz ne zaman bitecek bilmiyorum bu sinavi aman sen biran once doktoruna git ve onperde isininhallet sonra al dondurmalarini bekleme canim
Mirage canim haklisiniz oyledir ama biz ne kadar da cabalasak olmuyor iste elimiz kokumuz bagliyiz anlican yeni tedavi icin dort gozle yazi bekliyorum cookkkk dua et bizede
Afras canim.ya demek kalp atislarini duydunn ha rabbim mucize bebek bu ins kucagini alirsin canim
Bebegimizolsun gogii boyaci nerlerdesiniz ya burda illaki tedaviye baslinca konusacaz diye bir kaidemi var gelin dertlesim ya
iyim havin cok sükür allah razi olsun güzel dileklerin icin allaha cok sükür 8 haftalik oldu 6 haftaliken´gittik kalp atisini gördük kahve leke geliodu cok sükür kesildi dojktor 3 aya Kadar risk devam edio dedi kann pihtilasmasi var düzenli olarak igne vuruyorum havin masallah canim bebgini benim icin öp kokla insalhh sütün daha cok artar armasada üzülme anne sütü degerinde mamalrda var sglikli sigatli olsunda benim terminimde 09.01.2014 insallah saglikla gelisir,dua et havin ...
güzel gönüllü havin eminim senin gönlün gibi güzel ve minnoş bi kızın var rabbim onu sana ve babasına bağışlasın.
şimdilik herşey yolunda bi hafta onra kontrolümüz var.dualarını ksik etme bizimkilerde tamamına erip kucağımıza sıhhatle gelsin.
öpüyorum minnoşu :)
HAVİNİİİM yorgun savaşçııım :)) demek zilli kızın yoruyor seni. yorsun yorsun iyidir :))
havinim maşallah annesine ve güzel kızına iyiyiz canım bende şuan beklemedeyim bakalım hayırlısı..perde ye baktırmadım daha doktoruma bile giitmedim ama pıhtılaşma varmış bende işte öyle inşallah bizde güzel haberleri yazıcaz:)
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu sağlıklı ve tedavilerinizin sonunda bebekli yeni bir yıl diliyorum
bil mukabele canimmsana ve kizina bir ömür boyuu mutuluk dilyiorumm
havin sadece kollarini kundak yapsan daha iyi olmazmi. benim arkadas öyle yapiyo cünk bebk kimildadikca kendi kendini uyandiryor.amerika ve almanyada artik sadece kollarini kundak yapiyormuslar artik. bebekler böylece kaliteli bir uyku gecirmis oluyor.
sende uyudugun cin dinlenmis olursun.
afras nasılsın canım nasıl gidiyo hamilelik yakında kontrolün varmı inş bu sefer rabbim hayırlısıyla kucağına almanına nasip eyler evladını
cok sükür iyim havin terminimi bekliyorum dört gözle bekliyorum 9.01.2014 hayirlisiyla güzel haber alirim insallah saglikli sigatli kucagima alirim ......
Afras canım termin ne demek ? Ya hep görüyorum belki yazmıındır da bana denk gelmemiştir merak ettim :)))
Selam kizlar ..herkese sağlıklı mutlu ve bol bebisli bir yıl diliyorum... bnde regl olmayi bekliyorum tedaviye başlıycm nasip olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?