• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

canım inş. bu kez olacak.
böyle olumlu bakman o kadar güzel ki
Rabbim bu iyi niyetlerini kucağına bebek şeklinde versin inş. tez zamanda ;)

güzel gönüllü havin eminim senin gönlün gibi güzel ve minnoş bi kızın var rabbim onu sana ve babasına bağışlasın.
şimdilik herşey yolunda bi hafta onra kontrolümüz var.dualarını ksik etme bizimkilerde tamamına erip kucağımıza sıhhatle gelsin.
öpüyorum minnoşu :)

lekelenmen kesilmiş çok sevindim afrascım.
inş. bu 3 ayı da 9 ayı da sağlıkk sıhhatle atlaıcaz :)
bu rad benim kontrolde ayın 6 sında afras, peşpeşeyiz ;)

inşallah canım dua edin bize bol bol herşey hayırlı sonuçlara güzel sonuçlara ersin...

Havinim canim benim ya o sipayi yerim.ben bunce senenin acisini cikardi desene kiz allahim ya bizede cok dua et canim bizce cennet kokulu yavrularimizi alalim kucaklarimiza
Demet evet canim bizden cok esler yipraniyor biz olmadigina kahroluyoruz onlar ise hem olmadigina hemde kendilerin icin biz aci cektigimiz icin kahroluyor cok zor bir sinavdan geciyoruz ne zaman bitecek bilmiyorum bu sinavi aman sen biran once doktoruna git ve onperde isininhallet sonra al dondurmalarini bekleme canim
Mirage canim haklisiniz oyledir ama biz ne kadar da cabalasak olmuyor iste elimiz kokumuz bagliyiz anlican yeni tedavi icin dort gozle yazi bekliyorum cookkkk dua et bizede
Afras canim.ya demek kalp atislarini duydunn ha rabbim mucize bebek bu ins kucagini alirsin canim
Bebegimizolsun gogii boyaci nerlerdesiniz ya burda illaki tedaviye baslinca konusacaz diye bir kaidemi var gelin dertlesim ya

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu sağlıklı ve tedavilerinizin sonunda bebekli yeni bir yıl diliyorum

Havinim canim benim ya o sipayi yerim.ben bunce senenin acisini cikardi desene kiz allahim ya bizede cok dua et canim bizce cennet kokulu yavrularimizi alalim kucaklarimiza
Demet evet canim bizden cok esler yipraniyor biz olmadigina kahroluyoruz onlar ise hem olmadigina hemde kendilerin icin biz aci cektigimiz icin kahroluyor cok zor bir sinavdan geciyoruz ne zaman bitecek bilmiyorum bu sinavi aman sen biran once doktoruna git ve onperde isininhallet sonra al dondurmalarini bekleme canim
Mirage canim haklisiniz oyledir ama biz ne kadar da cabalasak olmuyor iste elimiz kokumuz bagliyiz anlican yeni tedavi icin dort gozle yazi bekliyorum cookkkk dua et bizede
Afras canim.ya demek kalp atislarini duydunn ha rabbim mucize bebek bu ins kucagini alirsin canim
Bebegimizolsun gogii boyaci nerlerdesiniz ya burda illaki tedaviye baslinca konusacaz diye bir kaidemi var gelin dertlesim ya

canım etmez olurmuyum her anımda ediyorum rabbim daha fazla arattırmadan hayırlı evlatlar versin

canım 14 yılın acısını çıkartmazmı meleğim gece 3 4 5 den aşşağı uyumuyoz ama olsun her anınını doya doya yaşamak çok güzel rabbim herkese yaşatsın

iyim havin cok sükür allah razi olsun güzel dileklerin icin allaha cok sükür 8 haftalik oldu 6 haftaliken´gittik kalp atisini gördük kahve leke geliodu cok sükür kesildi dojktor 3 aya Kadar risk devam edio dedi kann pihtilasmasi var düzenli olarak igne vuruyorum havin masallah canim bebgini benim icin öp kokla insalhh sütün daha cok artar armasada üzülme anne sütü degerinde mamalrda var sglikli sigatli olsunda benim terminimde 09.01.2014 insallah saglikla gelisir,dua et havin ...

canım benim her hamilelikte ilk 3 ay çok önemli ben 4 ay yattım kanamam olmuştu diye hayırlısıyla sende atlatırsın inş bu riskli haftaları korkularında o zaman geçer bebeğin sağlıklı gelişir inş sağlkıkla kucağına alırsın aslında endişelerimiz hiç bitmiyo bitmiyecekte doğana kadar ayrı endişe doğduktan sonrada emdi emmedi aç kaldı üşüttü ay burnu tıkandı şu bu endişelerimiz hiç bitmiyo rabbim evlatlarımıza sağlık versin rabbim hastalıklarını acılarını yaşatmasın inş

güzel gönüllü havin eminim senin gönlün gibi güzel ve minnoş bi kızın var rabbim onu sana ve babasına bağışlasın.
şimdilik herşey yolunda bi hafta onra kontrolümüz var.dualarını ksik etme bizimkilerde tamamına erip kucağımıza sıhhatle gelsin.
öpüyorum minnoşu :)

amin canım amin rabbim senin evladınıda sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin inş rabbim sıkıntısız sağlıklı gebelişk yaşayıp yavruna kavuştursun seni

inş kontrolden güzel haberlerle gelirsin canım

HAVİNİİİM yorgun savaşçııım :)) demek zilli kızın yoruyor seni. yorsun yorsun iyidir :))

canım yorgun savaşcı değil bıraz uykusuz savaşcı oluyom ben kız uyuyunca uyuyom ama kaliteli uyumuyom eli ayağı durmuyo uyurken bile sürekli kendini açıyo bir elim hep üzerinde ondan uykumuda kaliteli uyuyamadığımdan uykusuz savaşcı oluyom ama yinede şikayetci değilim bunlar güzel anı olarak kalacak ya vbir daha yaşarım yada yaşamam bu günleri yaşatan rabbime binlerce şükürler olsun

havinim maşallah annesine ve güzel kızına iyiyiz canım bende şuan beklemedeyim bakalım hayırlısı..perde ye baktırmadım daha doktoruma bile giitmedim ama pıhtılaşma varmış bende işte öyle inşallah bizde güzel haberleri yazıcaz:)

canım kızım ellerinden öper inş seninde bundan sonra herşey istediğin gibi olur canım rabbim doldurur kucağını hayırlısıyla

Kızlar yeni yılınız hayırlı uğurlu olsun inşallah.İşi olmayana iş evladı olmayana da hayırlı zamanlarda evlat nasip etsin rabbim inşallah. 2013 yorucu ve değişik bir yıl oldu benim için 2014 hepimize hayırlar getirsin inşallah.

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu sağlıklı ve tedavilerinizin sonunda bebekli yeni bir yıl diliyorum

bil mukabele canimm :46::46: :46: sana ve kizina bir ömür boyuu mutuluk dilyiorumm :16:

havin sadece kollarini kundak yapsan daha iyi olmazmi. benim arkadas öyle yapiyo cünk bebk kimildadikca kendi kendini uyandiryor.amerika ve almanyada artik sadece kollarini kundak yapiyormuslar artik. bebekler böylece kaliteli bir uyku gecirmis oluyor.
sende uyudugun cin dinlenmis olursun.

bil mukabele canimm :46::46: :46: sana ve kizina bir ömür boyuu mutuluk dilyiorumm :16:

havin sadece kollarini kundak yapsan daha iyi olmazmi. benim arkadas öyle yapiyo cünk bebk kimildadikca kendi kendini uyandiryor.amerika ve almanyada artik sadece kollarini kundak yapiyormuslar artik. bebekler böylece kaliteli bir uyku gecirmis oluyor.
sende uyudugun cin dinlenmis olursun.

sağol teyzesi darısı başına canım tez vakitte

canım benim kızın değil kollarını sarmak yüzünü bile örtemiyom hemen rahatsız oluyo nyüzünü açmak için kafasını nsürekli sağa sola çeviriyo kollarını sarsam sürekli kollarını çıkartmak için gayret ediyo uykuyada düşemiyo benim kız bıraz teyzesi çzgür uyumayı seviyo bazen yatış şekline bakıyomda karnımda nasılsa bazen öyele uyuyo

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize sağlıklı mutlu güzel bir akşam diliyoruım nasılsınız canlar

canım kontrolün vardı nasıl geçti merak ettim durumundan haberdar et bizi merak ediyom her anını hamileliğinin güzel güzel yaşa çünkü hamilelikye çok başka bir duygu doğum yapıp evladını kucağına aldığında daha başka duygular yaşıyosun rabbim tamamına erdirsin

afras nasılsın canım nasıl gidiyo hamilelik yakında kontrolün varmı inş bu sefer rabbim hayırlısıyla kucağına almanına nasip eyler evladını

Kızlar hepinize iyi seneler dilerim. Tedaviyi bekleyenler tez zamanda bebişleri göbişlerine alsınlar inşallah. Hamilelere de hayırlı doğumlar olsun. Bebeği doğanlara da sağlık dilerim.

Benim bugün kontrolüm vardı. biraz moralim bozuk. rahimde incelme olmuş. 15 gün önce 31 mm'ken bugün 21 mm çıkmış. kesin rahat istirahati verdi. bir de kortizon iğnesi vuruldum kalçadan, yarın da vurulcam. erken doğarlarsa ciğerleri gelişmiş olsun bebeklerin die. korkuyorum çok. erken doğmasınlar :((

afras nasılsın canım nasıl gidiyo hamilelik yakında kontrolün varmı inş bu sefer rabbim hayırlısıyla kucağına almanına nasip eyler evladını

cok sükür iyim havin terminimi bekliyorum dört gözle bekliyorum 9.01.2014 hayirlisiyla güzel haber alirim insallah saglikli sigatli kucagima alirim ......

cok sükür iyim havin terminimi bekliyorum dört gözle bekliyorum 9.01.2014 hayirlisiyla güzel haber alirim insallah saglikli sigatli kucagima alirim ......

Afras canım termin ne demek ? Ya hep görüyorum belki yazmıındır da bana denk gelmemiştir merak ettim :)))

Selam kizlar ..herkese sağlıklı mutlu ve bol bebisli bir yıl diliyorum... bnde regl olmayi bekliyorum tedaviye başlıycm nasip olursa

Selam kizlar ..herkese sağlıklı mutlu ve bol bebisli bir yıl diliyorum... bnde regl olmayi bekliyorum tedaviye başlıycm nasip olursa

inşallah canım herşey güzel olur ben hala olmadım bekliyorum bakalım ne zaman olucam ama hala tedavim net belli değil inşallah hepimiz bebeişlerimize sağlıkla kavuşuruz

Back