• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Anlastik mirage bende asla bu sekilde baslamak istemiyorum zaten ben baslicam bubsefer cok cani gonulden istiyorum asla bu hatayi yapmam. Olacakmi olmicakmi demem
Doktora gelince benim bu son dnemem de doktorum amerikada oldugu icin zaten degismisti ama ben hep doktorumu istedim hatirlarsan bu sefer daha kotu oldu sonuc inan doktorumu cok seviyorum ama ailem.bu isin icine cok karisiyor beni bunaltiyorlar antalyaya gidelim diye benim acimdana orasi belki daha zor belki daha kolay olcak ama ben doktor doktor gezmek istemiyorum dusunuyorum orda hamile kaldim sonra hadi konyada allah korusun bisey olsa hangi doktora guvenip gidecem
Gogii demet afras apple kizlar hepinize tesekkur ederim cevaplariniz icin bu benimm2. Doktorum bu doktor konusundan cok bunaldim inanin kendi kararlarima saygiduyup susmuyorlar bile ailem ablam felan onlar benim icime bi ates dusurup gidiyorlar sadece konusuyorlar sonra ben gece gunduz dusuneyim hic beni bubacidan dusunmuyorlar inan biktim artik millete derdimi anlatmaktan aciklama yapmaktan kimsenin benintanimadigi biyere gitmek istiyorum bu konular yuzunden sikintidan migdeme agrilar giriyor gece boyunca kivranip duruyorum
Ben kendi derdimi dusunup sadece kendim aglayip oturamiyorum herkez benden bir aciklama.bekliyor ama ben istemiyorum diyorumda bunaltmain beni diye ama iyi yaptiklarini saniyorlar

nasibin önüne hiç birşey geçemez canım bizde zorların arasındayız resmen ilk eşimde sorun olduğu nu öğrendiğimizde 1 veyaq 2 kere denemede kucağıma alırım sanmıştım ama olmadı

olsun yine de sansin yuksek, sabır sabır iste... insallah bundan sonraki denemelerinde tutar da saglikla kucagina alirsin... oyle 1-2 deneme de pes etmek yok.... hem senin yasinda cok genc, bak bu cok onemli avantaj.... moral bozmak yok!

Anlastik mirage bende asla bu sekilde baslamak istemiyorum zaten ben baslicam bubsefer cok cani gonulden istiyorum asla bu hatayi yapmam. Olacakmi olmicakmi demem
Doktora gelince benim bu son dnemem de doktorum amerikada oldugu icin zaten degismisti ama ben hep doktorumu istedim hatirlarsan bu sefer daha kotu oldu sonuc inan doktorumu cok seviyorum ama ailem.bu isin icine cok karisiyor beni bunaltiyorlar antalyaya gidelim diye benim acimdana orasi belki daha zor belki daha kolay olcak ama ben doktor doktor gezmek istemiyorum dusunuyorum orda hamile kaldim sonra hadi konyada allah korusun bisey olsa hangi doktora guvenip gidecem
Gogii demet afras apple kizlar hepinize tesekkur ederim cevaplariniz icin bu benimm2. Doktorum bu doktor konusundan cok bunaldim inanin kendi kararlarima saygiduyup susmuyorlar bile ailem ablam felan onlar benim icime bi ates dusurup gidiyorlar sadece konusuyorlar sonra ben gece gunduz dusuneyim hic beni bubacidan dusunmuyorlar inan biktim artik millete derdimi anlatmaktan aciklama yapmaktan kimsenin benintanimadigi biyere gitmek istiyorum bu konular yuzunden sikintidan migdeme agrilar giriyor gece boyunca kivranip duruyorum
Ben kendi derdimi dusunup sadece kendim aglayip oturamiyorum herkez benden bir aciklama.bekliyor ama ben istemiyorum diyorumda bunaltmain beni diye ama iyi yaptiklarini saniyorlar

tedavi gordugunu ailene soylemek zorunda misin? bir sure tedavi olmayacagini soyleyip bu arada esinle sakin sakin tedavinizi olsaniz olmaz mi? bu iste kafa rahatligi ilk sart! bu zaten cok ozel bir konu, kari koca arasindaki en ozel sey....

tedavi gordugunu ailene soylemek zorunda misin? bir sure tedavi olmayacagini soyleyip bu arada esinle sakin sakin tedavinizi olsaniz olmaz mi? bu iste kafa rahatligi ilk sart! bu zaten cok ozel bir konu, kari koca arasindaki en ozel sey....

apple bu söylediklerine kesinlikle katılıyorum...bunu ben defalarca facedende söyledim ferihaya...ferihacım sen burdakileri dinle ve bu defa her kezden bi şekilde gizle söyleme ve sonuç olarak daha pozitif bi tedavi geçecer diye düşünüyorum saklayın ve kimseye bahsetmeyin bu senin eşinle özelin onlara ne oluyor...gerekirse kibar bi şekilde kırıcı olmadan bu bizim özelimiz lütfen müdahele etmeyin gibi cümleler kur..sen bilirsin yinede ama raha bi tedavi geçirmek için gizlilğin şart olduğunu hepimiz öğrendik...bu defa benim tedavimi burası bile duymayacak:))))))))))))))

apple bu söylediklerine kesinlikle katılıyorum...bunu ben defalarca facedende söyledim ferihaya...ferihacım sen burdakileri dinle ve bu defa her kezden bi şekilde gizle söyleme ve sonuç olarak daha pozitif bi tedavi geçecer diye düşünüyorum saklayın ve kimseye bahsetmeyin bu senin eşinle özelin onlara ne oluyor...gerekirse kibar bi şekilde kırıcı olmadan bu bizim özelimiz lütfen müdahele etmeyin gibi cümleler kur..sen bilirsin yinede ama raha bi tedavi geçirmek için gizlilğin şart olduğunu hepimiz öğrendik...bu defa benim tedavimi burası bile duymayacak:))))))))))))))

Apple aysegul canlarim bende cok istiyorumm rahat bir tedavi sureci gecirmeyi ama saklamam imkansiz ayni katta oturuyoruz annemle ablamla karsiyiz ben demiyorum zaten ama biliyorlar ondan sonra soruya boguyorlar beni benim icin endiseleniyorlar onlarada bisey diyemiyorum ama bazen kirici oluyorum tabi ben kimseyle konusmak istemiyorum bu sefer salla gitsin yapcam hic umruma takmicam bunu iyce kafaya taktim cunki hic tedavideymisim gibi olmicak olana kadarda bos durmicam yola devam
Aysegulm benden saklarsan bozusuruz haaaa ben seni ziyarete gelcem da konyaya

günaydınlar şafak hanımcııım :))) napıosun? ben sabahları geç kalkmaya başladım. aralarda da uyuyorum. uyu uyu nereye kadar :))

Günaydın canım bir gün gecikmeli oldu günaydınım ama :)))) Evdeysen normal geç kalkman ben de sabahları zorlanıyorum ama hep olan bişeydi zaten :)) Bütün miskinlik evden çıkana kadar açık havaya çıkınca uyanıyorum. Aslında bu dönemde çalışmak iyi oluyor en azından saatlerim falan düzenli ama uyumak da istiyorum hani :))) Bugünlerde kasılmalarım başladı ara ara yokluyor hatta şu an batmalar oluyor. Diyorum çalışırken doğurucam :)) Akşam eşime diyorum bütün duyguları bir arada yaşıyorum. Korkuyorum, heyecanlıyım, mutluyum ,endişeliyim. Ne düşüneceğimi bilemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

hu hhuuuu ! kimse yok mu nasılsınız hanımlar özledim muhabbetleri haydi artık kaynatalım birazcık :)

Slm canim artik kims ugramiyor bu topige hersey hamile kalana kadarmis bunu anladim ben yada bizimle konusacak bisey bulamiyorlar ne dersin
Sen nasilsin napiyorsun

Slm canim artik kims ugramiyor bu topige hersey hamile kalana kadarmis bunu anladim ben yada bizimle konusacak bisey bulamiyorlar ne dersin
Sen nasilsin napiyorsun

öyle deme güzelim onlarda son zamanlarına geldiler şimdiden telaşları başlamıştır Rabbim bizede nasip etsin inşallah böyle güzel telaşları..iyiyim bende bu ay ki adeti bekliyorum bakalım eşimde tüp bebek konusunu hiç açmıyor biraz ona da canım sıkılıyor eğer dondurulmuşları bu on beş tatilde alamazsam yaz tatilini beklemek zorundayım ne bilim korkuyorum ama istiyorum hamile olacağım diye düşünüyorum hep güzel şeyleri aklıma getiriyorum bir taraftanda evde konu açılmayınca bekliyorum yani sen napıyorsun sende ne var ne yok...

öyle deme güzelim onlarda son zamanlarına geldiler şimdiden telaşları başlamıştır Rabbim bizede nasip etsin inşallah böyle güzel telaşları..iyiyim bende bu ay ki adeti bekliyorum bakalım eşimde tüp bebek konusunu hiç açmıyor biraz ona da canım sıkılıyor eğer dondurulmuşları bu on beş tatilde alamazsam yaz tatilini beklemek zorundayım ne bilim korkuyorum ama istiyorum hamile olacağım diye düşünüyorum hep güzel şeyleri aklıma getiriyorum bir taraftanda evde konu açılmayınca bekliyorum yani sen napıyorsun sende ne var ne yok...
Oyle tabi canim ya neyse
Senin hakkinda hayirlisi olsun zaten bu tup bebege basladik basliyali hayirlisi diyoruz hep esinle konu acilmiyorsa cok zor bi durum o bende yasiyorun onu insan ne yapacagini sasiriyor bence dondurulmuslari yaz tatiline kadar bekletme dene bence hemn basla esine gelincede bende ayni durumdayim acikcasi
Ben valla yazi bekliyorum hemen tekrar denemk istiyorum ama merkez konusunda kafam cok karisik aslinda doktorumu cok seviyorum ama.bilemiyorum acikcasi doktorun beni ve vucudumuniyce tanidi ben inaniyorum ki elinden geleni yapiyor ama degistirmekte arada aklima takiliyor cok kararsizim

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize sağlıklı mutlu güzel bir akşam diliyorum hepinizi çok özledim ama inanın vaktim yok uğrayamıyom bugün 4 saatlik uykuyla oda uyku denmez bölük börçük uyudum ayakta durmaya çalışıyom bebeğim bıraz burnu tıkandı nefes alıp verirken rahatsız oluyo rahat uykuya düşermiyo haliyle bende onu takip etmekten bazen yemeğe vaktim olmyo annem burdayken bir kerede olsa kaçamak bilgisayara oturmuştum şimdi oda hayal oldu bıraz bebeğim uyandığında emzirmekti sütüm yok olanıda boşaltması 2 bazen 3 saati buluyo çünkü sütüm bol değil damla damlada anca uzun emzirmeyle bitiyo ve ardındanda mama derken 4 5 saat uykusuz duruyo bebeğim ondan sonra uykuya düşüyo ama 2 saat bende o arada evde ne yaparsam kardır diyom bide bazen uyuyoz beraberce anlıyacağınız canlarım kader arkadaşlarım bebek doğaba kadarki zaman en rahat zaman ondan sonra koşuşturma başlıyo hep tatlı telaş içinde oluyopsun rabbim bu güzel anları bu güzedl duyguıları hepinize yaşatsın tez vakitte inş

canlarım sizler nasılsınız feriha bebeğimizolsun boyacı demet asil ayşegül ne aşamadasınız tedavişyer yakında başlıyanınız olacakmı rabbim bu sefer inş hepinizi güldürür bu topikte bebeğiniş tüm kader arkadaşlarım sırayla tez vakitte inş kucağına alır

gamze zyxell nasıl gidiyo hamilelik kızlar merak ediyom sizleri rabbim 40 haftayı tamamlayıp sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin

mirage safak canlarım azar azar sona yaklaşıyosunuz rabbim saatlice vaktinde yavrularınızı kucağınıza almayı nasip eylesin

safak canım tap arka sayfalara bakamadım ama kaç kilo aldığımı sormuşsun hamilelikte 12 kilo aldım doğumdan sonra daha çok aldım sütüm sezeryandan dolayı az diye ne süt arttoırırsa içtim yedim maşallah kilo aldım yani sütüm bollaşmasada azda olsa arttı ama

deet canım merak ettim rahimde perde var demiştinya onu temizlettinmi eğer temizletmedinse önce işe ondan başla canım yeni tedavinde hamile kalınca ilk 3 aydan sonra promlem yaşamamak için benim rahimde perde vardı ve doktorum eğer bu perdeyi fark etmeseydik 3. aydan sonra rahim büyümeye başladığından perdede rahimi böldüğünden bebeğin gelişim aşlanını kısıtlayacaktı ve bebeği kaybedecektin demişti ninş sende perdeyi temizletir tedaviye başladığında sonucu güzel olur rabbim bu sefer hayırlısıyla inş doldorur kucağını

afras canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik inşl hayırlısıyla bu sefer rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eyler yavrunu kjaç haftalık oldunuz canım

afras canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik inşl hayırlısıyla bu sefer rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eyler yavrunu kjaç haftalık oldunuz canım

iyim havin cok sükür allah razi olsun güzel dileklerin icin allaha cok sükür 8 haftalik oldu 6 haftaliken´gittik kalp atisini gördük kahve leke geliodu cok sükür kesildi dojktor 3 aya Kadar risk devam edio dedi kann pihtilasmasi var düzenli olarak igne vuruyorum havin masallah canim bebgini benim icin öp kokla insalhh sütün daha cok artar armasada üzülme anne sütü degerinde mamalrda var sglikli sigatli olsunda benim terminimde 09.01.2014 insallah saglikla gelisir,dua et havin ...

canım inş. bu kez olacak.
böyle olumlu bakman o kadar güzel ki
Rabbim bu iyi niyetlerini kucağına bebek şeklinde versin inş. tez zamanda ;)

gamze zyxell nasıl gidiyo hamilelik kızlar merak ediyom sizleri rabbim 40 haftayı tamamlayıp sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin

güzel gönüllü havin eminim senin gönlün gibi güzel ve minnoş bi kızın var rabbim onu sana ve babasına bağışlasın.
şimdilik herşey yolunda bi hafta onra kontrolümüz var.dualarını ksik etme bizimkilerde tamamına erip kucağımıza sıhhatle gelsin.
öpüyorum minnoşu :)

iyim havin cok sükür allah razi olsun güzel dileklerin icin allaha cok sükür 8 haftalik oldu 6 haftaliken´gittik kalp atisini gördük kahve leke geliodu cok sükür kesildi dojktor 3 aya Kadar risk devam edio dedi kann pihtilasmasi var düzenli olarak igne vuruyorum havin masallah canim bebgini benim icin öp kokla insalhh sütün daha cok artar armasada üzülme anne sütü degerinde mamalrda var sglikli sigatli olsunda benim terminimde 09.01.2014 insallah saglikla gelisir,dua et havin ...

lekelenmen kesilmiş çok sevindim afrascım.
inş. bu 3 ayı da 9 ayı da sağlıkk sıhhatle atlaıcaz :)
bu rad benim kontrolde ayın 6 sında afras, peşpeşeyiz ;)

canım inş. bu kez olacak.
böyle olumlu bakman o kadar güzel ki
Rabbim bu iyi niyetlerini kucağına bebek şeklinde versin inş. tez zamanda ;)

güzel gönüllü havin eminim senin gönlün gibi güzel ve minnoş bi kızın var rabbim onu sana ve babasına bağışlasın.
şimdilik herşey yolunda bi hafta onra kontrolümüz var.dualarını ksik etme bizimkilerde tamamına erip kucağımıza sıhhatle gelsin.
öpüyorum minnoşu :)

lekelenmen kesilmiş çok sevindim afrascım.
inş. bu 3 ayı da 9 ayı da sağlıkk sıhhatle atlaıcaz :)
bu rad benim kontrolde ayın 6 sında afras, peşpeşeyiz ;)

[QUOTE=zyxell cok sükür canim kahve lekelerden kurtuldum terminimi 4 gözle bekliyorum en son 6 haftada gittik araya tatiler girdi inslhh hepimiz 9 ay bebklerimiz saglikla gelisir kucagimiza saglikli sigatli aliriz.... insalah terminlerimiz cok iyi gecer cok iyi haberler aliriz.....

Günaydın canım bir gün gecikmeli oldu günaydınım ama :)))) Evdeysen normal geç kalkman ben de sabahları zorlanıyorum ama hep olan bişeydi zaten :)) Bütün miskinlik evden çıkana kadar açık havaya çıkınca uyanıyorum. Aslında bu dönemde çalışmak iyi oluyor en azından saatlerim falan düzenli ama uyumak da istiyorum hani :))) Bugünlerde kasılmalarım başladı ara ara yokluyor hatta şu an batmalar oluyor. Diyorum çalışırken doğurucam :)) Akşam eşime diyorum bütün duyguları bir arada yaşıyorum. Korkuyorum, heyecanlıyım, mutluyum ,endişeliyim. Ne düşüneceğimi bilemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Neyse ki ben annemlerin dükkanındaydım zaten. çünkü doktor bana yasak koydu, çalışma artık diye, başkasının yanında çalışıyor olsaydım problem olacaktı. İlk defa bugün hamilelikle ilgili biraz zorlandım. Kasılmaya benzer bişeyler oldu, ne olduğunu da tam anlamadım ama korktum biraz. sonra uzanınca geçti. Aynı duygular bende de var. Nasıl ki tüp bebek tedavisi aşamasında birbirimizin aynısı gibiydik, devamı da öyle oluyor. Herkes üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri yaşıyor sırayla. Hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah hepimiz bebişlerimizi.

Sen nasilsin napiyorsun

Anacım ben hep uğruyorum ama yazmıyorum her zaman. Benim rahat rahat bişeyler yazmaya devam etmem için sizin de kervana katılmanız lazım. Hamileliğim şöyle, bebekler böyle, onu yaptım bunu yaptım diye anlatmanın yeri henüz burası değil gibi hissediyorum. Hele bir kadromuzu tamamlayalım, yeni tedavicilerimiz yeniden bir başlasınlar, pozitifleri görsünler sonra hep beraber kaynatıcaz yeniden inşallah. seninki napıyor benimki napıyor diye konuşucaz tamam mı feriham? o yüzden elinizi çabuk tutun da çabuk başlayın şu tedavilere... sizi bekliyorum hadiii. :)

hoşgeldin demetiiim. bekleme bekleme, hemen al dondurulmuşları. erken kalkan yol alır :)

HAVİNİİİM yorgun savaşçııım :)) demek zilli kızın yoruyor seni. yorsun yorsun iyidir :))

havinim maşallah annesine ve güzel kızına iyiyiz canım bende şuan beklemedeyim bakalım hayırlısı..perde ye baktırmadım daha doktoruma bile giitmedim ama pıhtılaşma varmış bende işte öyle inşallah bizde güzel haberleri yazıcaz:)
miragem sen nasılsın ben iyiyim bakalım ya bu ay adetten sonra düşünüyorum ama adet olmadım daha kürtajdan sonra adetler düzensizleşti 40 günü bile buldu bakalım bu ay neler olucak inşallah hayırlı haberler veririm size :)
feriham evet ya eşime bişey diyemiyorum kolay şeyler yaşamadık hayırlısı bebeğim olacak bu eve bu bebişler girecek :) aysegülü nerde :)

Back