• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebeğe başlıyorum

Görüntülerimiz çok yakın canım. Ben de araştırdım yarın da başka bir doktora gideceğim. Gebe kalmaya engel değilmiş ama düşük sebebi olabiliyormuş bazen ama sanırım bizimki çok büyük bir anomali değilmiş erken doğum riski oluyormuş ama her kadında aynı olmuyormuş
Bana hic erken dogum dusuk vs demediler canim cok onemsiz histereskopiye gerek olmayan bir durum dediler. 4 doktora gosterdim biri unlu prof. Senin raporunda ne yaziyor

Bana hic erken dogum dusuk vs demediler canim cok onemsiz histereskopiye gerek olmayan bir durum dediler. 4 doktora gosterdim biri unlu prof. Senin raporunda ne yaziyor

Kuzum bende rapor çıkmadı ama bugün bir tüp bebek doktoruna göründüm malesef benimki perdeymiş gebe kalmaya engel değil ama düşük riski var dedi bakalım. Ya o riski alıp denicem ya ameliyat olacağım. Doktor böyle olup 3. Yü doğuran da var dedi daha kısa perde ile doğuramayan da

Kuzum bende rapor çıkmadı ama bugün bir tüp bebek doktoruna göründüm malesef benimki perdeymiş gebe kalmaya engel değil ama düşük riski var dedi bakalım. Ya o riski alıp denicem ya ameliyat olacağım. Doktor böyle olup 3. Yü doğuran da var dedi daha kısa perde ile doğuramayan da
Canim bence riske atma. Bana en ufak operasyondan bahsetseydi olurdum. Hicbiri sorun olmaz bu , derecesi cok az cunku dediler. Bence operasyonunu ol kafan rahat bir sekilde gir tup bebege

Canim bence riske atma. Bana en ufak operasyondan bahsetseydi olurdum. Hicbiri sorun olmaz bu , derecesi cok az cunku dediler. Bence operasyonunu ol kafan rahat bir sekilde gir tup bebege
Evet canım bizde eğer tüp bebeğe başlamak istersek öyle yapacağız ama doktorum zaman tanı dedi bir doğal yolla çatlatma iğnesi ile deneyelim belki hamile kalırsın normal doğurursun dedi. Tüp bebek öncesi riske atma operasyonu ol dedi. Ben de öyle yapmayı düşünüyorum bu ay hsg çekildiği için bir şans verelim bakalım sonra gerekirse olacağız

Back