- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
hürremcim senin için denilecek tek şey var tütütü maşallh
manken misin hamile misin ya bu ne güzel bi kilo alıştır sadece göbüş ay valla çok özendim hihoyyyt:1hug:
Canım maşallah yaa nekadar güzel olmuşsun......
Allah nazarlardan korusun can dostumu da meleğinide....
canımsın benim....ŞenizMaşallah bitanem,Allahım esirgesin.
Hem zarif hem şık bir hamiş olmuşsun.
İnşallah bebeğinlede böyle bbeğim büyüyor başlığında görürüz seni.
ayyyyyyyyyyyyyyyyy negüzel yaaaaaa adim adim bebisin göbüsü büyütüsüüüüüü
allahim saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin melegini insallah
annelik cok bambaska ve kutsal bir duygu ama hamilelikde bambaska bisey yaaaaaaa ben hamileligimi cok sevmisdim ve son güne kadar tadini doyasiya cikarmisdim allah nasip ederse kizima kardes istiyoruzzzzz :)
kendine cok iyi bak ve hep mutlu kal canimmmmmmmmmmmm
incitanemtuana;gülsu;5025184 .!.:kuzum benimm nasıl yakıştı hamilelik sana öleee maşallahh
ablamada nasıl yakısmıs:CüvCüv: ya şu füzüge bak hele allahım hayırlısından kucagına almayı nasip eder inş. eeee artık gülümüzün resmini koyarsın burdan bize :ecrin_bebek yyyy oyyy kıyamam sana masallahhhhhh
canım ya çok güzel görünüyorsun maşallah yolun çogunu aşmışsın ah bende o zamana kadar nasıl sabredicem bilemiyorum bugün daha 11 haftayı yeni bitirdim günler geçmek bilmiyor sanki yeni resimlerini bekliyoruz canım
Canım maşallah ya ne güzel bi göbüş öyle
bu arada fazla kiloda almamışsın sana çok yakışmış hamilelik ee birazda biz senin gobuslerıne laf atalım sen bızımkılere az yorum yapmadın :roflol: rabbim kucagında gormeyıde nasıp etsın ınsallah cnm
hurremcim supersin. birincisi hic kilo almadigin icin 2. si 2. cocuk oldugu halde halen manken gibi oldugun icin. massallah diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?