- 3 Mart 2009
- 1.464
- 1
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
canım maşallah fıstık gibisin...fazladan 1 grm bile almamışsın..çok tatlı göbüşünnn de sen de...
kesinlikle katılıyorum tam istediğim gibi bi hamilelik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım maşallah fıstık gibisin...fazladan 1 grm bile almamışsın..çok tatlı göbüşünnn de sen de...
ayy maşallah göbüşüne çok tatlı ya çok yakışmış hamilelik çok güzel duruyo fazlada kilo almamışsın o yüzden daha güzel duruyo tü tü maşallah bebeği olmayanda seni görüp yapası gelir valla
kesinlikle katılıyorum tam istediğim gibi bi hamilelik
oyy tatlım benim çok teşekkürler...a.s.. darısı tüm isteyenlerin başına inşallah....:Saruboceq:
valla öle ama bende yalan yok gerçek bu hani hamilelikte insanın fiziği bozuluyo ya maşallah allah nazarlardan saklasın senin fiziğin bozulmamış allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize:Saruboceq:
Maşallahh sübhanallahhh canım ablammmyaa her geçen ayyy dahada tatlı oluyorr göbüşşş.Maşallahh çokk güzel benim alevv ablamm her zaman söylediğim gibiiii bir tane o ..:asigim:Şeniz
hürremcim maşallah kız nazar degecek çok tatlı olmuşsun hamilelik sana çok yakışmış senin yerinde olmayı ne kadar çok isterdim helede o saçlarına bayıldım ne kadar güzel saçların var hamileyken boya yaptırmadın heralde gerçekten fıstık gibisin kırk bir kere maşallah....
anaaaaaa kız az kalmışyaa pc başında doğuracan heee maşallahhhhhbebişinede göbişinede sanadaaa kocaman bi maşallah veremm
allah sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmeyi nasip etsin:Saruboceq:
merhaba canım resimlerine baktım çok tatlı bir hamilesin maşallah..Bugünden sonra doğuma az kaldı artık gün sayabilirsin inş.Doğumu normal mi düşünüyorsun yoksa sezeryan mi ??..
aaa 15 günmü kaldı ne kadar güzel...Benim bu ikinci çocuğum ama çok fazla heyecanlıyım.. :)
teşekkür ederim heycanlıyım derken biraz korku ile karışık :):)