- 24 Ağustos 2015
- 3.222
- 3.863
- 133
Burda ruhsal yaşlar devreye giriyor bence. Birkaç sene sonra yaşında kıpır kıpır gezip tozmak isteyen biriyle bacakları ağrıdığı için ona ayak uyduramayan bir insanın ilişkisi çok yürümez. Bu yazdığım sadece bir örnek.. ama hayat tarzları vs tutuyorsa o kadar problem olmayabilir. Ben olsam böyle bir ilişkiye girmemeyi tercih ederdim. Cesaret doğrusu
Dışarıda yaşına uygun onlarca erkek varken neden o?
Eşimle aramızda 3 yaş var. İkimiz de aynı dönemlerde lisedeymişiz, dinlediğimiz şarkılar aynıymış o dönem mesela. Sen bu adamla ortak zamana ait şarkı bile bulamazsın...
36 yaşındaydı tanıştığımızda çok yakışıklı ve mesleği de iyi bir meslek . Tabi meslek bana göre ikinci planda onu baz almıyorum benim de mesleğim var .ama demek istediğim şu ; 4 yıl bu adam benimle yaslandı şimdi 41 oldu diye sen artık yaşlandın diyip onu doğduğu tarihle elinde olmayan bir durum yüzünden suçlayacakmışım gibi geliyor . Bu his vicdan yaptırıyor .
Tabi başka sorunlar da Var tek sorun yaş değil ama Yine de konuyu bu yönüyle değerlendirmek için açtım . Diğer sorunlar çözülse bile bu çözülmeyecek sabit birsey çünkü .
33. Yaştan bildiriyorum.Eglen hayatini yasa illa evlenmek zorunda misin salla 3 sene ondan sonra zaten kendiliginden gecer hevesin.
Siz 27 o 40 yaşında benzer durumlardayız . Ağzınızın tadı hiç bozulmasın inş .Eşim 80'li ben 93'lüyüm. Birlikte gören kimse o kadar yaş farkı olduğunu tahmin etmez. 5 yıldır birlikteyiz, üç buçuk yıldır evliyiz yaş farkından dolayı hiç sorun yaşamadık. Ama bu yaş olayı kişiye göre değişen bi durum. Ben hep yaşımdan olgundum, benden yaşça büyük bi eşim olsun istedim yaşıtlarımla hiç denk görmedim kendimi kafa yapısı olarak. Tabi 13 yaş büyük biriyle evlenmek gibi bi hayalimde yoktu ama eşimle tanıştıktan sonra bi önemi kalmadı.
Nezaketen evlenilmez.36 yaşındaydı tanıştığımızda çok yakışıklı ve mesleği de iyi bir meslek . Tabi meslek bana göre ikinci planda onu baz almıyorum benim de mesleğim var .ama demek istediğim şu ; 4 yıl bu adam benimle yaslandı şimdi 41 oldu diye sen artık yaşlandın diyip onu doğduğu tarihle elinde olmayan bir durum yüzünden suçlayacakmışım gibi geliyor . Bu his vicdan yaptırıyor .
Tabi başka sorunlar da Var tek sorun yaş değil ama Yine de konuyu bu yönüyle değerlendirmek için açtım . Diğer sorunlar çözülse bile bu çözülmeyecek sabit birsey çünkü .
Biraz da kendine bakmakla alakalı, kişi bakımlı olduğu zaman çok belli olmuyor tabi ama bi defa benim çevremden bi arkadaşım ‘bebek gibi kızsın. Ne buldun o yaşta demişti ‘ işte bunlar hep beynimde karınca gibi..sonuçta ne kadar bakımlı da olsa biyolojik gerçeği değiştirmiyorEşim 80'li ben 93'lüyüm. Birlikte gören kimse o kadar yaş farkı olduğunu tahmin etmez. 5 yıldır birlikteyiz, üç buçuk yıldır evliyiz yaş farkından dolayı hiç sorun yaşamadık. Ama bu yaş olayı kişiye göre değişen bi durum. Ben hep yaşımdan olgundum, benden yaşça büyük bi eşim olsun istedim yaşıtlarımla hiç denk görmedim kendimi kafa yapısı olarak. Tabi 13 yaş büyük biriyle evlenmek gibi bi hayalimde yoktu ama eşimle tanıştıktan sonra bi önemi kalmadı.
Biraz da kendine bakmakla alakalı, bakımlı olduğu zaman bizim de çok belli olmuyor ama birkaç defa benim çevremden bi arkadaşım ‘bebek gibi kızsın. Ne buldun o yaşta demişti ‘ işte bunlar hep beynimde karınca gibi..
Peki sizin aileniz ve sizin çevrenizden böyle bir şey geldi mi ? yani annen baban veya yakın akrabaların , neden bununla evleniyorsun karşına daha iyileri çıkar vs vs onu sana yakıştıramayan falan ???Bana eşimin erkek kardeşi gencecik kızsın güzelsin ne yapıcan kendinden bu kadar büyük adamı dedi.Anlaşamazlar pek, sırf yermek için söyledi. Sevmek kavramı kimin ne dediğiyle ilgili değil ki. Ben eşimle sohbet etmeyi seviyorum, gülüp eğlenmeyi seviyorum. Bi kaç saat önce kavga ettik gitti uyudu şimdi, kendi kendime kızıyorum yüklendim adama diye. Karşındaki insanın karakteri davranışlarıda etkiler ilişkiyi sonuçta, ben eşimin bana olan davranışlarınıda seviyorum. '' zaman zaman öküzlüğü tutar tabi. '' Hatta ne zaman bi ortama girsek herkes o yaş önyargısını kırar, eşin ne kadar güzel ilgileniyor seninle derler.
İşte tam da bu sorunun cevabını verebilme mücadelesi yaşıyorum . Daha demin biraz önce beni aradı “ aşkım hersey güzel olacak bana güven evimizi de nerde istersen ordan alıyorum Nerde yasamak istersen oraya yerleşelim, sen birsey düşünme ben herşeyi çözerim sıkıntı yapma hiç Bişeyi “ dedi . Sanki hissetmiş gibi .Benim konunuzdan anladığım aslında siz bu adamdan ayrılmak istiyorsunuz, ancak vicdanen rahatsızlık duyduğunuz ve onun 4 yılına sebep olduğunuzu düşündüğünüz için aradaki yaş farkı ile ilgili olumsuz yorumları duyup kendinizi rahatlatmak istiyorsunuz. Ayrıca bu adamla ilgili açtığınız diğer konu hiç içaçıcı değil, öfkesinden çok tedirgin olmuş ve sindirilmişsiniz, öncelikle şundan emin olun bu insanla ciddi bir adım atmak istiyor musunuz istemiyor musunuz, çünkü bu ilişkide sorun bence yaştan çok daha fazlası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?