- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.721
- 108
Valla bence hem siz bundan 5 yıl sonra kendinizi yaşlı bir adamın yanında gibi hissedersiniz yanınıza yakistiramazsiniz. Bence 28 yasindaysaniz 35 e kadar tamam ama fazlası saçma bence. Büyük konuşmak istemiyorum ama ilerde öperken bile farklı hissederim diye düşündüm kendimi yerinize koyduğumda. Bide şeyde önemli bence evlenince birlikte bişey yapmak isteyeceksiniz. Sizin yasinizin vermiş olduğu genclikle adam başım kaldırmıyor diyecek. Ama yaşınız yakın olursa o heyecan, birlikte biseyler yapabilme olanağı daha çok artar. Dediğim gibi ben kendimi yerinize koyarak düşündüm
Ee hani terkedecektiniz şimdi kendinizi ikna etmeye çalışıyorsunuz. Her şeyden bağımsız sadece konuya yorumum yaş farkı çok. O 28 siz 40 olsaydınız o size bakarmıydı acaba.
Ben buradaki yoruma kesinlikle katılmıyorum
Yaşları birbirine çok yakın bir sürü kişi tanıyorum boşanmış ..
Yaştan ziyade tamamen kişilikle alakalı bu durum ..
28-40 yaşlar. 15 yıl sonra 43-55 olacak. Bu büyük bir fark. Nerdeyse kuşak farkı var. İlgi alablari, düşünceler, hayat tarzı, iletişim vs. Bunlar çok önemli. Sen en güzel yaslarindayken yanındaki kişi yasliliga geçiş yapacak. Çok iyi düşünmek lazımArkadaşlar geç evlilik konusundan bağımsız olarak yaş farkı yönünden konuyu ele almak istedim . O konuda ilişkimi ve karşındakini bilenler genelleme yaparak fikir yazarlarsa memnun olurum . Burada merak ettiğim şu; kişiden bağımsız olarak .. yani normal seyreden ortalama bir ilişki var Çok fazla sorun yok ancak kadın 28 erkek 40-42 aralarındaki yaş farkı ne kadar sorun ?? Kaç yaşa kadar normal ?? Böyle durumda olan Ya da bu Tür olaylara şahit olan tecrübe sahibi arkadaşlar fikirlerini yazabilir mi ??
genelde karakter önemli yaşa çok takılma denir ama diğer konularda özellikle ‘yaşlar yakın olsun ‘ ilerde fiziksel psikolojik sıkıntılar olabilir ‘ gibi çok fazla yorumlar geldi. Herkes kendince bunlardan bağımsız düşüncesini yazsın fikir teatisi yapalım . Şimdiden çok teşekkürler . Sevgiler
Hevesim geçer de o evlenmek istiyor artık . Ve vicdanen üzülürüm bile bile onun zamanından çaldığımı düşünürüm. Belki Bu süreçte evlenip mutlu olacak o daEglen hayatini yasa illa evlenmek zorunda misin salla 3 sene ondan sonra zaten kendiliginden gecer hevesin.
Hevesim geçer de o evlenmek istiyor artık . Ve vicdanen üzülürüm bile bile onun zamanından çaldığımı düşünürüm. Belki Bu süreçte evlenip mutlu olacak o da
Şimdi değil ama yaşlandıkça çok fazla sorun oluyorArkadaşlar geç evlilik konusundan bağımsız olarak yaş farkı yönünden konuyu ele almak istedim . O konuda ilişkimi ve karşındakini bilenler genelleme yaparak fikir yazarlarsa memnun olurum . Burada merak ettiğim şu; kişiden bağımsız olarak .. yani normal seyreden ortalama bir ilişki var Çok fazla sorun yok ancak kadın 28 erkek 40-42 aralarındaki yaş farkı ne kadar sorun ?? Kaç yaşa kadar normal ?? Böyle durumda olan Ya da bu Tür olaylara şahit olan tecrübe sahibi arkadaşlar fikirlerini yazabilir mi ??
genelde karakter önemli yaşa çok takılma denir ama diğer konularda özellikle ‘yaşlar yakın olsun ‘ ilerde fiziksel psikolojik sıkıntılar olabilir ‘ gibi çok fazla yorumlar geldi. Herkes kendince bunlardan bağımsız düşüncesini yazsın fikir teatisi yapalım . Şimdiden çok teşekkürler . Sevgiler
Hevesim geçer de o evlenmek istiyor artık . Ve vicdanen üzülürüm bile bile onun zamanından çaldığımı düşünürüm. Belki Bu süreçte evlenip mutlu olacak o da
Yukarıdaki yorumu size yazdım alıntıyı unutmuşum arkadaşım . Velhasıl KESKe neden o değil de 34 35 yaşında bi insan olsa ben de istemez miydim . Bunları sorun etmezdim hem . Allah onu çıkardı karşıma bi şekilde ilerledi gitti .Dışarıda yaşına uygun onlarca erkek varken neden o?
Eşimle aramızda 3 yaş var. İkimiz de aynı dönemlerde lisedeymişiz, dinlediğimiz şarkılar aynıymış o dönem mesela. Sen bu adamla ortak zamana ait şarkı bile bulamazsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?