- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.864
- 158
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim esimle aramda 12 yaş var. zerre sorun yaşamıyoruz. 3 yıllık da evliyiz. evliliğin yaş ile bozulma ihtimali %10 gibi bir şey. tamamen kafa yapısıyla alakası. fikirleriniz uyuyorsa neden olmasın. ben de basta çok garipsemiştim yapabilir miyim diye ama yaş ile ilgili hiçbir problemle karşılaşmadık insanın içi fikri genç olsun. nice akranlarımla evli arkadaşlarım var boşanan boşanana. iki tarafında kanı kaynıyor herkes baska şeyler yapmak istiyor zorlanıyorlar. kimseye takılma. evet yaşa da bakılmalı ancak once zekaaa
hayır eş dosttan değil, yazımda da belirttim tamamen kafa yapısıyla alakası bir durum. kimse yaşın büyük ya da yaşın küçük diye bosanma sebebi sunmuyor demek istemistim.Bu veriye 3/5 tane eş dosttan mı ulaştınız acaba? Çünkü yapılan araştırmalarda aralarında 5 yaş fark olanlar 18% 10 yaş fark olanlar 39% (!) boşanmaya daha yakın.
Bir de daha 30lu yaşlara gelmediniz. 28 ve 32/33 yaşlar arasında da uçurum var. Ben 33 yaşındayım ve şu an kadın olduğumu anlıyorum. Ne istediğimi ne istemediğimi biliyorum. Gerçekten kadın için 30 sonrası bir milat.acı gerçekler galiba .. içime oturdu arkadaşlar ya .Ben yaşıma göre olgun ve daha oturmuş sakin karakterli bi insanım çevrenden de öyle söylerler . Bugüne kadar benim yaşıma göre daha olgun olmam, onun ise hareketli aktif olması arayı kapatmış ise de; yaş geçtikçe sanırım söyledikleriniz yüzüme tokat gibi vuracak.. öyle bir kapana kısılmış hissediyorum ki . İnş hakkımda hayırlısı olur . Doğru olanın ne olduğundan emin olamamak çok acı .
Kafa yapısı da yaşa göre yön buluyor maalesef. Yani sizin ilişkiniz yolunda gidebilir ne güzel, ama gitmeme olasılığı da baya bi yüksek. Öyle ki istatistiklere bu denli yansımış.hayır eş dosttan değil, yazımda da belirttim tamamen kafa yapısıyla alakası bir durum. kimse yaşın büyük ya da yaşın küçük diye bosanma sebebi sunmuyor demek istemistim.
ben yaş farkına inanmıyorum kadın da büyük olabilir erkek te ..O an çiftin yakaladığı frekansa bağlı şekilleniyor durum ..sadece konu sahibinin 28 ken 40 yaşınddi bahanelerle aki 4 yıllık sevgilisini yaşlı bulmaya başlamasını kınıyorum tersi de olsa kınardım...4 yıldır bilmiyor muydu adamın yaşını..ayrıca kendi de 30 a merdiven dayamış biri ben yaş farkı da göremiyorum
Yaş sorunundan önce öfke problemini ele almalısın.Şu an ayrı evlerde mi kalıyorsunuz bilmiyorum ama aynı eve girince işin rengi değişiyor.Allah korusun öfke insana çok şey yaptırır.Evlenecekseniz tedavi olmasını sağlayınHeyecan konusunda bir sıkıntı yok o benden daha aktif ve kıpır kıpır tabi ne zamana kadar öyle olur bilemem :) sunana kadar ciddi fikir ayrılıklarımız olmadı 3,5 seneden fazla beraberiz . Diğer konudan bilen arkadaşlar bilirler , öfke problemi var ve hafife alınmayacak derecede ciddi. Mesela ben demeden tatil planları yapan gezip eğlenmek isteyen aktif bi insan ama bi tartıştığında dünyanın en kötü canavarı oluyor . Yaş konusunu çevremin sorun edeceğini düşündüğüm için ve ilerde dediğiniz gibi onu yetersiz görüp psikolojik olarak üzülmek istemediğim için özellikle konu açıp sizin fikrinizi almak istedim