- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.150
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu farki siz farketmiyorsaniz bence sorun yoktur ya,
kimisi gec olgunlasir, kimisinin yasi 60a varsa da ici civil civil olur, kimisi 20sinde sessiz sakin olur.
Bir de bunlar da zamanla degisir, bugun icin iyi gidiyorsa iliski temkinli olarak devam edilebilir bence.
Benim bugune kadar gordugum en mutlu ciftlerden birinde kadin adamdan 10 yas buyuktu, adamin ilk evliligi kadinin 2. evliligi ve kadinin 2 cocugu vardi. Ama su an benim bildigim kadariyla 20 yili devirdiler ve mutlu olduklarini soyluyorlar.
Ama burada 5 yas icin, artik anlasamiyoruz aramizda cok fazla fark olustu diyen kisileri de cok okuduk.
Yani bence is sizde bitiyor, siz mutlu iseniz kimseye bir sey soylemek dusmuyor.
Bir suru problem olabilir. Mesela senin cinsel olarak aktif oldugun yaslarda o yavss yavas antropaza girmis olacak. Sen en hareketli en enerjik oldugun donemde, o himbillasacak, evde oturmak isteyecek. Senin gibi herseye hevesli olmayacak bu yuzden cogu sey icinde kalacak. 10 yil onceki ben ile sindiki ben bile ayni degilken bu kadar yas farki arayi kapatmak icin epey fazla. 5-6yas dalan dense neyse de. 12 yaş cok fazla. Adam bir kac sene sonra ilac torbasiyla dolasacak.
Seni öldürürüm diyen , yanında olsam kesin öldürür o kadar sinirli dediginiz adam için mi soruyorsunuz bunu . Şöyle bir konulara göz atsanız şiddet gören, mutsuz olan kadınların %90 ı da böyle siz gibi övüyor da övüyor ama işte tek bir kusuru var çok sinirli ! Asıl büyük sorun nedense görülse de görmezden geliniyor sonra ver elini 3. Sayfa haberi ya da kk --> yeni konu : kocam beni dövüyor çok mutsuzum. Mutluysanız yaş sorun değil hem ömür boyu evli kalma şartı da yok ama adam cinnetlik derecede asabi , önce bunu mu dert etseniz.
48 yasindayim. 45inden sonra hormonlar degisiyor. Eskisi gibi olamiyorsun. 42 kilo idim ben hep. Hayatimda 50 kilo hic olmamistim. Simdi 50 yi gectim yukari dogru gidiyorum. Isin kotu tarafi eskisi kadar cabuk kilo da veremiyorum. Bu orneklerden birisi.acı gerçekler galiba .. içime oturdu arkadaşlar ya .Ben yaşıma göre olgun ve daha oturmuş sakin karakterli bi insanım çevrenden de öyle söylerler . Bugüne kadar benim yaşıma göre daha olgun olmam, onun ise hareketli aktif olması arayı kapatmış ise de; yaş geçtikçe sanırım söyledikleriniz yüzüme tokat gibi vuracak.. öyle bir kapana kısılmış hissediyorum ki . İnş hakkımda hayırlısı olur . Doğru olanın ne olduğundan emin olamamak çok acı .
Bana nedense siz dogru olanin fena halde farkindasiniz ama adim atacak bu isi bitirecek gucunuz yokmus gibime geldi. Yas neyse de "ciddi ofke problemi var" dediginiz bir adamla evlenmek icin sizin de psikolojiniz iyi degildir diye dusnuyorum. Bi psikilogla konusun isterseniz kendinizi anlayin once. Hakkinizda hayirlisi olsun.acı gerçekler galiba .. içime oturdu arkadaşlar ya .Ben yaşıma göre olgun ve daha oturmuş sakin karakterli bi insanım çevrenden de öyle söylerler . Bugüne kadar benim yaşıma göre daha olgun olmam, onun ise hareketli aktif olması arayı kapatmış ise de; yaş geçtikçe sanırım söyledikleriniz yüzüme tokat gibi vuracak.. öyle bir kapana kısılmış hissediyorum ki . İnş hakkımda hayırlısı olur . Doğru olanın ne olduğundan emin olamamak çok acı .