- 24 Ağustos 2015
- 3.222
- 3.863
- 133
Burda ruhsal yaşlar devreye giriyor bence. Birkaç sene sonra yaşında kıpır kıpır gezip tozmak isteyen biriyle bacakları ağrıdığı için ona ayak uyduramayan bir insanın ilişkisi çok yürümez. Bu yazdığım sadece bir örnek.. ama hayat tarzları vs tutuyorsa o kadar problem olmayabilir. Ben olsam böyle bir ilişkiye girmemeyi tercih ederdim. Cesaret doğrusu
Dışarıda yaşına uygun onlarca erkek varken neden o?
Eşimle aramızda 3 yaş var. İkimiz de aynı dönemlerde lisedeymişiz, dinlediğimiz şarkılar aynıymış o dönem mesela. Sen bu adamla ortak zamana ait şarkı bile bulamazsın...
Ben de eskiden tam da sizin yazdığınız gibi düşünüyordum , o sebeple kendimden 1 yaş büyükle evlendim ama asla ve asla benim düşündüğüm gibi yani sizin yazdığınız gibi olmadı . 70 lik dededen beterdi . O zaman 50li yaşlarında olan babam bana daha fazla ayak uyduruyordu mesela . Bunun asla yaşla alakası asla yok . O kişinin karakteriyle kişiliğiyle mizacıyla yapısıyla alakası var ..
Kişilikleriniz uyuyor mu siz yaştan ziyade ona takılın
İstekleriniz hayalleriniz hedefleriniz aynı mı ? Aynı şeylerden zevk alıyor musunuz ?
Siz gezmeyi seven ama o evde pineklemekten hoşlanıyorsa bir zaman sonra olmuyor . Siz kitap okumayı seviyorsanız o 1 kitap bile okumamışsa gün geliyor kitaplıktaki kitaplarınıza laf ediyor . En basitinden Okuduğun kitaptan , izlediğin filmden konuşamıyorsan Olmuyor , ilerlemiyor yani. Siz asıl bu noktaları değerlendirin bence