Evlilikte şiddet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öfkeden bilincini kaybeden adama güvenip nasıl yanında tutuyorsun çocuğunu?
Cinnet getirip çocuğunu öldüren adamlar var.
Beyin cesareti?
Neyi riske atıyorsun farkında mısın?
Boşanmak zorundasın.
Hemen şimdi ailenin yanına gidip davanı açmalısın. Ve bunun için iyi bir avukat bul. Mutlaka darp raporu yada çocukla ilgili bu durumu mahkemede belgelendir.
Zaman kaybetmeden avukatını bul raporunu al

Çocuğun için boşan, uyan artık...

Dayağın bilinçli bilinçsizi mi var ya hu , ne bicim annesin sen , o çocuğa yazık değil mi , bu kadar mı çok korkuyorsun kocasız kalmaktan, köpekler bile daha iyi koruyor yavrularını

Bosanacaksin

Evladı için neleri yapmış bir kadın, neden evladının istikbali için bu salaklığa göz yumuyor. Boşanınca bundan daha kötü bir hayatın mı olacak?

Bilinçli, bilincsiz ne farkeder ya. Ufacik cocuk sizin igrenc evliliginizin, ofke krizlerinizin ortasinda kalmak zorunda mi?
Insallah sosyal hizmetler cocugu alir sizlerden. Rahat rahat dovusursunuz. Ne koca meraki ne erkek sevgisi bu anlamiyorum

Size b* gibi davranan heriflerle nasil yataga girip seks yapip hamile kaliyorsunuz zerre anlamiyorum. Madem siddet artik cocuguna uzanmaya basladi, bari onun icin ayril. Ama nedense bana ayrilacaginiz gibi gelmedi. Kalcaniz kiriliyor. Ailenizin de Ruhu duymuyor mu hic? Cocuklara yanarim. Kades indirin telefonunuza. Adam sizi öldürebilir. Bilmiyorum farkindamisiniz. Ya sizi yada evladinizi. Hala ne yapmaliyim.diyorsunuz. pes

Evet şimdi napicagini söylüyorum muhtemelen banlanicam ama olsun.....
Bok yapicaksin anladın mı o çocuğa yasattiginiz travma ortada hala gelmiş ben napicam al gotune sok kocani aman sizin gibiler kocasız kalmasın ölursunuz yazıklar olsun sana da senin gibi kadınlara da o çocukların göz yaşları korkuları bitarafiniza girsin...
Şimdi başlayabilirsiniz beni...

Valla hâlâ sevisebiliyorsunuz ya helal olsun!

sizi itip kakıp kapıya fırlatıp kalça kemiğinizi kıran adamla nasıl sevişiyorsunuz? bu kadar mı kendinize saygınız sevginiz yok. sizi döven adam çocuğunu dövmeyecek mi sanıyorsunuz? az büyüsün sinirlenince onu da dövecek. bütün evi kırmış dökmüş neden polisi aramadınız?

O evden çıkmanız için illa ki çocuğunuzun da dayak yemesi, koca dediğiniz o şerefsizin çocuğunuza bilinçli olarak fiziksel zarar vermesi mi lazım yani, bunu mu söylüyorsunuz.
Çünkü şiddet sadece çocuğa vurmak değildir. Çocuğun tanık olduğu şeyler de çocuğa yönelik bir şiddettir.
Öfkesi içinde çocuğu tehlikeye atmış olması, çocuğunuzun tanık olmak zorunda kaldığı şeyler ne kadar korkunç, farkında değil misiniz?
Sonra da tüm bunlara evladınız için katlanmış, onun için fedakarlık yapmış oluyorsunuz öyle mi?
Bu yükü o minicik bebeğin omuzlarına yüklemeyin bari.

Ne yapmanız gerektiği çok basit. Bakın önceliği size değil çocuğunuza verip diyorum ki can güvenliği yok. Çıkın o evden. Kolay değil öyle anasından yavrusunu ayırmak. Kendinize saygınız olsun lütfen. Ne varsa bırakın lanet olsun, bu dünyada çocuğunuzdan değerli ne olabilir sizi o evde tutan.

Ya evde çocuk varken kocan olacak hiyar dönüp esya falan firlatiyor, seni duvardan duvara cakiyor ama cocugun o anki konumunu bilemedi diye isteyerek yapmadi diyebiliyorsun

Ablacim 9 ay karninda tasidigin cocugu bu okuzun elinden kurtarmak zorundasin, mecbursun, o cocuk sana emanet, yazik etme al git kacir cocugunu.

Ne demek ya ne demek esya falan kırmak, cocuk var evde her an her yerde olabilir, o hiyar bunu dusunemedi değil cocugunu sevse dusunurdu, birak esya kirmayi sesini dahi yukseltmezdi.

Al git cocugunu o evden, o kalcan kirildiysa raporunda vardir, tedavi gormus olmalisin, sakat kalirdin yoksa kullan iste bunu. Delirdim okurken söyle okuzler belasini niye bulmuyor cok kizginim, cocugun sehpanin altina sindigi an gozumun önüne geldi resmen, Allah kurtarsin o yavruyu boyle bir okuzun elinden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…