Aramızda "senin", "benim" muhabbeti geçmiyor. Eşim kredi kartı taksitleri var onları öder. Ben faturaları öderim. Geri kalan parayı ortak hesapta Biriktiririz. Kendime ait bütçem derken hani kendime ayırdığım net bir miktar yok. Paraya ihtiyacım olduğunda harcarım. Bir şeyi çok beğendiysem gerçekten ihtiyacım varsa alırım. Mutfak masraflarına kalan paradan karşılanırMerhaba herkese. Esimle maddi konular yuzunden cok tartisiyoruz. Ben calisan bir kadinim. Esim araba almak icin kredi cekmis benden once ,hala odemeye devam ediyor borcu. Sakasina acilan bir konu tartismayla bitti velhasil ölursem arabam kardesimin dedi. Hesaplarimiz ortak, maas kartim bende. Maas yattiginda ben kendime biraz para ayirip gerisini esimin hesabina gonderiyorum. Ona dedigim de şu; kredi borcu bizim araba da bizim. O inatla kredi borcunu ben oduyorum diyor. Araba icin ailesi biraz para yardimi yapmis bundan dolayi arabada ailesinin de hakki varmis. Benim umrumda degil araba vs zaten paraya deger veren biri olsaydim kredi borcu olan biriyle evlenmezdim. Malesef maddi ve manevi bir guvensizlik var demek ki aramizda.
Doguda memuruz. Evlenirken esya bile istemedim gecici olarak burda oldugumuz icin. Benim esyalarim vardi onun da birkac parca esyasi. Bunlar bize yeter dedim. Ama gercekten kiz tarafi , kadin ne kadar şey isterse o kadar degerli oluyor galiba.Cirkin bi ifade ama kendini agirdan satmak karsi tarafin gozunde kisiyi daha degerli kiliyor.
Calisan kadinlara soruyorum ozellikle sizler evde ekonomiyi nasil yonetiyorsunuz ,kendinize ait butceniz birikiminiz var mi ?
Hatta gelsin hiç tanımadığı benim üzerime yapsın adam ifrit olsun.Bu lafın üzerine gider kredi çeker kendime araba alır arabayı da kendi ailemden birinin üzerine yapardım
Ailesi masraflara karışmamış olabilir. Mecbur da değiller.Bir de şoyle bir durum var. Ailesi araba alirken yardim ettikleri icin dugun altin vs masraflarina karismadilar, gucleri de yokru. Dusunun. Zaten o onu karsiliyor eksigi bile var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?