- 4 Ocak 2018
- 6.320
- 23.279
- 298
- Konu Sahibi Lifessss95
-
O size kalmış aslındaMerhaba arkadaşlar.iki hafta sonra dügünüm var.Korona sebebiyle sade bir nikah olucak ama o şekil gerekti malesef.
Sorunum şu ki ilk gece sebebiyle heyecanlıyım biraz.Mesela eve ilk gidildiginde gelinligi erkek mi çıkarıyor,eger oyleyse cekiniyorum biraz sonucta eşim evet ama o sekilde ilk defa gorecek ve de namazı hemen kılmak mı gerekiyor?
Henüz karşı tarafın ifadesini alamadık, tek taraflı düşünmemek lazim ahsjahsbsSanmam. Gelinligi eşim mi cikartcak utanirim diyen biri oyle siddetli bir ilk gece gecirmez.
Konu sahibi nikah kiyilinca yaz buraya
Olmuyor zaten arka tarafından makasla kesip çıkarılıyorKapalıyım.o sekilde de zor olur mu acaba acması
Meseleye ne zaman geldinizO size kalmış aslında ☺ Biz temmuzda evlendik bende tesettürlüyüm zaten terden yorgunluktan pertim çıkmıştı. Gelinliği çıkardım. Duş aldım eşimde aldı namazı kılmıştık vallahi sonrada yorgunluk kahvesi içmiştik
Eline makası alacak, o başörtüyü kesecek kıt kıt :)) tek tek iğne çıkarma filan zor oluyor. Genelde dikiyorlar başörtüyü de bozulmasın diyeKapalıyım.o sekilde de zor olur mu acaba acması
O gece gelemedik konuyaMeseleye ne zaman geldiniz
He iyi olmus o zaman tamamO gece gelemedik konuyadenedik ama korktum birazcık dedim sabah 5 te uçak var yetişemeyiz filan
ben farklı bir şehirde evlenmiş olmam sebebiyle gelinliğimi otele gitmeden kendim çıkarmak zorunda kalmıştım. biz otele gider gitmez duş alıp namaz kılmıştık. ayrıca balonlar, mumlar ve güllerin bulunduğu bir ortamda utanmaya fırsat bulamıyorsun :) ambiyans önemli.Merhaba arkadaşlar.iki hafta sonra dügünüm var.Korona sebebiyle sade bir nikah olucak ama o şekil gerekti malesef.
Sorunum şu ki ilk gece sebebiyle heyecanlıyım biraz.Mesela eve ilk gidildiginde gelinligi erkek mi çıkarıyor,eger oyleyse cekiniyorum biraz sonucta eşim evet ama o sekilde ilk defa gorecek ve de namazı hemen kılmak mı gerekiyor?
Laf lafı açtı be jaaaniiimm ahshashkızlar bu başlığa niye bu kadar kısa sürede bu kadar rağbet ettiniz ya herkes mi bu anı bekliyordu
Temmuzun 1 ine kadar her şeyi aynı sadece tesettürlü değilimBen tesettürlüydüm kafamı da önden kapattım temmuzun 1i bi tarafımızdan terler çıkmış önce başörtüyü makasla keserek çıkardık sonra arkası boydan boya düğmeydi çözdü. Sonra dur elleme duş alcam dedim kalktım gittim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?