- 22 Nisan 2020
- 11
- 7
- 1
- 30
- Konu Sahibi Lifessss95
-
Oyle olucak zaten buyuk ihtimalle ama cekiniyorum nedense.sonucta gelinligi cikarinca ilk kez o sekil gorcek.ilk gorusu biraz daha farkli olsun istiyorum ama gelinligi de banyoda tek cikaramamBirlikte çıkarın
Namazı bilmem de, gelinlik arkadan bağlananlardansa tek başına çıkaramazsın diğer türlü isteyen çıkarır çok sorun değil.
En önemli kısmı düşünmemişsin ben hatırlatayım esas sorun saç. O saç açılmıyor, hadi tokaları çıkardın diyelim kazık gibi bişey töbe yarabbim.
Benim planım şu;
Eş duşa girer sen saçını açmaya başlarsın. O duştan çıkıp sana yardım eder. Sonra sen makyajını silip duşa girersin. O namaz kılar. Sonra sevişme ve kapanış.
Nasi farkli meselaOyle olucak zaten buyuk ihtimalle ama cekiniyorum nedense.sonucta gelinligi cikarinca ilk kez o sekil gorcek.ilk gorusu biraz daha farkli olsun istiyorum ama gelinligi de banyoda tek cikaramam
Türban yaptırış şekline bağlı bazıları hemen çıkarıyor bazısı 2saat iğne çıkardık diyor kuaförün işine ve modele göre değişir bence ki zaten türbanın altında o saçı şekillendiriolarKapalıyım.o sekilde de zor olur mu acaba acması
Onu kapalı arkadaşlar cevaplarsa daha iyi olur benim bir bilgim yok. Uzaktan modelleri görünce baya iğne var gibi geliyor ama belki de öyle değildir.Kapalıyım.o sekilde de zor olur mu acaba acması
Gelinlikle mi gittin yani banyoda kendin mi cikardın?Ben tesettürlüydüm kafamı da önden kapattım temmuzun 1i bi tarafımızdan terler çıkmış önce başörtüyü makasla keserek çıkardık sonra arkası boydan boya düğmeydi çözdü. Sonra dur elleme duş alcam dedim kalktım gittim.
Başörtü modeline göre değişir. Eve gidince illa hemen bişeyler olması gerekmiş gibi düşünmeyin üstümüzü çıkarın namazınızı kılın , rahatça dinlenin, yemek yiyin zaten doğal olarak gelişir gerisiKapalıyım.o sekilde de zor olur mu acaba acması
Fake degil yaa.neden oyle geldi ki? Tavsiye almak istiyorum ciddenTek bana mı fake geldi konu
Orda çıkardım içimde rahat şeyler vardı. Sonra da bornozla temiz temizGelinlikle mi gittin yani banyoda kendin mi cikardın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?