- 18 Ağustos 2007
- 5.774
- 4.341
- 698
- Konu Sahibi Lifessss95
-
Konu sahibi ben değilim yanlış yazdınız sanırım. Biz bilmediğimizi söyledik. Diğer tavsiyelerinizi konu sahibine verin bana değil. Kaldı ki namaz dısında başka şeye yorum yapmadım bilmiyorum dedim. Bilmek zorunda da değilim. Zaten öyle bi namazında kılınma zorunlulugu yokmus arkadaşlar eklemişler yukarda alıntılarda. İsteyen kılar istemeyen kılmaz.
İki rekat şükür namazıNamaz? Ne namazı?
Ama hala bir karara varamadık. En son görümce ve KV çıkartacak galiba21 sayfa gelinlik nasıl çıkacak diye mi konuştunuz?
bilmediğinizi söylediğiniz için yorumsuz açıklama yapmış üye. bu kadar tepki vermenize gerek yoktu.
konu sahibi bilmediğini söylememiş, zamanını sormuş.
Merhaba arkadaşlar.iki hafta sonra dügünüm var.Korona sebebiyle sade bir nikah olucak ama o şekil gerekti malesef.
Sorunum şu ki ilk gece sebebiyle heyecanlıyım biraz.Mesela eve ilk gidildiginde gelinligi erkek mi çıkarıyor,eger oyleyse cekiniyorum biraz sonucta eşim evet ama o sekilde ilk defa gorecek ve de namazı hemen kılmak mı gerekiyor?
Valla bana çok da seksi gelmişti. Altında jartiyer bustiyer takımı da olunca hele.Esin acmasin bence namaz kilmadan işe girisirsiniz vallah
Benimki soyle oldu esimin kuzenleri acti esimde assagdaydi bekliyodu banyo falan yapiyodu cikardilar esarbimi gelinligimi makyajimi falan sildim banyoya girdim esimle yemek yedik actik cunki sonra ben namaz kilmaya gittim kildim giydim gecelikleri ama sonra esim namaz kildi geldi birlkte dua ettik bu sekil gelisti erkegin gelinligi cikarmasi ne ya
ahaha ilahi 30 yaş üstü biri olarak belki ben de bu duruma düşeceğim ne biliyorsun? :) belki korkarım falan, siz tecrübeli arkadaşlardan tüyolar alıp korkmayalım dimiGet burdan utanmiyon demi laf dinlemeye kız başına piii
Biz nikahtan 1 sene sooora duun yaptk ondan bacimmmYok benimkinin devamı alengerliydi öyle Yattik
Hayırlısı tabiBiz nikahtan 1 sene sooora duun yaptk ondan bacimmm
Foti harika bebeyim, ışık seni her fotonda bambaska gösteriyoaaaHayırlısı tabi
Heee çaktırma bi de biz senlen ayni memleketiz ssstt susss, memleketi yazip arama yabinca ciktinHayırlısı tabi
1,5-2 metre mesafeyle sevişebiliyorlarsa zaten toplanıp madalya takılır.esinizle de sosyal mesafeye dikkat edin.aranizda 1,5-2 metre mesafe olmali en az
bu namaz bir kerelik miymiş ? yoksa her yapışta kılınmaz dimi ? saçma olurben evli değilim ama cinsel olarak aktifim. size şunu öneribilirim ki namazı hemen kılmak lazımmış ablamın nikahıı kıyan imam ona söylemiş. bu arada ilk olarak damatlığı çıkarın bence
Görücü usulü mü yoksa severek mi evleniyorsunuzMerhaba arkadaşlar.iki hafta sonra dügünüm var.Korona sebebiyle sade bir nikah olucak ama o şekil gerekti malesef.
Sorunum şu ki ilk gece sebebiyle heyecanlıyım biraz.Mesela eve ilk gidildiginde gelinligi erkek mi çıkarıyor,eger oyleyse cekiniyorum biraz sonucta eşim evet ama o sekilde ilk defa gorecek ve de namazı hemen kılmak mı gerekiyor?
İlk gece de 2 rekat kılınırbu namaz bir kerelik miymiş ? yoksa her yapışta kılınmaz dimi ? saçma olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?