- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.963
- Konu Sahibi Lifessss95
Get burdan utanmiyon demi laf dinlemeye kız başına piiiAy ilahi kızlar gece gece iyi güldüm
Evli olmadığım için tavsiye veremiyorum ama mutluluklar dilerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Get burdan utanmiyon demi laf dinlemeye kız başına piiiAy ilahi kızlar gece gece iyi güldüm
Evli olmadığım için tavsiye veremiyorum ama mutluluklar dilerim
Feraceniz yok mu geceliği altına giyin üstüne ferace kılın namazıNamazdan sonra dur ben gidip de geceligimi giyeyim mi desem ki o konuda bile cekingenim yaa.esim o gece ustume cok gulcek galiba
Heeey temmuz 1 e beni de alın dış çekimdeydim gelinliğimin arasına minik yeşil çekirgeler giriyodu merveTemmuzun 1 ine kadar her şeyi aynı sadece tesettürlü değilim
Bu işi kurala bağlarsan keyfi kaçar. Herşey olacak bitecek diye bir kuralda yok. İstersen duşunu al, çayını demle, belki bişeyler atıştır, kocanla iki gırgır yap, gülüş, istersen oynaş, ister seviş, ister ertesi gün seviş. Kim karışır yahuEn iyisi bence.bir kurali yok demis bazilari ama sanki direk konu o olaya gelcek diye dusundum biraz.bornoz yerine duştan gecelikle ciksam da sanki biraz ilginc olur
Yok benimkinin devamı alengerliydi öyle YattikAynı aynı, geberiklikten dönüp totomuzu yattiydik, cok yorgun olunca hemen de uyunmuyor ahshahs
Ya çok takmayın böyle şeyleri benim eşim sadece gelinliğimin iplerini açmıştı sonra ben banyoya gittim bütün gün terliyosun sonuçta, banyodan çıkıncada bijamalarımı giyip oturdum, oda gitti aynı şekilde giyindi geldi oturduk tv izledik ilk gece diye kasmaya gerek yokMerhaba arkadaşlar.iki hafta sonra dügünüm var.Korona sebebiyle sade bir nikah olucak ama o şekil gerekti malesef.
Sorunum şu ki ilk gece sebebiyle heyecanlıyım biraz.Mesela eve ilk gidildiginde gelinligi erkek mi çıkarıyor,eger oyleyse cekiniyorum biraz sonucta eşim evet ama o sekilde ilk defa gorecek ve de namazı hemen kılmak mı gerekiyor?
türbanın altında sacı sadce tokayla topluyolar canım, hiçbir şekilde şekillendirme yapılmıyor, evet bazısı zor açıyormuş ama ben eşimin açması 5 dk sürmedi bir kaç tane iğneyi çıkarınca kalıp gibi çıktı türban zaten, yapan kişinin el becerisine bağlı biraz.Türban yaptırış şekline bağlı bazıları hemen çıkarıyor bazısı 2saat iğne çıkardık diyor kuaförün işine ve modele göre değişir bence ki zaten türbanın altında o saçı şekillendiriolar
O terleme saçta binlerce tokaa abuuu ne gıcıktı yaBen tesettürlüydüm kafamı da önden kapattım temmuzun 1i bi tarafımızdan terler çıkmış önce başörtüyü makasla keserek çıkardık sonra arkası boydan boya düğmeydi çözdü. Sonra dur elleme duş alcam dedim kalktım gittim.
Bnmki şekillendirilmişti canım her kuaförün çalışması farklı oluyortürbanın altında sacı sadce tokayla topluyolar canım, hiçbir şekilde şekillendirme yapılmıyor, evet bazısı zor açıyormuş ama ben eşimin açması 5 dk sürmedi bir kaç tane iğneyi çıkarınca kalıp gibi çıktı türban zaten, yapan kişinin el becerisine bağlı biraz.
Olabilir canım benim çözmesi 5 dk sürmedi çok dikiş iğne yoktu ama sabah 10 dan gece 12 ye kadar asla bozulmadı.Bnmki şekillendirilmişti canım her kuaförün çalışması farklı oluyor