- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
- Konu Sahibi Lifessss95
-
Makasla kessin ya da parçalasınMerhaba arkadaşlar.iki hafta sonra dügünüm var.Korona sebebiyle sade bir nikah olucak ama o şekil gerekti malesef.
Sorunum şu ki ilk gece sebebiyle heyecanlıyım biraz.Mesela eve ilk gidildiginde gelinligi erkek mi çıkarıyor,eger oyleyse cekiniyorum biraz sonucta eşim evet ama o sekilde ilk defa gorecek ve de namazı hemen kılmak mı gerekiyor?
Acmamıs goncagul o...
Orta yolu bul adaş, şeyapma birden. HahdhabdBıdahakıne akıllandım, cıgerlerını alıcam....
Bu benım hayalim..... Nasıp et be allahım"Sunumsuz yakalandım" paylaşımları gibi oldu bu da
Olabülür bana hiç cevap vermiyo hfhgc
Ya ünlü bı üye fdsgddyfd ya oğlan hadi bakalım fdztddyd
Dokuz aydır bırbırlerını ılkkez gorcekler, dokunmayın genclere heyecan dorukta...Tam 9 aylık ilişkileri varmış emin değilim fdzgdxgdx
Ben bu arkadasi destekliyorum.Makasla kessin ya da parçalasın
Jhahahaha kulagından bir parca koparayım yeter ozaman...Orta yolu bul adaş, şeyapma birden. Hahdhabd
SoooooraEvlilikte ilk gece mi
Eşim son misafirleride uğurlamak için çıktı
Benimde gelinliğim üstümde
Birde tuvalete gitmem lazım
O gelinliklede gidemem tarlatan tüller bide beyaz yok olmaz böyle dedim
Üstümü el çabukluğuyla çıkardım
Aklım sıra tuvalete gidecem daha eşim gelmeden giğinecem
Gittim oy oy döndüğümde eşim gelinliğimi almış eline saf saf bakıyordu
Şey tuvalete gittimde
Ben giyeyim üstümü dedim
Yok canım ne gerek var dedi
Gülmeye başladı
Duvağım beyaz astarım ve beyaz ayakkabılarımla
Tıpkı şirineye benziyorsun dedi
Gece gece nereden hatırlattıysan
Oğlan filan degilim.cevap vermememin sebebi sorum dısındaki söylemleri umursamiyor olmam.konuyla ilgili tavsiye veren arkadasların yorumlarina gayet de geri dönüş yapıyorum.fake mi muhabbeti döndürenleri umursamadıgım icin cevap verme geregi duymuyorum ilk sorana dedim fake degilim diye zaten.fake oldugumu dusunenler konumdan ayrilabilir
En mantıklısıBen gelinliği çıkarmamıştım ahahah
Valla işte artik nasıl sıralamayi uygun gorurlerse insallahGusül almakla uğraşmasınlar, önce namazı kılsınlar bence
Yok yorgunluk değil, namaz ve seks o kadar uç noktalar ki kafamda arka arkaya gelmeleri hatta aynı cümlede kullanılmaları bile dini ritüellere saygısızlık gibi geliyor bana.iki rekatta yorulmazlar
Ya ben anlamıyorum ilk haftada neler neler yapıyolar 9 ayda hiçmi sarılmamış öpmemişler birbirlerini tamam ilişkiye girmezsinde illa bi çekim olur yani arada hgfjhgjf aklıma instagramda gördüğüm yazı geldi :Dokuz aydır bırbırlerını ılkkez gorcekler, dokunmayın genclere heyecan dorukta...
İçindeki şeyi cikardigim icin, kedi olali bir fare tuttum bile diyemiyorum. Yine işe yarayamadim anne.Jhahahaha kulagından bir parca koparayım yeter ozaman...
Onu alttan çıkarmıştım galiba, unuttum şimditarlatansızdı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?