- 31 Ocak 2020
- 2.502
- 9.670
- 108
- Konu Sahibi Lifessss95
-
Konu sahibi fake olabilir bana göre saçma bir soru
Bende umarım fakedir diye dusunuyorum
Hani erkek tarafina ben masumum cok utangacim izlenimi vermeye calusan gelin tipi gibi geliyor birazda buldumcuk
Normalde kotu yorum yapmam yapılmasindanda hoslanmam ama hani baska soru sorsa tamamda sanki he evleneni esi daha once 8765432 kez cıplqk goruyorda ilk gecede ilk defa cıplak gorunen kendisi olacak gibi
Baska biseye sinirlendimde burdan mi cikardim diye dudunmeden edemedim
Aynı aynı, geberiklikten dönüp totomuzu yattiydik, cok yorgun olunca hemen de uyunmuyor ahshahsDüğünden sonra gelinligi çıkarıp haşofffmanları çekip düğünden kalan yemekleri yedik güzel oluyor hem dedikodu da yaptık onnumaraydi
Ula ben yüz görümlüğü istemedim heyecandan resmen dolandırıldım heyecanıma yenik düştümEvet gelinliği duvakı acmadan yuz gorumlugu takıp erkek cıkarıcak, sen oyle duracaksın. Kıpırdayan kaybeder.
Bastan aciklama yap, biraz dogaclama olcak kusura bakmazsin artik diyeNamazdan sonra dur ben gidip de geceligimi giyeyim mi desem ki o konuda bile cekingenim yaa.esim o gece ustume cok gulcek galiba
Acikcasi boyle konular acmak icin yaxa cinsellige konu acmak icin yeni hesap acilmasini anlayabilirim ama yok utaniyorum bilmem ne hani bi erkege kendini cok masum gosterme cabasini gosterir gibiBence de fake daha ilk mesajı bu konu bir de hemen profili kapamış ilk mesajında
Hangimiz ilk uyeligimizde hemen profili kapamak aklımıza geldi ya daa biliyordu ki
Sorunca taşlanirim diye sormadim.Namaz? Ne namazı?
Ben altınların oldugu kurdelaları cantama koyup kıpırdanmıstım. Bosandık sonra...Ula ben yüz görümlüğü istemedim heyecandan resmen dolandırıldım heyecanıma yenik düştüm
Yuz gorumlugu mu istencekti. Niye soylemediniz ulaaağğnnnnnUla ben yüz görümlüğü istemedim heyecandan resmen dolandırıldım heyecanıma yenik düştüm
Kurdeleyi gobege baglamadiysan.... Bilemedim.Ben altınların oldugu kurdelaları cantama koyup kıpırdanmıstım. Bosandık sonra...
Ben boşuna şüphe etmedim fjgjfj biliyor buraları yani hangi ilk üye profilini kapatabilirki burası hakkında bilgili olan biri belli erkek yani inanmıyorum kgkfkfBence de fake daha ilk mesajı bu konu bir de hemen profili kapamış ilk mesajında
Hangimiz ilk uyeligimizde hemen profili kapamak aklımıza geldi ya daa biliyordu ki
O heyecan ve panikle omuz cantamın ıcıne doldurdumKurdeleyi gobege baglamadiysan.... Bilemedim.
Acikcasi boyle konular acmak icin yaxa cinsellige konu acmak icin yeni hesap acilmasini anlayabilirim ama yok utaniyorum bilmem ne hani bi erkege kendini cok masum gosterme cabasini gosterir gibi
Yani ülkedeki tum kadınlar rahattida bi hanımkızimiza mahsus birsey mi cekingenlik
Sanki biz cikarmayin desek cikarmayacak gibi konu acilmis
Hatta yaptigi yorumlari okudukca boyle dusunmemek elde degilBence de fake daha ilk mesajı bu konu bir de hemen profili kapamış ilk mesajında
Bastan aciklama yap, biraz dogaclama olcak kusura bakmazsin artik diyene kadardir birliktesiniz? Sure azsa ondan da çekingen olabilirsin.
Ben boşuna şüphe etmedim fjgjfj biliyor buraları yani hangi ilk üye profilini kapatabilirki burası hakkında bilgili olan biri belli erkek yani inanmıyorum kgkfkf
Konuyu geyiğe bağlamak istemiyorum ama ilk ilişkide de sonuçta kıyafeti kim çıkaracak derdi olmamıştır spontane geliştiği için. Burada olay planlı programli olunca farklı bir heyecan, bilinmezlik, nasıl yapilir durumu oluşmuş. Ilerleyen zamanlarda aşılırÖnceden sevişmek tüm dertleri çözüyor herhalde
Biz sevişerek evlendiğimizden ilk gecede de genlinlikli jartiyerli fantezi yapmış olmuştuk
Şaka bir yana gelinlik kim çıkaracak falan takıp bu kadar kasmayın kendinizi. Sevişmek, bir insanın vücudunun her satırını bilmek çok özel bir duygu. Beraber olmaya alıştıkça çok zevk alacaksınız ve bedeninizi ezberledikçe sizi tanıdıkça aldığınız zevki de arttıracak. Tanımak, tanışmak, sevişmek çok güzel utanacak bir şey de yom doğal bir olay
Birlikte cok vakit gecirmediyseniz, uzun bir sure sayılmaz. Sakin ol. Cok kurgulama. Akisina birak.9 aydir
Bilemedim içime erkek diye doğuyor jfjffjYa ben konuyu ilk açtığında baktım profili falan kapalı fake gibi geldi ama yukarıda bı arkadaşta yazmış 2. Üyelik de olabülüğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?