- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 36
- Konu Sahibi Lifessss95
Kafa nasildiysa artik, şişeleeeeeğğr hahdhshdOnu alttan çıkarmıştım galiba, unuttum şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kafa nasildiysa artik, şişeleeeeeğğr hahdhshdOnu alttan çıkarmıştım galiba, unuttum şimdi
Nası yaaaaa hahhaahhahahBen gelinliği çıkarmamıştım ahahah
Ne gerek var çıkarmaya dimiBen gelinliği çıkarmamıştım ahahah
Ay gözümün önüne geldin öyle kusura bakma sesli güldümEvlilikte ilk gece mi
Eşim son misafirleride uğurlamak için çıktı
Benimde gelinliğim üstümde
Birde tuvalete gitmem lazım
O gelinliklede gidemem tarlatan tüller bide beyaz yok olmaz böyle dedim
Üstümü el çabukluğuyla çıkardım
Aklım sıra tuvalete gidecem daha eşim gelmeden giğinecem
Gittim oy oy döndüğümde eşim gelinliğimi almış eline saf saf bakıyordu
Şey tuvalete gittimde
Ben giyeyim üstümü dedim
Yok canım ne gerek var dedi
Gülmeye başladı
Duvağım beyaz astarım ve beyaz ayakkabılarımla
Tıpkı şirineye benziyorsun dedi
Gece gece nereden hatırlattıysan
Eşimin öyle bi fantezisi vardı kırmadım garibanıKafa nasildiysa artik, şişeleeeeeğğr hahdhshd
Konu sahibi onu sormamış onlar önemsiz. Gelini kim soyacak1. Kuaförler acik degil basi kim yapacak?
2. Nikah salonlari acik miymis?
3. Nikah memuru amca maskeyle mi soru soracak?
Sadece en yakinlar katilsa bile yine de kalabalik olur. Mesafe nasil korunacak.
Kafamda deli sorular..
Gelinliğe çok para verdik parasını çıkaralım dediNası yaaaaa hahhaahhahah
Of evin içinde kahkaha attım resmen bu saate 30 küsür yaşındaki kuzenim de BANA sormuştu gelinliği damat mı çıkarır diye (büyük harflerle yazmamın sebebi sülalemizde tarz adetlerden en uzak kişi olmam) uğraştık çıkaramadık, damadı çağırdık o da çıkaramadı sonra evlerine gittiler, her şeyi çıkarmak 3 saatlerini almışBen gelinliği çıkarmamıştım ahahah
Ben şu bazanın altından gelinliğimi bi çıkarayım......Gelinliğe çok para verdik parasını çıkaralım dedi
Korkutmayın ya hemen fantaziye geçmişsinizBen bu arkadasi destekliyorum.
İyi gerdeğe girebilmişler o yetenekleOf evin içinde kahkaha attım resmen bu saate 30 küsür yaşındaki kuzenim de BANA sormuştu gelinliği damat mı çıkarır diye (büyük harflerle yazmamın sebebi sülalemizde tarz adetlerden en uzak kişi olmam) uğraştık çıkaramadık, damadı çağırdık o da çıkaramadı sonra evlerine gittiler, her şeyi çıkarmak 3 saatlerini almış
canım rahipler ve rahibelere göre bu dediğin dur dinden ban yemiyelim özeline yazaymYok yorgunluk değil, namaz ve seks o kadar uç noktalar ki kafamda arka arkaya gelmeleri hatta aynı cümlede kullanılmaları bile dini ritüellere saygısızlık gibi geliyor bana.
Ya asdfhjkll gece gece güldüm. Valla güzel fantazi tavsiye ederim ahahsghBen şu bazanın altından gelinliğimi bi çıkarayım......
Benimki arkadan bağlıydı ve kuaför abla öyle bi sıkmış ki, benim çıkarmam zaten imkansız, o yorgunluğun üstüne 1 saat uğraşmıştı eşimOf evin içinde kahkaha attım resmen bu saate 30 küsür yaşındaki kuzenim de BANA sormuştu gelinliği damat mı çıkarır diye (büyük harflerle yazmamın sebebi sülalemizde tarz adetlerden en uzak kişi olmam) uğraştık çıkaramadık, damadı çağırdık o da çıkaramadı sonra evlerine gittiler, her şeyi çıkarmak 3 saatlerini almış
Korkutmayın ya hemen fantaziye geçmişsiniz
Sonra da heves bitişi ve kapanış ahjdhsbdnsOf evin içinde kahkaha attım resmen bu saate 30 küsür yaşındaki kuzenim de BANA sormuştu gelinliği damat mı çıkarır diye (büyük harflerle yazmamın sebebi sülalemizde tarz adetlerden en uzak kişi olmam) uğraştık çıkaramadık, damadı çağırdık o da çıkaramadı sonra evlerine gittiler, her şeyi çıkarmak 3 saatlerini almış
Her şeyi dediğim saç da dahil binlerce tel toka çıkmış. Hiç uğraşmayıp gelinlikle takılsalarmış keşkeİyi gerdeğe girebilmişler o yetenekle
Bir dahakineYa asdfhjkll gece gece güldüm. Valla güzel fantazi tavsiye ederim ahahsgh