- 31 Aralık 2017
- 6.447
- 22.145
- 348
- 28
- Konu Sahibi Lifessss95
-
Ben bunu şehir efsanesi sanıyordum yaNamaz? Ne namazı?
Buraya da mi uye değildin yani hic mi aklina gelmez insanin. Neyse bi dahakine pabuc pastaynan insallah.O heyecan ve panikle omuz cantamın ıcıne doldurdum
Hiç kimseden duymadım öyle bir şey, ne namazı yahu?Ben bunu şehir efsanesi sanıyordum yailk erkek arkadaşım bana "sen inançsızsın, düğünden sonra nasıl namaz kılacağız?" dediğinde dalga geçiyor sanmıştım. Çok aşırı dinine bağlı akrabalarım da var kimsede duymadım hayatımda böyle bir şey, bazı yörelere ya da mezheplete özgü bir şey mi bu? Bilen bana özelden yazabilir mi, konuyu dağıtmayalım ama gerçektenmerak ediyorum. İlk erkek arkadaşım bir, bu konu iki oldu bunu duyduğum.
Modu öldürmez mi yaÖyle dini bir ritüelden sonra nasıl sevişilir ki?
Bıdahakıne akıllandım, cıgerlerını alıcam....Buraya da mi uye değildin yani hic mi aklina gelmez insanin. Neyse bi dahakine pabuc pastaynan insallah.
Bilemedim içime erkek diye doğuyor jfjffj
Bıdahakıne akıllandım, cıgerlerını alıcam....
Birlikte cok vakit gecirmediyseniz, uzun bir sure sayılmaz. Sakin ol. Cok kurgulama. Akisina birak.
Yatsı mi acaba?Namaz? Ne namazı?
Soru normal değil evet ama saçma da değil. Basit sadece. Cinselligin tabu olduğu bir ülkede yasiyoruz. Normal soruları bile soracak kimse bulamayan çok insan vardir eminim.Siz bu soruyu normal mi buluyorsunuz ? şu zamana kadar öğrenmesi lazımdı ne yapması gerektiğini sorar danışırdı birilerine birşey bilmemesi çok saçmaa.
Benden masumu cennette brokYa masum bı oğlan olursa yazık değil mi
Ben cok duyuyom da oraya bsy demeyim dedim şeyolmasin diye. Ben de bir türlü bagdastiramiyorum. Ertesi gun olsa bariHiç kimseden duymadım öyle bir şey, ne namazı yahu?
Öldürmedi bak güveneceğin bi ağızdan yazıyorum.Ben bunu şehir efsanesi sanıyordum yailk erkek arkadaşım bana "sen inançsızsın, düğünden sonra nasıl namaz kılacağız?" dediğinde dalga geçiyor sanmıştım. Çok aşırı dinine bağlı akrabalarım da var kimsede duymadım hayatımda böyle bir şey, bazı yörelere ya da mezheplete özgü bir şey mi bu? Bilen bana özelden yazabilir mi, konuyu dağıtmayalım ama gerçektenmerak ediyorum. İlk erkek arkadaşım bir, bu konu iki oldu bunu duyduğum.
Gusül almakla uğraşmasınlar, önce namazı kılsınlar benceBen cok duyuyom da oraya bsy demeyim dedim şeyolmasin diye. Ben de bir türlü bagdastiramiyorum. Ertesi gun olsa bari
Benden masumu cennette brok
"Sunumsuz yakalandım" paylaşımları gibi oldu bu daBastan aciklama yap, biraz dogaclama olcak kusura bakmazsin artik diyene kadardir birliktesiniz? Sure azsa ondan da çekingen olabilirsin.
Doğsun artık bu ilk gece rahat bırak kendini9 aydir
Cin takvimine baktin mi ahshahdjsBilemedim içime erkek diye doğuyor jfjffj
iki rekatta yorulmazlarBen bunu şehir efsanesi sanıyordum yailk erkek arkadaşım bana "sen inançsızsın, düğünden sonra nasıl namaz kılacağız?" dediğinde dalga geçiyor sanmıştım. Çok aşırı dinine bağlı akrabalarım da var kimsede duymadım hayatımda böyle bir şey, bazı yörelere ya da mezheplete özgü bir şey mi bu? Bilen bana özelden yazabilir mi, konuyu dağıtmayalım ama gerçektenmerak ediyorum. İlk erkek arkadaşım bir, bu konu iki oldu bunu duyduğum.
Guldurme ciddi kalmaya calisiyom ya shdjsbvfjdbcd"Sunumsuz yakalandım" paylaşımları gibi oldu bu da
Acmamıs goncagul o...Tövbe bismillah hfchfchgc sen masumsan konu sahibi ney
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?