- 27 Ocak 2020
- 1.973
- 3.173
- Konu Sahibi Lifessss95
Konu sahibi fake olabilir bana göre saçma bir soruBize fake gelmedi sadece tavsiye istyr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu sahibi fake olabilir bana göre saçma bir soruBize fake gelmedi sadece tavsiye istyr
Bu kaygılarınız bana çok tuhaf geldi. Esinizden değil yabancı birinden bahsediyor gibisiniz.Namazdan sonra dur ben gidip de geceligimi giyeyim mi desem ki o konuda bile cekingenim yaa.esim o gece ustume cok gulcek galiba
Sen o dustayken her seyini hazır et.Namazdan sonra lavaboya gidicem dersin orada giyinir gelirsinNamazdan sonra dur ben gidip de geceligimi giyeyim mi desem ki o konuda bile cekingenim yaa.esim o gece ustume cok gulcek galiba
Kuzum kaç yaşındasın?Evleneceğin kişiden bu kadar çekinmen açıkçası çok normal gelmedi.Dustan gecelikle çıksam ilginç olur diyorsun neden olsun.Orda sadece EŞİN olacak istediğin şeyi istediğin zaman giyersin illa o gün bir şeyler olacak diye de birsey yok. Rahat ol biraz.Namazdan sonra dur ben gidip de geceligimi giyeyim mi desem ki o konuda bile cekingenim yaa.esim o gece ustume cok gulcek galiba
Bende umarım fakedir diye dusunuyorumSimdi karsi tarafin sabir durumuna gore de değişir neticede
Evet eşim benim örtümü açamamştı makasla kesmşti en sonundaKapalıyım.o sekilde de zor olur mu acaba acması
Bence saçma degil dogal yaniKonu sahibi fake olabilir bana göre saçma bir soru
Yok valla banada geldi hatta fake degilse kesin kucuk kesimdeki buldumcuk sahislardan biri
Eskiden gelinin sadıçı olurmus o herseyi anlatirmis en tiksindigim komiklik geri kalmisliklardan biri
Yani biz soyke yapin boyle yaoin desek sanki ona gore hareket edecek ben acikcasi fake olmasini canı gonulden diliyorum
Canim hic endise etme zaten oyle bisey ki o anda kendiliginden oluyor hersey. Namazi biz sanirim bittikten sonra kilmistik ama tabi ne dogru bilmiyorumMerhaba arkadaşlar.iki hafta sonra dügünüm var.Korona sebebiyle sade bir nikah olucak ama o şekil gerekti malesef.
Sorunum şu ki ilk gece sebebiyle heyecanlıyım biraz.Mesela eve ilk gidildiginde gelinligi erkek mi çıkarıyor,eger oyleyse cekiniyorum biraz sonucta eşim evet ama o sekilde ilk defa gorecek ve de namazı hemen kılmak mı gerekiyor?
Merhaba arkadaşlar.iki hafta sonra dügünüm var.Korona sebebiyle sade bir nikah olucak ama o şekil gerekti malesef.
Sorunum şu ki ilk gece sebebiyle heyecanlıyım biraz.Mesela eve ilk gidildiginde gelinligi erkek mi çıkarıyor,eger oyleyse cekiniyorum biraz sonucta eşim evet ama o sekilde ilk defa gorecek ve de namazı hemen kılmak mı gerekiyor?
Siz bu soruyu normal mi buluyorsunuz ? şu zamana kadar öğrenmesi lazımdı ne yapması gerektiğini sorar danışırdı birilerine birşey bilmemesi çok saçmaa.Bence saçma degil dogal yani
Bende size gulup geciyorum hani namazı sorusunuzu yine anlarım fakat yok beni oyle gorucekte cekinicem deyisiniz tuhaf yani sanki herkes oncesinde herseyi yasadi ilk olarak siz esinize ilk gecede oyle goruneceksiniz sanki yinede mutluluklar dilerimSöylediginize gulup geciyorum sadece.istediginizi dusunebilirsiniz
Cnm haklısın ama demeki sormamış olabilirSiz bu soruyu normal mi buluyorsunuz ? şu zamana kadar öğrenmesi lazımdı ne yapması gerektiğini sorar danışırdı birilerine birşey bilmemesi çok saçmaa.